Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 108.
-
Παράθεση από derveni: “Είσαι κλειδωμένος ” Δηλαδή να περάσω την china developer για να κλειδώσει "σωστά" ? Να περάσω κατευθείαν την xtrv? (το mi 5x μου ήρθε με ρομ του mia1 και με τον οδηγό Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 πέρασα την china stable) =============== Φεβ 16th 2018, 4:04pm =============== Παράθεση από George Kaggelaris: “Εντάξει δεν πειράζει. Αφού είσαι κλειδωμένος, πέρασε την Developer μέσω updater. ” Είναι η διαδικασία που απλά περνάω το αρχειο της develope…
-
Καλημέρα, Ακολούθησα τα βήματα του οδηγού και όλα πήγανε καλά! Πέρασα την china stable. Τώρα θέλω να περάσω την xtrv. Να κάνω ένα κανονικό ξεκλείδωμα του boatloader κάνοντας αίτηση στη xiaomi και να προχωρήσω κανονικά στο φλασάρισμα της xtrv ή πρέπει να περάσω την china developer πρώτα για να κλειδώσει "σωστά" ο bootloader?
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΤέλεια! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια! Το ξέρω έκανα χαζές ερώτησεις και είμαι σίγουρος ότι σας έχουμε πρίξει εμείς που δεν έχουμε ιδέα, αλλά πάντα η πρώτη φορά είναι η δύσκολη. Τώρα που έγιναν όλα σωστά φαίνεται και είναι τελικά εύκολη διαδικασία. Και πάλι ευχαριστώ!!
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Ναι πρέπει να είναι ξεκλείδωτος και ναι πειράζει που δεν έκανες factory reset μέσα από το twrp, όπως είναι η διαδικασία. Εαν ανοίξει το κινητό, όποια δυσλειτουργία και να βγάλει από δω και πέρα, το factory reset θα σου ζητηθεί να κάνεις, γιατί κανείς δε θα ξέρει αν είναι όντως πρόβλημα της rom και όχι της διαδικασίας που ακολούθησες. Συν του ότι θα έχεις παιδευτεί να το στήσεις. Το καλύτερο είναι να ξαναμπείς στο twrp και να κάνεις σωστά τη διαδικασία. Eνα διακόπτη σέρνεις δεξ…
-
ΜήνυμαΠειράζει που δεν έκανα factory reset πριν ξεκινήσω τη διαδικασία ? Ο bootloader πρέπει να είναι ξεκλείδωτος από εδώ και πέρα?
-
ΜήνυμαΚάτι τελευταίο παιδιά. Έκανε την εγκατάσταση και τώρα πάτησα reboot , bootloader και μου βγάζει αν θέλω να κάνω εγκατάσταση το app του twrp. Τι κάνω? Πατάω do not install?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δεν αλλάζεις κανένα όνομα αρχείου. .img είναι η κατάληξη του και έτσι το σώζεις και το φλασαρεις με τον δεύτερο τρόπο του οδηγού που σου έβαλε η Ειρήνη πάνω TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI ” Ναι, το καταλαβα. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι στο cmd εγραφα fastboot flash recovery twrp.img, όχι twrp 3.1.1.1-1 που είναι το ονομα του αρχειου
-
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Eίναι αρχείο img αλλά δε χρειάζεται να το ανοίξεις, θα το περάσεις μέσω fastboot στο κινητό, σύμφωνα με το δεύτερο τρόπο από εδώ TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI Ποιόν οδηγό ακολουθείς και λέει να το ανοίξεις; ” Ηλίθιο λάθος εντελώς, ξέχασα να αλλάξω το όνομα του αρχείου..
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Ξεκίνησα τη διαδικασία για να περάσω την ελληνική rom στο mi5. Στο σημείο που λέει να κατεβάσουμε το twrp, πάω στην αντίστοιχη σελίδα και κατεβάζω το twrp gemini 3.1.1.1-1 και το twrp gemini 3.1.0-1 και κατεβαίνουν σαν αρχεία iso τα οποία δεν μπορώ να ανοίξω. Έτσι λοιπόν δεν μπορώ να βρω το recovery image το οποίο βάζουμε στον φάκελο adb. Τι κάνω λάθος?
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Χρήστο μάλλον διαβάζει κατά σειρά τον οδηγό και απλά προσπαθεί να εξακριβώσει ότι κάνει όλα τα βήματα. ” Ακριβώς αυτό. Με αφορμή το mi 5x που ήρθε με τη rom του a1, ξεκίνησα να διαβάζω εδώ για να βάλω την ελληνική. Έτσι πειραματίζομαι πρώτα στο δικό μου κινητό (mi5) και έπειτα στο 5x που είναι για τον απτέρα μου.
-
Καλησπέρα παιδιά Κάτοχος του mi5 Δεν μπαίνει σε λειτουγία edl . Δοκίμασα όλα τα παραπάνω και ενώ δέχεται την εντολή στο cmd και κάνει επανεκκίνηση το κινητό, δεν μπαίνει σε edl mode, απλά επανεκκινεί. Να προχωρήσω κανονικά στα επόμενα βήματα για να φλασαρω την xtrv ή όχι? Ευχαριστώ
-
Γίνεται να περάσω xtrv μέσω αυτού του προγράμματος?
-
Παράθεση από balkou: “Ευχαριστώ. Βέβαια, δε διορθώθηκε ακόμα, μάλλον στην συναρμολόγηση μετά την αλλαγή της οθόνης κάτι δεν πήγε καλά, οπότε περιμένω τον επισκευαστή να μου το διορθώσει. ” Δοκίμασε καλιμπράρισμα του proximity sensor. Επίσης δες μήπως είναι ενεργοποιημένη η επιλογή για την αποφυγή κλήσεων όταν είναι στην τσέπη.