Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
Πρόβλημα στο κινητό λόγω διακοπης της σύνδεσης κατα τη διαδικασία της αναβάθμισης
Xenia133 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Στην παρούσα φάση όχι...δοκίμασε να περάσεις την ρομ που σου έδειξα...και βλέπουμε ανάλογα το αποτέλεσμα.. ” Οκ, ευχαριστώ
-
Πρόβλημα στο κινητό λόγω διακοπης της σύνδεσης κατα τη διαδικασία της αναβάθμισης
Xenia133 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαίζει κάπου ρόλο που το bootloader είναι κλειδωμένο? Το ρωτάω γιατί στις οδηγίες γράφει "(σε όσες συσκευές δοκίμασα με κλειδωμένο bootloader δεν δούλεψε) "
-
Xenia133 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “2UaKCrAhAAAAAElFTkSuQmCC Αυτή θα κατεβάσεις για την περάσεις χειροκίνητα με το mi flash pro Το κινητό άνοιξε καθόλου ? ” Ναι ανοίγει, αλλά σβήνει πάρα πολύ συχνά και ανοίγει ξανά μετά από μόνο του
-
Xenia133 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αν μπαίνει recovery mode (volume up & power) δες από mi assistance μήπως μπορέσεις να κάνεις χειροκίνητη αναβάθμιση με αυτόν τον οδηγό (τρόπος recovery) ---> Πως θα κάνουμε εγκατάσταση με το MIFLASHPRO TOOL recovery & fastboot rom ” Καλημέρα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθειά σας! Ακολούθησα τις οδηγίες που αναφέρει ο @NasDriver και στα Rom Packages, μου δίνει τα ακόλουθα: * Model * ROM version * Version * Android * Method * MI 8 Global * V11.0.4.0.QEAMIXM * Stable…
-
Xenia133 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Κατά τη διάρκεια της επανεκκίνησης που κάνει, μήπως σου εμφανίζει κάποιο μήνυμα με κόκκινα γράμματα στο κάτω μέρος της οθόνης ? ” Όχι, δεν έχω δει κάτι τέτοιο.
-
Xenia133 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Να μπαίνει recovery mode (volume up & power) δες από mi assistance μήπως μπορέσεις να κάνεις χειροκίνητη αναβάθμιση με αυτόν τον οδηγό (τρόπος recovery) ---> Πως θα κάνουμε εγκατάσταση με το MIFLASHPRO TOOL recovery & fastboot rom ” Έχω κάνει recovery mode (volume up & power). Αλλά θα δω και τον οδηγό που μου στείλατε και θα σας πω. Ευχαριστώ
-
Xenia133 - - Recoveries
ΜήνυμαΑυτό μας είπαν από το κατάστημα που το πήγαμε (ότι έγινε διακοπή κατά την αναβάθμιση...). Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Δεν είχε χρειαστεί να ασχοληθώ στο παρελθόν. Nαι έχω IMEI. Δεν βλέπει καθόλου την κάρτα sim, όπου και να τη βάλω (dual sim). Ευχαριστώ
-
Xenia133 - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Έχω ένα Xiaomi Mi 8. Κατά τη διάρκεια αναβάθμισης για κάποιο λόγο διακόπηκε η σύνδεση με το internet με αποτέλεσμα να μη γίνει σωστά η αναβάθμιση. Από τότε άρχισε να κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις, να μη βλέπει τη SIM. Επιπλέον, όταν η συσκευή είναι ανοιχτή το κινητό λειτουργεί συνέχεια με αποτέλεσμα 1) να ζεσταίνεται υπερβολικά η συσκευή και 2) η μπαταρία να τελειώνει σε 20 λεπτά το πολύ. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά δε λύθηκε το πρόβλημα. Ήθελα να επανεγκαταστήσω τη R…