Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 254.

• Φίλε @faklan αν πείς την παρακάτω φράση και αρχίσει να δονείτε η συσκευή νομίζω ότι ξέρω τι φταίει....... " Exorcizamus te, omnis immundus spiritus omnis satanica potestas, omnis incursio infernalis adversarii, omnis legio, omnis congregatio et secta diabolica. Ergo draco maledicte [*a] et omnis legio diabolica adjuramus te. Cessa decipere humanas creaturas, eisque aeternae Perditionis venenum propinare. " έτσι για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα χωρίς να θέλω να διακομοδίσω την προσπάθεια σου

• RE:

Liopetis - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Καλημέρα, 3η φορά μέσα σε 20 μέρες που κάνει μόνο του resart ή shutdown το RN2 με την τελευταία Stable του gkalen......κάποιος άλλος με το ίδιο θέμα? Όχι....ειδικά το shutdown το έκανε πριν λίγο, ενώ το είχα σε φορτιστή (με μπαταρία NOHON εάν παίζει ρόλο)..... Με αλλαγή θέματος και nohon μου το έκανε και μένα, όχι reboot αλλά shutdown.

• Παράθεση από osalonikios: “Ότι και να επιλέξεις ο κινέζος θα το στειλει με αυτο που προτιμάει αυτός. ” Πολύ σωστή κουβέντα αυτή,μπορεί να έχει σαν επιλογή π.χ. NL post ή SG post και ζητήσεις για κάποιο λόγο εσύ SG αν αυτός εκείνο το μήνα έχει πακετάκι προσφοράς από NL ....μάντεψε,και δεν μπαίνουν καν στο κόπο να ενημερώσουν το site για πολλούς και διάφορους λόγους.

• Παράθεση από faklan: “δεν χρησιμοποιω τον browser κατά την διαδικασία του ξεκλειδωματος ” Αν δεν χρησιμοποιείς pc ( browser) για το ξεκλείδωμα,τότε ξεχνάς αυτό που είπα.

• Σε άλλο post είχε πάρει το μάτι μου ότι μπορεί να φταίει ο browser και ότι μπορεί να θέλει άλλον ή clear το ιστορικό με τις φόρμες τους κωδικούς κλπ κλπ.

• Φίλε @BLiTz,αν αποφασίσεις να πάρεις το Mi4c θα σου πρότεινα πάρεις και ένα ανταπτοράκι από usb tape c σε micro usb να το έχεις όπως επίσης δεν κακό να έχεις και ένα καλώδιο OTG το οποίο θα το χρειαστείς ΑΝ και λέω ΑΝ θέλεις να "κουμπόσεις" τη συσκευή σε ένα flash drive για παράδειγμα χωρίς να χρειάζεται να μεσολαβήσει PC.

• Με πέτυχες στην δουλειά ρε μπαγάσα και δεν είδα ότι έχει το pro έχει αισθητήρα αλλά και πάλι τα s έχουν καλύτερο σετάκι cpu-gpu,όταν το κοίταγα δεν ήθελα 3/32 και έτσι δεν το είχα δεί.

• Δεν έχει αισθητήρα αφής το 3 είτε απλό είτε pro και σετάκι cpu-gpu είναι πιό φρέσκο στο 3s !!

• Καμμία αντίρηση αν τον ενδιαφέρει η συγκεκριμένη συχνότητα (που υποθέτω ότι αναφέρεσε στην 800άρα) αλλά δεν το είδα γραμμένο πουθενά.Εγώ λέω ότι στις πενταμισάρες οθόνες υπάρχει πιό μεγάλη ποικιλία που ξεκινάει από χαμηλές τιμές και αναιβένουνε δηλ. θα βρεί πιό καλά χαρακτηριστικά στις 5μιση απο τις 5 ίντσες στα ίδια λεφτά ( πιό πολλά όπλα ). Εγώ το 3s δεν το πήρα για την 800άρα αλλά σαν entry συσκευή στις 5 ίντσες.

• Να ρωτήσω γιατί ψάχνεις 5άρι και όχι 5μισάρι,εκεί το "παζάρι" όπως το αποκαλούμε τώρα τελευταία έχει πιό πολλά όπλα,το λέω γιατί σε βλέπω να ψάχνεσαι με specs για camera κλπ κλπ.Το 3s είναιο το απόλυτο vmf στα xiaomi για να πάρεις μιά συσκευή all around με 5άρα οθόνη,από κει και πέρα αν θες το κάτι παραπάνω υπάρχουν λύσεις και πολλές και σίγουρα πιό ακριβές.

• Παράθεση από soylis sokar: “Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το Redmi 3s pro(3/32) από vickmall, και θα ήθελα γνώμες για το συγκεκριμένο smartphone και ίσως κάποια χρήσιμα tips. Ευχαριστώ! ” Αν θέλεις συσκευή πέντε ιντσών είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή από θέμα απόδοσης/τιμής,εγώ προσωπικά πήρα το 2/16 έβαλα και TF CARD 32giga.Πάρε και κανά δυό tempered glass να υπάρχουν εκτός αυτό που δίνει το vickmall.Εχει τεράστια μπαταρία και γενικά είναι πολύ καλό μόλις μπεί και η ελληνική rom γίνετε …

• Πέρασα την 8.0.2 και μόλις παρατήρησα ότι προστέθηκαν στους " Συνεργάτες " εκτός των τριών κλασικών @MIUI_ART,@dnomikos και @maddoctor και οι @gkalen και @michael αντε και είς ανώτερα το team !

• AROMA File Manager

Liopetis - - Recoveries

Μήνυμα

Αυτό που ετοιμάζουν τα παιδιά θα είναι installer για την νέα rom ?

• AROMA File Manager

Liopetis - - Recoveries

Μήνυμα

Δείχνει να είναι πολύ πιό φιλικό σαν περιβάλον από το κλασικό TWRP,θα περνάμε και roms μέσα από aroma ή είναι μόνο file manager?

• Χαχαχα μπρικι εντελώς στο 18 στο 19 τι έχει κατσαρόλα? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γιατί δεν το ψάχνεις μια γρήγορη από το Google, άσε που είναι αυτό που λέει αν πάθει τίποτα το δέμα στην μεταφορά η χαθεί αποζημιώνεσαι. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απίστευτοι,περιμένουμε μ`αγωνία.ΜΠΡΑΒΟ !

• Παράθεση από kon.geo: “e-food. ” Μήπως πεινάει ? το Ταϊζεις καθόλου..........

• Παράθεση από topmar: “Τρίτωσε το κακό με τα πεσίματα, ευτυχώς που υπάρχουν τα tempered glass screen protectors ... Από μισό μέτρο πτώση και ιδού το αποτέλεσμα ” Το πόσο σε καταλαβαίνω δεν φαντάζεσαι,έχω καταστέψει δύο tempered και πάω για το τρίτο !!

• Και οπως λέει κι ο σοφός λαός : " Ο ΕΧΩΝ NOHON ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΝΕΟΝ ΣΤΟΧΟΝ " Μπαμπινιώτης στο λήμα μπαταρίες για RN2