Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 103.

• Καινούργιος με mi4c

Giannis61 - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Προχώρα στο Flash της Developer ROM και άσε προς το παρόν την Stable. ” Να το κάνω αλλα δεν την εχω μεσα στο κινητο πώς γυρναω πισω να την βάλω

• Καινούργιος με mi4c

Μήνυμα

Ξανααπέτυχε στο κατεβατω αναφερει συχνα "no MD5 file found" και κατω εχει wipe caches ή reboot system ή βελακι επιστροφη στο μενού

• Καινούργιος με mi4c

Μήνυμα

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Μετά τις συμβουλές για υπομονή & επιμονή του mixaliscy τον οποίο ευχαριστώ θα θελα μια τελευταία βοήθεια. Λοιπόν ακολούθησα τον οδηγό Express Εχω εγκαταστήσει το Flashify και το το TWRP μπήκα στο Teamwin (οπως αναφέρετε) παω να κάνω Install την Stable Ελληνική GTV rom (xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_Stable-V7.0.15.0.zip) αλλά συνέχεια γράφει συνεχώς failed. ( Σημείωση οτι η Fastboot Rom που εγκατέστησα είναι [b]DEVELOPER για να εχω root) Μήπως έπρεπε να εγκαταστήσω [b]DE…

• Καινούργιος με mi4c

Μήνυμα

Παράθεση από Giannis61: “Την τελευταία Fastboot DEVELOPER Rom (κατεβάστε τη από ΕΔΩ ) ” Προσπαθώντας να αποσυμπιέσω την κατεβάσω την Την τελευταία Fastboot DEVELOPER Rom μου βγαζει τα παρακάτω ! C:\Users\Giannis\Desktop\ROM Mi4c\libra_images_5.11.26_20151104.0000.4_5.1_cn_c4c2d80f2f.tgz: Το αρχείο συμπίεσης τερματίστηκε απρόοπτα ! C:\Users\Giannis\Desktop\ROM Mi4c\libra_images_5.11.26_20151104.0000.4_5.1_cn_c4c2d80f2f.tgz: Ο έλεγχος CRC στο C:\Users\Giannis\Desktop\ROM Mi4c\libra_images_5.11.26_…

• Καινούργιος με mi4c

Μήνυμα

Εχεις απόλυτο δίκιο mixaliscy και το ξέρω αλλα ο πανικός και η ασχετοσύνη δεν είναι καλοί σύμβουλοι

• Καινούργιος με mi4c

Μήνυμα

Κολησα τελείως έχω τα παρακάτω δεδομένα 1. δοκίμασα τον αυτον τον οδηγό και κολησα (παραπάνω ποστ λεπτομέρειες) 2. Πηγα σε αυτον τον οδηγό. και κατα το adb devices ενω εχει δει ο Η/Υ το τηλέφωνο γράφει ενα κατεβατό και δεν βλέπει το τηλέφωνο Κατέληξα ενω η ΡΟΜ που είχα ηταν multi (με ελληνικά) να εχω rom μονο με αγγλικά και κινέζικά δηλαδη τ α εκανα αχταρμά. Τωρα τι κάνουμε και πως μιας και η ασχετοσύνη μου (πρωτη φορά ασχολουμε με τετοια) Μπορεί καποιος να βοηθήσει και να βαλω ελληνική η απλά τ…

• «Ποδαρικό» με δύο γραπτούς διαγωνισμούς και δύο προκηρύξεις ΑΣΕΠ τον Ιανουάριο, καθώς η εμπλοκή που παρουσιάστηκε με την προκήρυξη της Υγείας πήγε πίσω το χρονοδιάγραμμα έκδοσης των νέων ΦΕΚ πρόσληψης μόνιμου προσωπικού. Έτσι, για την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016 μετατίθεται η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στην προκήρυξη 1Δ/2015, που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 100 θέσεων Πανεπιστημιακής και 21 θέσεων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, σε δήμους της χώρας, κα…

• Καινούργιος με mi4c

Μήνυμα

Και κατι άλλο όταν πήγα να αποσυμπιέσω την libra_images_5.11.26_20151104.0000.4_5.1_cn_c4c2d80f2f (που κατεβασα απο εδω το Την τελευταία Fastboot DEVELOPER Rom (κατεβάστε τη από ΕΔΩ ) μου βγαζει τα παρακάτω (και τελικά κατεβασα την παραπάνω) ! C:\Users\Giannis\Desktop\ROM Mi4c\libra_images_5.11.26_20151104.0000.4_5.1_cn_c4c2d80f2f.tgz: Το αρχείο συμπίεσης τερματίστηκε απρόοπτα ! C:\Users\Giannis\Desktop\ROM Mi4c\libra_images_5.11.26_20151104.0000.4_5.1_cn_c4c2d80f2f.tgz: Ο έλεγχος CRC στο C:\Use…

• Καινούργιος με mi4c

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Μήπως έχεις Stable ROM που δεν έχει ROOT ? Για να έχεις ROOT πρέπει να έχεις εγκατεστημένη μία Developer ROM και όχι Stable. ” Το τηλέφωνο εχει Android version 5.1.1 MY47V , MIUI version MIOUI 7.0.4.0 (LXKCNCI) stable. και κατέβασα και libra_images_V7.0.15.0.LXKCNCI_20151104.0000.4_5.1_cn_f6e955ee14.tgz (Stable) γιατι μου είπαν απο stable σε stable. Τώρα τι κάνω;;;

• Καινούργιος με mi4c

Μήνυμα

Παράθεση από Giannis61: “Στο Security - -->Permissions-----> Εχει δύο επιλογές Autostart & Permissions και δεν υπάρχει επιλογή Root access ” Υπαρχει τροπος να εμφανιστεί ή παω τα παντα απο την αρχή

• Εμπρός Ελλαδαρα για πρωτιά 368 ψηφοι με δεύτερη Ινδία με 366 Λίγο ακομα και τους πατήσαμε USER NAME οπως εδώ

• Καινούργιος με mi4c

Μήνυμα

Στο Security - -->Permissions-----> Εχει δύο επιλογές Autostart & Permissions και δεν υπάρχει επιλογή Root access

• Καινούργιος με mi4c

Μήνυμα

Και φυσικά λόγω ασχετοσύνης τα ζητήματα συνεχίζονται στο ΒΗΜΑ 2(εγκατάσταση του Flashify) ενημερώνει να είμαι ροοτ (No Root) παω συμφωνα με τις οδηγίες στο Secutiry-->Permissions-->> Root access αλλα δεν υπάρχει η επιλογή root access η δεν την βλέπω; (του οδηγο) Μάλλον η ασχετοσύνη είναι μεγαλύτερη της αναμενόμενης

• Καινούργιος με mi4c

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Ναι συνέχισε με τον οδηγό Και μην ξεχάσεις να ψηφίσεις ” Εννοείτε θα ψηφίσω και με διαφορετικές IP. Μιά χαζή ερώτηση θα χρειαστώ ιντερνετ από δω και πέρα; (για τι στην δουλειά έχουμε δίκτυο και είναι λιγο ιστορία η συνδεση)

• Καινούργιος με mi4c

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Giannis61: “βάλω μέσα στον εσωτερικό χώρο της συσκευής ΧΥΜΑ (όχι μέσα σε φακέλους) την εφαρμογή Flashify, το TWRP "recovery.img" (τα οποία αντέγραψα στην συσκευή) και το αρχείο της τελευταίας Ελληνικής ROM (xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_Stable-V7.0.15.0) δεν την αντιγράφει και λέει η συσκευή έχει σταματήσει ενώ την βλέπει κανονικά και έχω αλλάξει και θύρα usb. Εκεί έχω μείνει και δεν ξέρω γιατί δεν το αντιγράφει; Και φυσικά έχω πελαγώσει ” Αν αυτη την στιγμή έχει…

• Καινούργιος με mi4c

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@Giannis61 τώρα πραγματικά σε έχω χάσει!! Σε ποια κατάσταση είναι τώρα η συσκευή σου? ” Καλημέρα και γω να δεις πόσο χαμένος είμαι . Λοιπόν ακολουθώντας αυτον τον οδηγό εκανα το πρώτο βήμα που λέει με το Miphone εκανε επανεκκίνηση το τηλέφωνο προσπερασα όπως-όπως όλες τις οθόνες απο το πρώτο βήμα του οδηγού και πήγα να ξεκινήσω το 2. του "Οδηγός EXPRESS για το Mi4c". Πήγα λοιπόν μετά να βάλω μέσα στον εσωτερικό χώρο της συσκευής ΧΥΜΑ (όχι μέσα σε φακέλους) την εφαρμογή Flash…

• Καινούργιος με mi4c

Μήνυμα

Τελικα κατι εγινε ολοκληρωσα το βημα 1 απο αυτον τον οδηγο και αντεγραψα την εφαρμογή Flashify, το TWRP "recovery.img" οταν παω να αντιγραψω την τελευταία Ελληνική ROM (xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_Stable-V7.0.15.0) δεν την αντιγραφει και λεει η συσκευει εχει σταματησει ενω την βλεπει κανονικα και εχω αλλαξει και usb Μηπως να εγκαταστησω το Flashify

• Καινούργιος με mi4c

Μήνυμα

Παταω επιμονα (για κάμποσα δευτερόλεπτα) τα κουμπιά power + volume down οπως λεει ο οδηγος και με βγαζει στο ΜΙ-Recovery 2.0.1 και εχει επιλογες σε κινεζικα

• Καινούργιος με mi4c

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Αν ήθελες stable έπρεπε ναι να κατεβάσεις stable. Δοκίμασε όμως να βάλεις καθαρή εγκατάσταση μιας και έκανες διάφορα και μπορεί να άρπαξε κάποια από αυτά το κινητό σου. Άσχετα αν δεν πέτυχε η εγκατάσταση ” Ειμαι ασχετος και διαβασα στις οδηγίες εδω τωρα καθαρή εγκατάσταση πως γινεται; αλλα βεβαια δεν ξεκινησε καν να κανει κατι οταν εβγαλε το Unspecified error (0x80004005:error cannot load "c:\libra_images_5.11.26_20151104.0000.4_5.1_cn\images\sbl1.mbn":no error)