Καινούργιος με mi4c
-
-
Αν Βάλεις την συσκευή σου στο TWRP Recovery και την συνδέσεις στο PC σου, θα δεις τους φακέλους της.
Μπορείς με αυτό τον τρόπο να αντιγράψεις την ROM που κατέβασες στο PC Μέσα στην συσκευή και μετά να προχωρήσεις κατευθείαν σε Install ROM από το TWRP Recovery. -
-
Σε αυτό θα σου απαντήσουν οι κάτοχοι της συσκευής γιατί εγώ δεν την έχω.
-
-
Ευχαριστώ καλές γιορτές σε όλους
-
Καλές γιορτές φίλε μου...
-
-
-
Επιτέλους !!!! Καλωσορισες φίλε μου στην μεγάλη μας οικογένεια
-
Kαλησπερα παιδια ,σημερα παρελαβα την καινουργια συσκευη mi4c.εχει πανω την MIUI 7.0.4.0( LXKCNCI
)STABLE.ποιο πανω O CAESER ειπε οτι ειναι η αγγλο -κινεζικη.ελληνικα παντως εχεi γιατι την γυρισα.σωστα?αναβαθμισεις να κανω αμα μεινω εδω?μεχρι να καταλαβω τι παιζει με τις εγκαταστασεις ROM.καπου διαβασα οτι κλειδωνει και το bootloader.ευχαριστω. -
Ο/H axl21 έγραψε:
Kαλησπερα παιδια ,σημερα παρελαβα την καινουργια συσκευη mi4c.εχει πανω την MIUI 7.0.4.0( LXKCNCI
)STABLE.ποιο πανω O CAESER ειπε οτι ειναι η αγγλο -κινεζικη.ελληνικα παντως εχεi γιατι την γυρισα.σωστα?αναβαθμισεις να κανω αμα μεινω εδω?μεχρι να καταλαβω τι παιζει με τις εγκαταστασεις ROM.καπου διαβασα οτι κλειδωνει και το bootloader.ευχαριστω.
Αν εννοείς όταν σου έρχονται ειδοποιήσεις να κάνεις αναβάθμιση στην επόμενη αγγλοκινέζικη Stable δικαιούσαι.
Αλλά γενικά οι stable ανανεώσεις αργούν.... (είτε ελληνικά είτε ξένα)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0