Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 83.
-
Παράθεση από Bodai: “@matzanas κανε έλεγχο για κλειδωμα του bootloader .. ” Μου βγαζει αυτο το μηνυμα!Untitled.png
-
Παράθεση από Bodai: “@matzanas απο ότι καταλαβα φλασαριζες μέσα απο το TWRP την ελληνική rom? Αν ναι κρατα πατημενα το Volume + σταθερα και το Power μέχρι να κανει reboot -> TWRP η συσκευή σου και ξακανάνε το φλασαρισμα απο την αρχή ” μολις το δοκιμασα μονος μου! και παλι τιποτα!
-
μολις το δοκιμασα μονος μου! και παλι τιποτα!!
-
ακομα ειναι κολημενο
-
περιμενω 20 λεπτα στο mi logo μαλλον κολησε τι να κανω??
-
ωραιαα ευχαριστω πολυ!
-
Μολις ξεκινησα να την κατεβασω.. θα κλειδωθει το bootloader τωρα? στις οδηγιες λεει οτι πρεπει να τον ξεκλειδωσουμε
-
ωραιαα! Συγχαρητιρια και για την αμεση εξυπηρετηση!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από matzanas: “Ποτε θα ειναι ετοιμη η miui v8 για redmi note 3 pro? ” Είναι σε δοκιμή => [GTV-6.9.8/9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 9/9 23:40) ” Σε καμια εβδομαδα δηλαδη!
-
Ποτε περιπου θα ειναι ετοιμη για ληψη i miui v8?
-
Ποτε θα ειναι ετοιμη η miui v8 για redmi note 3 pro?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από matzanas: “οταν παω να κανω συνδεση στο google account η να βαλω fingerprint μου βγαζει αυτο το μυνημα Αυτη η συσκευη ειναι κλειδωμενη! Γεια σας εχασα το τηλεφωνο μου θα επικοινωνησω μαζι σας αργοτερα σας ευχαριστω για την κατανοηση! απο εδω το συμπερανα οτι ειναι κλειδωμενη η συσκευη ” Επειδή στο Mi-Account σου καταγράφηκαν προσπάθειες αλλαγής της ROM, ενεργοποιήθηκε αυτόματα το κλείδωμα της συσκευής από εκεί. Προφανώς μπορείς να μπεις στο Mi-Account (Mi - C…
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από matzanas: “απο εδω το συμπερανα οτι ειναι κλειδωμενη η συσκευη ” μπες στο mi cloud και κάνε unlock την συσκευή σου ” Μου βγαζει αυτο το μυνημα
-
οταν παω να κανω συνδεση στο google account η να βαλω fingerprint μου βγαζει αυτο το μυνημα Αυτη η συσκευη ειναι κλειδωμενη! Γεια σας εχασα το τηλεφωνο μου θα επικοινωνησω μαζι σας αργοτερα σας ευχαριστω για την κατανοηση! απο εδω το συμπερανα οτι ειναι κλειδωμενη η συσκευη
-
Πια ρομ να βαλω για να ξεκλειδωσω το bootloader στην φαση που ειμαι?
-
φιλε εχω παρομοιο προβλημα μαζι σου μην στεναχωριεσαι θα βρεθει λυση!
-
οταν λες πιο παλια?
-
δεν μπορω να κανω unlock14329318_10207166331301907_105174651.pngδεν μποω
-
Παιδια ΣΟΣ!! Η εγκατασταση της καινουριας ρομ δεν πετυχε και εκανα restore την παλια αλλα ειχε καπια θεματακια και εκανα επαναφορα.. τωρα δεν με αφηνει να μπω μεσα στις ρυθμισεις και να βαλω accounts λεγοντας μου κατι για ενεργοπιοιηση τηλεφωνου τι να κανω? να κανω ξανα unlock με την ρομ που εχω τωρα? η να βαλω την dev
-
Υπαρχει περιπτωση και να μην bootarei??