Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 61.

• Παράθεση από leonidasts: “Εγώ έχω την 8.1.6.0 απ όταν βγήκε. Προβλήματα ρε παιδιά δεν έχει η Rom μια χαρά πάει. Τώρα αν την αποσύρανε επειδή δεν έφτιαχνε καφέ ή επειδή δεν έβρισκε τα pokemon, πάω πάσο. ” Καλησπέρα, και εγώ με 8.1.6.0 κανένα πρόβλημα, αλλά ούτεκαι με την προηγούμενη υπήρχε πρόβλημα. Μια χαρά τα πάει σε όλα και με αρκετό ξέσκισμα !!!!

• Παράθεση από osalonikios: “Πολλά θα δεις αν δεν βάλεις μια νορμαλ rom. ” Παράθεση από Aris1: “Ναι. Pacman, γένους θηλυκού μάλιστα. ” Παράθεση από makis1024: “Βάλε του ένα τέτοιο μέσα, να το φάει!!! 12cd339d8aa49eb3018c31e7bbba4f56.jpg ” Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Δεν πάει το μυαλό μου πουθενά.

• Ναι. Pacman, γένους θηλυκού μάλιστα.

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33453/ Καλησπέρα σε όλους …! Ξέρει κάποιος πώς να αφαιρέσω αυτή την βλακεία από το Google maps ? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33454/ Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

• Καλή μας επιτυχία!!!

• Παράθεση από geoanto555: “θα πας με τον οδηγό ομαλής μετάβασης ” που είναι αυτός ο οδηγός ?? δεν μπορώ να τον εντοπίσω !!

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Aris1: “Έχει την GTV-6.6.19 ” Δοκίμασε να αναβαθμίσεις στην νεότερη με factory reset..Αν δεν είναι πρόβλημα της sim σου λογικά θα στρώσει. ” Όταν λες νεότερη, εννοείς να το κάνω ΜΜ μέσο αυτού του οδηγού ή να το αφήσω στην τελευταία Lollipop ??

• Καλημέρα σε όλους, Εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζωτο εξής πρόβλημα με το RN3 pro (kenzo). Κατά διαστήματα και σχεδόν καθημερινά το τηλέφωνο φαίνετε για αυτούς που με καλούν κλειστό και αυτό δείχνει φουλ 3g σήμα. Μετά από επανεκκίνηση ή αν το θέσω σε λειτουργία πτήσης και το επαναφέρω σε κανονική λειτουργία συνέρχεται. Έχει την GTV-6.6.19 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος, γιατί τηλέφωνο έχω, αλλά τηλέφωνο δεν είναι.

• Όλα λειτουργούν μια χαρά με την Global 8.1.6.0 Μετά από μια μέρα δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Ούτε θετικό, ούτε αρνητικό.

• Παράθεση από demakhs: “@Aris1 μείνε όπως είσαι, μην αλλάζεις τίποτα...... ” Δεν ξέρω ….. έχω την αίσθηση ότι τρώει πολύ μπαταριά (από χθες βράδυ που το πείρα στα χέρια μου – μια φόρτιση όλη και όλη) κατά τα άλλα όλα δουλεύουν άψογα. Τι πλεονεκτήματα θα έχω με αυτή ??

• Παράθεση από Bodai: “@Aris1 Official φαίνεται να είναι. Δοκίμασε να πάρεις OTA update.. ” ‘’Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις’’ Ξεκλειδώνει με αυτή την rom ? Θέλω να περάσω καθαρή Ελληνική ρομ, τι πρέπει να κάνω ??

• Καλημέρα σε όλους ….. Μόλις παρέλαβα το redmi note 4. Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να με ενημερώσει τι rom είναι αυτή ? Και αν πρέπει να αλλάξω κάτι, ποιον οδηγό να ακολουθήσω ? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30767/

• Παράθεση από Ioannis Argyropoulos: “Παράθεση από gkalen: “H beta2 ειναι based στη global , δεν εχει μπαρα αναζητησης και δεν εχει επισης καποια αλλα πραγματα που εχει η EU .. Εχουν καποιες διαφορες οι ρομς , γι'αυτο αλλωστε σας ειπαμε για FR απο beta1 σε beta2 , αλλαζουν τα sources και αλλα πραγματα που θα παρατηρησετε στην πορεια.. ” Καλησπέρα, αν μπορείτε προσθέστε την μπάρα αναζήτησης, ειναι υπερχρήσιμη. Κατα τα άλλα συνεχιστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου…

• Καλησπέρα, όλα καλά σε Mi4. Αλλά μια απορία ? Που πήγε η αναζήτηση όταν κατεβάζουμε την κουρτίνα ? Μήπως κάνω κάτι λάθος και δεν βρίσκω την ρύθμιση ? Ας με φωτίσει κάποιος !!

• Καλησπέρα σε όλους……. Λοιπόν αφού πριν λίγο καιρό παρουσιάστηκε πρόβλημα ποιότητας ήχου του μικροφώνου (μπαμ μπουμ, ξυσίματα και λοιπά γνωστά) στο mi4, αναγκάστηκα να το έχω μόνο με 3G και όλα καλά, για λίγο, γιατί μετά από 1 μήνα έκανε τα ίδια και χειρότερα και με 3G δίκτυο. Πέρασα από την 7.3.2.0 στην 7.5.2.0 stable και το πρόβλημα παρέμεινε. Όποτε δεν μου έμεινε τίποτα άλλο και έκανα το Factory Reset και όλα λειτουργούν τέλεια εδώ και 2 μέρες. Αρά επιβεβαιώνω και εγώ με την σειρά μου ότι το F…

• Παράθεση από ntel0s: “Εκανα facroty reset τελικά...σε λίγες μέρες θα σας πω τα αποτελέσματα. ” Για να δούμε…..

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Aris1: “Χαιρετώ τους φίλους, να πω και εγώ ότι αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τον cfrs12. Στο MI 4 φορώ την GTV 7.2.8.0 Κάνω (Ρυθμίσεις -> ήχος & δόνηση -> τέρμα κάτω στο μικρόφωνο διαλέγεις για 1, όχι 2 μικρόφωνα) αλλά όταν βγαίνω από το μενού ρυθμίσεις, επανέρχεται στην αρχική επιλογή των 2 μικροφώνων. Με αποτέλεσμα να παραπονιούνται όλοι ότι δεν με ακούνε ή ότι δεν με καταλαβαίνουν. Υπάρχει καμιά συμβουλή για το θέμα ? ΥΓ: έχω δοκιμάσει και dev roms αλλ…

• Χαιρετώ τους φίλους, να πω και εγώ ότι αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τον cfrs12. Στο MI 4 φορώ την GTV 7.2.8.0 Κάνω (Ρυθμίσεις -> ήχος & δόνηση -> τέρμα κάτω στο μικρόφωνο διαλέγεις για 1, όχι 2 μικρόφωνα) αλλά όταν βγαίνω από το μενού ρυθμίσεις, επανέρχεται στην αρχική επιλογή των 2 μικροφώνων. Με αποτέλεσμα να παραπονιούνται όλοι ότι δεν με ακούνε ή ότι δεν με καταλαβαίνουν. Υπάρχει καμιά συμβουλή για το θέμα ? ΥΓ: έχω δοκιμάσει και dev roms αλλά το πρόβλημα υπάρχει ακριβός το ίδιο και σε α…

• Τελικά αφού ‘’κρύωσε’’ δούλεψε το gps. Πέρασα και την 7.2.8.0_twrp_GR και είναι οκ. Τελικά η η κακή διαμόρφωση του μικροφώνου παρέμεινε και δεν ξέρω τι να κάνω ?? Bodai σ’ ευχαριστώ για την βοήθεια !!!