Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 58.
-
περαστικε σε kenzo και ολα δειχνουν καλα!! Οσον αφορα την μπαταρια, σε 2-3 μερες να την δουλεψω και θα ενημερωσω
-
Παράθεση από tasosmpai: “και σε κενζο μετά από καθαρή εγκατάσταση της stable 8.2.1.0 πολλά κολλήματα και 4G άφαντο ” στο δικο μου kenzo, ειναι αψογη!! Δεν εχω το παραμικρο προβλημα
-
σε kenzo, περα απο το γνωστο reboot οταν πας να μπεις στο recovery απο το power menu, δεν βλεπω καποιο αλλο θεμα! Αψογη δουλεια παιδια, ευχαριστουμε παρα πολυ
-
κατεβαζω για kenzo, μολις την περασω και την δουλεψω λιγακι, θα ενημερωσω σχετικα! Ευχαριστουμε πολυ παιδια για την αψογη δουλεια σας
-
Καλη τυχη σε ολους!!!
-
Παράθεση από makisfz: “Στο δικό μου Kenzo δουλεύει το WiFi, δεν μπαίνει σε recovery από το εικονίδιο και είχε χάσει τα APN Redmi note3 pro ” δεν εχεις την fixed τοτε![quelle][/quelle]
-
@THUKIS περιεργο, θα προσπαθησω να την περασω παλι αλλη μια φορα να δω μπας και
-
Παράθεση από THUKIS: “Περαστηκε το fix . Οκ δουλεύει το μενού για recovery . Twrp μπήκα κλείνοντας το κινητό και στο άνοιγμα πατώντας ταυτόχρονα και το vol+ & vol- &το power on φυσικά . Έκανα davlink /cache . Παρατηρώ ότι το κινητό δουλεύει λίγο λαγκαριστα . Δεν σπινιαρει . Θα το δοκιμάσω και άλλο και θα δούμε . @gas83 δεν ξέρω αν γίνεται εγκατάσταση μέσω του miui updater εφόσον κατεβάσεις στο κινητό την ρομ . Περίμενε να πει κάποιος επιστήμονας .... ” σου δουλευει το wifi με την fixed?
-
Παράθεση από jgougos: “Πέρασα την fix στο Kenzo. Δεν παίζει το WiFi. Τα DATA παίζουν. Δεν δοκίμασα τίποτα άλλο γιατί γύρισα στην 7.3.9 που δεν είχε κανένα πρόβλημα εκτός ότι δεν έμπαινε σε recovery από το power button. ” τωρα την περναω και εγω σε kenzo και θα ενημερωσω σχετικα =============== Μαρ 11th 2017, 4:56pm =============== ισχυει το θεμα με το wi-fi σε kenzo δυστυχως
-
σε redmi note 3 pro δουλεύει πιστόλι!!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά και πάλι για όλη τη σκληρή δουλειά π κανετε
-
Παράθεση από gallos: “Μία ερώτηση ρε παιδιά, είχα το Mi Note και τώρα έχω το Mi5s. Το πρόβλημα μου είναι ότι ο ήχος στις ειδοποίησης και γενικά είναι πολύ χαμηλότερος από το Mi Note. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορούμε να αλλάξουμε το μέγιστο ήχο? ” Αυτο υπαρχει και σε mi4c. Αν υπαρχει καποια λυση καλοδεχουνη, αλλιως θα γυρισω στην τελευταια stable
-
Η ενταση ηχου κλησης παντως σε nougat, ειναι πιο χαμηλη απο οτι με την 5.1, σε mi4c Γιατι ετσι? Γνωριζει κανεις κατι πανω σε αυτο?
-
σε mi4c ολα δειχνουν μια χαρα!! και τα modes της καμερας διορθωθηκαν!!! Αλαγκαριστο και πιστολι! 74890 antutu, not bad για τον sd 808 Ευχαριστω παρα πολυ παιδια για μια ακομη φορα, να στε καλα
-
μπραβο ρε παιδια, αψογοι και ταχυστοι οπως παντα!! Το απογευμα θα κατεβασω-περασω κ θα ενημερωσω σχετικα
-
καποιο νεο για την καμερα του mi4c με τα modes δωσανε με την καινουρια η κανουν τους κινεζους??
-
σε mi4c διορθωθηκαν μηπως τα modes της καμερας και η ενταση του ηχου κλησης-μηνυματων-ειδοποιησεων?? Γτ εχασα τον μπουσουλα λιγακι
-
@amigagr μολις τραβηχτηκαν forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30633/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30632/
-
@amigagr Εμενα δουλευει οπως πρεπει και το reboot-power off-recovery-fastboot κλπ
-
Παράθεση από tsikos: “ουτε με τη fixed έγινε κάτι στο mi4c... ” το δικο μου με την fixed δουλευει πιστολι μεχρι τωρα
-
@gkalen δουλεψε οπως μ ειπες φιλε μου. να σαι καλα