Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
Ο δεύτερος φορτιστής που έχω δεν έχει αντάπτορα είναι ευρωπαϊκός... και τον δοκίμασα με δύο καλώδια διαφορετικά με το ίδιο αποτέλεσμα... επίσης, αν είναι πρόβλημα απλά του φορτιστή, τότε γιατί όταν βγάλω το καλώδιο από το κινητό και το ξαναβάλω δουλεύει κανονικά??? κατά σύμπτωση είμαι ηλεκτρολόγος, και μου φαίνεται πιο λογικό να είναι bug, εκτός αν πρόκειται για ...τρελή σύμπτωση, να είναι χαλασμένα και τα δύο καλώδια και οι δύο φορτιστές... τι να πω... Α, να σημειώσω ότι συχνά κάνει επανεκκίνησ…
-
το φορτίζω με τον φορτιστή που είχε η συσκευή, και δεν είχα προβλήματα, τώρα ξαφνικά άρχισα να έχω... ο δικός του είναι 2Α αλλά και ο δεύτερος που έχω είναι 2.1Α =============== Ιουν 1st 2017, 10:51am =============== πάντως αν δείτε, γενικά φορτίζει και αργά... και το παρατήρησα, όταν ξαφνικά σταματά να φορτίζει, ανάβει η οθόνη (λογικό αφού σταματά η φόρτιση), αλλά και δοκίμασα να κουνήσω το καλωδιό USB μήπως το πρόβλημα είναι στο καλώδιο, ή στην υποδοχή του φορτιστή (USB) ή ακόμη στην υποδοχή τ…
-
μου συμβαίνει συχνά τελευταία, όταν φορτίζω το κινητό μου να σταματάει η φόρτιση... και όταν βγάλω το καλώδιο από τη συσκευή μου και το ξαναβάλω τότε ξαναξεκινάει η φόρτιση... μέχρι να ξανασταματήσει βέβαια... Έχω αλλάξει φορτιστή, αλλά και καλώδιο USB. και συμβαίνει το ίδιο... βέβαια υπάρχει η μικρή πιθανότητα να είναι χαλασμένοι και οι δύο φορτιστές, και τα δύο καλώδια... αλλα γιατί όταν βγάλω το καλώδιο από την συσκευή μου και το ξαναβάλω λειτουργεί κανονικά??? έχω XIAOMI REDMI 3 PRO και σας …
-
Παράθεση από gas83: “Το πρόβλημα είναι ίδιο με αυτό που αναφέρεις στο νήμα που άνοιξες 'Πρόβλημα με twrp' στο Redmi 3/Pro; Αν ναι, σου έχω απαντήσει εκεί.. ” Ναι αυτό είναι το πρόβλημα, αλλά έψαξα στο φόρουμ και δε βρήκα κάτι... μήπως θα μπορούσες να μου γράψεις κάποιο LINK??? χίλια ευχαριστώ!!!
-
Καλησπέρα Σε Ido υπάρχει πρόβλημα... τα εικονίδια τόσο του Chrome όσο και του Playstore είναι διαφορετικά... δεν ξέρω που οφείλεται αυτό... Έκανα factory reset από το TWRP και μετά την εγκατάσταση επέλεξα wipe dalvik κλπ... μήπως ξέρει κανείς το γιατί? ευχαριστώ... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33632/
-
Καλησπέρα! Έχω πρόβλημα με REDMI 3 PRO (ido) Έχω εγκατεστημένη την "προβληματική" 7.1.5. (καμιά φορά δεν βλέπει την δεύτερη SIM μου αφήνοντάς με χωρίς τηλέφωνο) Δεν μπορεί να περάσει την 7.1.19... τι μπορώ να κάνω? προσπάθησα και σε TWRP αλλά με εκκαθάριση dalvic αλλά και cache αλλά πάλι δεν ήταν επιτυχής... ευχαριστώ!