Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 127.
-
Γειά χαρά παιδιά Ενώ έκανε Verifying device ok, στο Unlocking not ok. Το μήνυμα είναι: Current account is not bound to this device Add your account and device in MIUI's Settings > Developer options > Mi Unlock status. Εκανα κάτι λάθος? Νίκος
-
Ηρθε η απάντηση!!! Απο τις 17:30 θα ξεκινήσουν πάλι τα πειράματα!!! ευχαριστώ και θα σας ενημερώσω για το οτιδήποτε. Νίκος
-
OK, ώρα για ύπνο και απο αύριο βλέπουμε. ευχαριστώ, Νικος
-
Δέν έχει έρθει τίποτα ακόμη, κλάψ, κλάψ...
-
Παράθεση από spideman3: “Σε λίγο θα λάβεις ένα sms που θα σε δίνει το link για το unlock tools. Αν δεν το λάβεις λόγου wind δοκίμασε μετά από 1 ώρα αλλιώς το πρωί. ” Τι να δοκιμάσω. Να ξανακάνω αίτηση? Αφου μου έστειλαν verification code. To unlock tools θα το τρέξω απο το κινητό ή απο το pc? ευχαριστώ και πάλι. Νίκος
-
Ξαναέκανα την διαδικασία έλαβα το sms και είχα την παρακάτω απάντηση: Submitted. Please wait for the review. After your application is approved, we will send an SMS notification to your cell phone. If you have not got any info after 10 days, please post a thread in Complaints/Advice section of MIUI Global Forum. Τώρα τι κάνω? Απλά περιμένω? Και μετά? Σας ευχαριστώ πάντως για την υπομονή σας. Νίκος
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Μπες εδώ en.miui.com/unlock και κάνε αίτηση ” Βάζω τα στοιχεία μου στο Mi Account, μου ζητάει όνομα - τηλέφωνο και πληροφορίες γιατί θέλω να κάνω Unlock την συσκευή. Τα βάζω όλα αυτά και περιμένω sms (wind) αλλά δεν λαμβάνω τίποτα. Τι άλλο να κάνω? ευχαριστώ, Νίκος
-
2. Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Προσπάθησα με το Mi Flash Unlock αλλά μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: Your device isn't supported by Mi Unlock Go to unlock.update.miui.com to apply for Mi Unlock support and view the progress. Βάζω τα στοιχεία μου στο Mi Account, μου ζητάει όνομα - τηλέφωνο και πληροφορίες γιατί θέλω να κάνω Unlock την συσκευή. Τα βάζω όλα αυτά και περιμένω sms (wind) αλλά δεν λαμβάνω τίποτα. Τι άλλο να κάνω? …
-
Πληροφορία: Για να μπορέσουμε να ξεκλειδώσουμε θα χρειαστούμε οπωσδήποτε να έχουμε περάσει στο κινητό Official Developer rom. Εγώ έχω Official Developer rom ή Global Stable? Μήπως είναι το ίδιο και άρα δεν λέω τίποτα άλλο παραμόνο να συνεχίσω με το βήμα νούμερο 2? ευχαριστώ, Νίκος
-
1. Εγκατάσταση Drivers έχω κάνει. Πάω για το βήμα νούμερο 2. Πού ακριβώς αλλάζω την συσκευή μου σε Xiaomi_Redmi_Note_3 SE? ευχαριστώ, Νίκος
-
οκ θα το αλλάξω. Το κινητό μου είναι Κατε και όχι Κέντζο νομίζω. Ναι ελληνική ROM θα ήθελα παρακαλώ, ευχαριστώ. Νίκος
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
tyros1 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαοκ, μπορεί να βοηθήσει κανείς για το επόμενο βήμα? plz... Νίκος
-
tyros1 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΣτο subject ( Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate) ) Πέρασα τους drivers και ξεκινησα το youtube video. youtube.com/watch?time_continue=1&v=C6q_l0iJ8fQ C:\adb>fastboot oem device-info Device tampered: false Device unlocked: false Device critical unlocked: false Charger screen enable: true Θέλω να μπορώ να βάζω τις Ελληνικές ROM που λέτε πως είναι πολύ καλές. Τώρα πως συνεχίζω? Εάν μπορεί κανείς να βοηθήσει, ευχαριστώ. Νίκος
-
Ok, πέρασα τους drivers ξεκινησα το youtube video. C:\adb>fastboot oem device-info Device tampered: false Device unlocked: false Device critical unlocked: false Charger screen enable: true Τώρα πως συνεχίζω? Εάν μπορεί κανείς να βοηθήσει, ευχαριστώ. Νίκος
-
tyros1 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤο βλέπει κανείς?
-
tyros1 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά Υπάρχει Ελληνικός οδηγός Bootloader/Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro special edition kate? ευχαριστώ, Νίκος
-
Γειά χαρα παιδιά. Εχω το redmi note 3 pro international. Δοκίμασα με τις οδηγίες απο το youtube.com/watch?v=C6q_l0iJ8fQ και μόλις φτάνω στο fastboot device δεν βρίσκει τίποτα. Θα πρέπει να κατεβάσω πρώτα drivers του κινητού στο pc? Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει? ευχαριστώ.
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΓνωρίζουμε που ακριβως υπάρχει μέσα στο forum section που να αναφέροντα τα προβλήματα του κινητού?
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΑρα πιστεύετε πώς θα μου λυθούν τα προβλήματα με το ότι σβήνει στα καλά καθούμενα, και πως δεν θα κολλάει πλέον σε εντολές που του δίνω? Θα σας ενημερώσω ελπίζω σήμερα με τα αποτελέσματα. Αλλιώς πούλημα!!!
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
Μήνυμαδηλαδή μετά το factory reset δεν χρειαστεί να ξανακατεβάσω καινούργια έκδοση? Γιατί όταν το πρωτοπήρα, είχε την MIUI7.