Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.
-
Μετά από πολύ κόπο και αφού κόλλησε πολλές φορές το κινητό κατάφερα και το ξεκλειδωσα.περασα το twrp και μέσα από αυτό έκανα εγκατάσταση την ελληνική rom.δ εν έκανα εγκατάσταση το supersu.μολις το έβαλα να κάνει επανεκκίνηση μέσα από το twrp μου ανάβει το mi logo σβήνει αμέσως και μετά ξανά ανάβει.δοκιμασα να ξαναμπω στο twrp με τα κουμπιά power και volume+ και μου κάνει πάλι τα ίδια.οταν το συνδεω στον φορτιστη μου αναβοσβηνει κόκκινο το led.τ ι να κάνω; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμο…
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
sakisgal - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυματωρα μου βγάζει forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20360/αυτο
-
Μήνυμακαλησπερα.ακομα σήμερα δεν μπορώ να περάσω καμία ρομ.ουτε china dev ούτε global stable.σ ημέρα το miflash μου βγάζει αυτο (ο πόρος που ζητήθηκε χρησιμοποιείται. 0Χ800700aa:open serial port"\\.\com20)forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20359/
-
Μήνυματιποτα σταμάτησε στο 50%.καμια ιδέα;
-
Μήνυμαπεριμενω να κάνει το update και θα δούμε.
-
Μήνυμαναι clean all.τ ωρα ξανακανω update από το pc suite είναι στο 28%.θα δουμε
-
Μήνυματο έκανα επανεκκίνηση 4 φορές μέχρι τώρα αλλά τιποτα
-
Μήνυμαεπισης εκεί που είναι κολλημένο στις αρχικές ρυθμίσεις μου συνδέθηκε κάποια στιγμή με το mi pc suite και μου έδειξε ότι υπάρχει αναβάθμιση.πηγα να το κάνω μήπως μετά δουλέψει και στα 8℅ μου έκλεισε το κινητό.
-
Μήνυματην dev την πέρασα με το miflash.π ριν είχε global.ο λα τα βήματα τα έκανα όπως τα λέει ο οδηγός και μου έγραψε το πρόγραμμα ότι τέλειωσε ή εγκατάσταση.απλα δεν μπορώ να φύγω από την αρχική ρύθμιση της miui.δ εν μου βγάζει κανένα δυκτιο για να επιλεξω.
-
Μήνυμαπαιδια καλησπέρα.περασα την cn dev για να ξεκλειδώσει τον bootloader και όταν άνοιξαν το κινητό μου στην αρχή που ρυθμιζουμε την rom δεν μου αναγνωρίζει wifi ούτε την κάρτα μου.τι μπορώ να κάνω;
-
Flash / Unbrick Redmi 3S
Μήνυμαβρηκα αυτο το αρχειο απο αυτο το νημα Redmi 3S brick/unbrick μετά από εγκατάσταση official global developer fastboot rom σε edl mode μαλλον λεμε για το ιδιο.μπηκε σε download moad και τωρα φλασαρω.ευχαριστω πολυ
-
Flash / Unbrick Redmi 3S
Μήνυμακαλησπερσα και απο μενα.εχω το redmi 3 s και την ωρα που περνουσα τιν κινεζικη rom dev εκλεισε ο υπολογιστης.απο εκεινη την ωρα εχει κολλησει στο logo και δεν κανει τιποτα.προσπαθησα να ξαναπερασω την rom αλλα δεν μπαινει σε download mode και μου βγαζει παλι το logo.το μονο που μπορω να κανω ειναι να το βαλω σε fastboot mode.δοκιμασα και με τον τροπο αυτης της σελιδας [TOOL]Minimal ADB and Fastboot [4-27-16] | Android Development and Hacking και παλι μου βγαζει το logo και δεν μου γυρναει σε dow…
-
το θέμα είναι ότι όταν πάω να αφαιρεσω τον λογαριασμό μου λέει ότι για να το κάνω θα πρέπει να πάω πρώτα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. μπορώ να εγκαταστήσουν ξανά τα google services μήπως έχουν πρόβλημα;
-
Καλημέρα και απο μένα.πέρασα σήμερα το πρωί την rom και έχω ένα πρόβλημα με το play store. Ενώ μου ανοίγει και συνδέεται με τον λογαριασμό μου μόλις πάω να εγκαταστησω μία εφαρμογή μου βγάζει το εξής μύνημα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19168/ Τα εκανα όλα αυτά και τώρα μου βγάζει αυτές τις εικονες