Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-47 από 47.
-
- Καλημέρα και απο μένα.πέρασα σήμερα το πρωί την rom και έχω ένα πρόβλημα με το play store. Ενώ μου ανοίγει και συνδέεται με τον λογαριασμό μου μόλις πάω να εγκαταστησω μία εφαρμογή μου βγάζει το εξής μύνημα.[edit][/edit] - forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19168/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19168/
-
ευχαριστω παρά πολύ για την άμεση απάντηση.ειστε οι καλύτεροι .
-
την έχω δοκιμάσει την 7.5 και δεν με δουλεύει καλά.π αω να άνοιξη κάποια προγράμματα και μου τα κλείνει.μου τρώει και πολύ μπαταρία .ή 7.2.2 ήταν μία χαρά
-
καλησπερα.υπαρχει κάποιο λινκ για την 7.2.2 ;είναι ή μόνη που μου κρατούσε πολύ την μπαταρία και δούλευαν όλες οι εφαρμογές.ευχαριστω
-
καλημερα και χονια πολλα.σημερα μου ηρθε ο κωδικος και ξεκλειδωσα τον bootloader.κανω ολη την διαδικασια και οταν παω και δινω την εντολη fastboot boot redminote3_twrp.img μου γραφει failed.μετα δινω την εντολη fastboot flash recovery redminote3_twrp.img μου γραφει οκ αλλα οταν παω να μπω σε recovery mode πατωντας volume+ και power δεν τα καταφερνω και μου βγαζει στην εικονα ενα κινιτο που πρεπει να συνδεθει με usb. μπορειτε σασ παρακαλω να μου πειτε ακριβωσ τα βηματα για να μπω σε recovery και …
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμακαλησπερα και απο μενα.εχω αγορασει το redmi note3 pro απο vickmall και εχω την miui global 7.1/stable 7.1.9.0.0(lhocncl) με ελληνικα.προσπαθω να περασω την dev την κινεζικη.μου λεει ομως αδυναμια επαληθευσης του πακετου ενημερωσης.τι μπορω να κανω;εχω προβλημα με αυτη τη rom.μου ζηταει πολλες φορες pin και στις κλεισεις πολλες φορες δεν με ακουνε.ευχαριστω εκ των προτερων.