Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• αυτο γενικα εχει καταντησει αντι να μην πω τι και τι δουλεια εχουν με την ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ συσκευη να μου κανουν κουμαντο και στο φιναλε οτι γουσταρω την κανω....

• Magic WormHole

tasosko - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από demakhs: “εμένα η απορία μου είναι γιατί Λούκυ Λουκ.....που είναι "πιο γρήγορος κ από τη σκιά του"....ο Τάκης που "δεν προλαβαίνει ούτε τη σκιά του" !!! ” Ειλικρινά θα ήθελα να σου εξηγήσω αλλά φοβάμαι πως το σκληκιασμένο μυαλό σου δεν θα μπορέσει να καταλάβει οπότε το αφήνω !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μην ανησυχεις οπως και να το γραψεις θα το καταλαβει......

• ειναι καποια πραγματα που οντως δεν εχουν νοημα....... στι δικο μου κινητο θα μου δωσουν αδεια να βαλω καποιο θεμα εχουν ξεφυγει..... =============== Φεβ 17th 2017, 2:16pm =============== καλησπερα εδωσαν την 7.2.16 global-dev MIUI 8 Global Beta ROM 7.2.16 Released for Mi 5/Pro! Download it Here! - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum

• Magic WormHole

Μήνυμα

ειπαμε φίλε είναι ο λούκι Λουκ πρέπει να έχει επιρεαστει....

• Magic WormHole

Μήνυμα

καμια βιταμινη?ακομα σε οριζοντια θεση εισαι....

• Magic WormHole

Μήνυμα

ψεμματα?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “εσύ πρέπει να ζεις σε κάποιο παράλληλο σύμπαν...δεν εξηγείται αλλιώς... ” τα θελες και τα επαθες τωρα κατσε εξηγησε....

• Magic WormHole

Μήνυμα

ναι δεν ειχε δει ολοκληρο avatar το offline τον πειραξε....... πες μου να σου πω....

• Magic WormHole

Μήνυμα

ναι καλα ειναι γιωγο να τον μαθεις.....δειξτου και την γιογκα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Εγώ βλέπω τον αρχηγό μου να κάνει γιόγκα τίποτα περισσότερο !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” καλα απο ολα αυτα αυτο κρατησες?ναι μπορει και να χαζευει τα αστρα..... και η γιογκα σε αυτην την θεση ειναι?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Δλδης? ” post 3863 ποτε δεν λεμε ψεμματα....

• Magic WormHole

Μήνυμα

τουλαχιστον η αληθεια βγαζει ματια και δεν ειναι photoshop η καποιο γενικο hacking.....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από tasosko: “@takisfrag βαρα κανα 4πλο espresso γιατι δεν μπορουμε να συννενοηθουμε φιλε..... και γιατι να ειμαστε σε πανικο εμεις ο δικος σας ειναι οριζοντια...... ” Και επειδή το λέει ο σκουληκό-προδότης αρχηγός σας εσείς το ασπάζεστε !!!!! Άιντε άιντε ότι θέλει σας κάνει !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ο.Ε.Ο......

• Magic WormHole

Μήνυμα

οχι ρε συ εκεινο τον ασπρο ιππο του λουκι-λουκ....ντολυ την μπερδευω....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από tasosko: “και γιατι να ειμαστε σε πανικο εμεις ο δικος σας ειναι οριζοντια...... ” Θελει να πει πως εμεις θα τον κουβαλάμε.Θα μας κοψομεσιάσει. ” αφου θα βαλει την ντορυ....

• Magic WormHole

Μήνυμα

@takisfrag βαρα κανα 4πλο espresso γιατι δεν μπορουμε να συννενοηθουμε φιλε..... και γιατι να ειμαστε σε πανικο εμεις ο δικος σας ειναι οριζοντια......

• Magic WormHole

Μήνυμα

σε αυτο θα σου απαντησει ο μελλοντικος μεζες σου.....

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Magic WormHole

Μήνυμα

κοιταξε ο αλλος ο λουκι-λουκ @takisfrag εχει κανα 2-3 μερες σκεφτεται την αυτοκτονια..... ευκαιρια ειναι και εσυ να χτυπησεις πινγκουινοσουβλακι θα εισαι και ο πρωτος πινγκουινοκανιβαλος και θα του γινει η χαρη στο μεγαλο πιστολι....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από stamatisv: “Εγώ φρέσκο ψάρι και φρέσκους σκώληξ έχω, όποιος θέλει για τσίκνισμα.. ” ρε φιλε γιατι δεν διαβαζεις παραπανω λιγο? εδω ο αρχηγος σου σουβλακια θελει εσυ παλι τα δικα σου κανεις?