Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 135.
-
Παιδιά, καλησπέρα! Εμένα γιατί δεν μου κατεβαίνει το miphone; Πατάω τον σύνδεσμο της πρώτης δημοσίευσης(πρώτη σελ.) και με βγάζει στην αρχική της mega.zn... Μήπως μπορεί κανένας να στείλει κανέναν άλλο σύνδεσμο;;;
-
Δεν με εξέπληξε... Το περίμενα λίγο περισσότερο bessel-less... Σε σχέση με το mi5s το μόνο που κάνει εντύπωση πως είναι αδιάβροχο...
-
Παράθεση από zisistil: “Η singpost αργεί. Μην ανησυχείς. Έρχεται. Καμμιά φορά και οι ανανεώσεις της είναι ψεύτικες. Αν δεν δεις του ΕΛΤΑ μην πιστεύεις. Πάντως είναι από τις πιο γρήγορες. ” Παράθεση από demakhs: “μονο σε μας.....σε όλους!!! ” Ευχαριστώ παιδιά! Και γώ έτσι πιστεύω ότι σε λίγες μέρες θα τα βάλει και στο σύστημα της δεν είναι πρόβλημα για μένα απλά σκέφτηκα μήπως κόλλησε πουθενά...
-
Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να ρωτήσω για το κινητό και μάλιστα για την παραγγελία μου... Στις 6/4 αγόρασα το mi5s (64gb), και στις 8/4 το πακετάρισαν και μου έστειλαν και tracking number... Μου το στέλνουν με sgpost... Το θέμα είναι πώς μέχρι τώρα δεν βρήσκει το σύστημα της sg το δέμα μου και λίγο ανησυχώ... Είναι φυσιολογικό αυτό;;; Η gearbest στο μαιλ που μου έστειλε έγραφε πως ο tracking ίσως να πάρει λίγο χρόνο να εμφανιστεί στο σύστημα... Εσάς σας έκανε τα ίδια;;;
-
Καλή επιτυχία σε όλους! Να τύχει σε κάποιον που το χρειάζεται...
-
Παιδιά... Για κάποιο λόγο δεν με βρίσκω στην λίστα... Ψήφισα τουλάχιστον 4 φορές... Πώς παίζει να με αναφέρει ( δλδ ώς thanos ή ως 1635792080;;;)
-
Παιδιά, με το purifier, δεν κατάλαβα είναι αφυγραντήρας; Γιατί ενδιαφέρομαι...
-
+1! Σαρώνουμεεεε!!!!
-
Ξέρουμε ποιές συσκευές θα πάρουν nougat???Και συγκεκριμένα για redmi pro (omega)...
-
Και από μένα... (1635792080) Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία και επιτυχίες...
-
Εντάξει παιδιά!!! Άμα έχει και τις τιμές λογικές θα γίνει πραγματικά Ο χαμός... Άραγε πώς θα αντιδράσουν οι άλλες εταιρίες;;;
-
Παράθεση από demakhs: “το μικρόφωνο είναι βρε το άλλο...τι λόγους συμμετρίας?? @Thanos Kinigos , αν έχεις βλάβη εσύ και αν είναι αυτό το κανονικό ηχείο ρωτάς? δεν κατάλαβα... Στο πρώτο, δεν μπορούμε να σου απαντήσουμε εμείς...το δεύτερο, μπορούμε να το εξετάσουμε... ” Απλά όταν βάζω το δάκτυλό μου στο δεξί ηχείο ο ήχος ελαχιστοποιήται ( και δεν έχω ακούσει ποτέ ήχο από το αριστερό...) Ενώ στο fl studio όταν παίζω με τον ήχο στο δεξί ή αριστερό ηχείο(balance) και στο δεξί και στο αριστερό "ήχο” α…
-
Καλησπέρα παιδιά! Έχω την 6.9.22 dev. και προσπάθησα να εγκαταστήσω την xtrv αυτή... Μέσω updater...όμως μόλις έκανα κλικ στο αρχείο...με έβγαλε ξαφνικά στο κινέζικο twrpδεν ξέρω αν έτυχε σε κανέναν άλλον αλλά τώρα αναγκάζομαι να την εφαρμόσω μέσω του slideload διότι σε αυτό το κινητό το twrp δεν βλέπει τον εσ.απ. χώρο
-
Παράθεση από SAMARAS: “καλησπέρα γνοριζη καπιος αν μπορώ να βαλω 2 sim και SD στο xiaomi Redmi pro... καμία αλλαγή μήπως το δοκίμασε κάποιος ” Δές αυτό το τρομερό κόλπο...( youtube.com/watch?v=Zz_sLdIzJfM )
-
Παιδιά καλησπέρα... Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα κατά το κλείδωμα... Αφού το ξεκλείδωσα πρίν ένα μήνα είπα ότι ήρθε η μέρα να το ξανακλειδώσω... Έβαλα την γραμμή κώδικα και ξεκλειδώθηκε... Όταν πήγα να το ανοίξω... μου γράφει "Red State" και δεν έμπαινε... μετά από 15 επανεκκινήσεις το ξαναξεκλείδωσα και δούλεψε μια χαρά... Τι έφταιξε??? μήπως επειδή ήταν η ελληνική ρόμ???