Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
καλη επιτυχια σε ολους, ψηφιζω με το ιδιο ονομα, pakis7361.
-
Παράθεση από kontz: “αν ζητησες να σου στειλουν φυσικη καρτα εχει αλλαξει η ημερομηνια ληξης μπες και συγκρινε τα στοιχεια της καρτας τοσο στο παυπαλ οσο και στο ρεβολουτ ” εχω φυσικη καρτα και ειναι ολα το ιδιο. το μονο που εκανα τωρα ειναι στο paypal εκανα edit στην καρτα και επειδη δεν εμφανιζοταν το CSC τον εβαλα και μου κρατησε 1 δολαριο αμεσως απο την καρτα. παλι καλα ειχα μεσα, τωρα εμειναν κατι ψιλα μεσα και δοκιμασα αλλα μια απο τα ιδια. ξεχασα να πω οτι στην ειδοποιηση που χτυπαει απο …
-
Παιδια, εχω προβλημα με την καρτα, δεν με αφηνει να κανω αγορες απο ebay. την χρησημοποιω πολλη καιρο τωρα και για πολλες φορες. στο ebay (paypal) λεει οτι αρνειτε η καρτα, στο παυπαλ δεν φαινεται καποιο προβλημα, και στο κινητο ερχεται ειδοποιηση οτι η καρτα εχει μπλοκαριστει. την κανω ξεμπλοκαρισμα, ξανακανω την αγορα απο ebay, και ξανα τα ιδια. Εστειλα μηνυμα στην revolut και μου απαντησαν οτι δεν υποστηριζουν υπηρεσιες paypal και δεν μπορουν να με βοηθησουν. δοκιμασα αγορα απο aliexpress και…
-
υπαρχει κάπου να κάνουμε προτάσεις για βελτιωση-τροποποιηση της rom; ( να μην ζαλιζουμε και τους development)
-
Εκανα και γω, βημα βημα, τον οδηγο και ολα καλα. Βεβαια ειχα ενα περιστατικο, οταν αντι για 120 sec ,στο flash,εμενα ξεκινησε απο τα 200 και μετα πηρε φορα και τελειωσε.(προλαβα να μυρισω κατι) και μετα οταν του εβαζα την ελληνικη, που εμεινε για κανα τριλεπτο σε κατι γραμματα που ελεγαν κατι για MD5 error ( εκει μου εφυγαν λιγο). Αλλα ολα οκ. Ερωτηση: το αρχειο της ελληνικης rom στην μνημη της συσκευης χρειαζεται; να το διαγραψω;
-
ψηφισα και γω με το ιδιο username. Pakis7361