Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 62.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΑντε να δουμε τωρα ποτε θα ξανασηκωθουν
-
Μήνυμαμπαινει κανονικα στο unlock tool σε σενα??
-
ΜήνυμαΠαιδια πηρα αδεια για ξεκλειδωμα..εβαλα την dev.. ανοιγω το προγραμμα unlock tool.. αλλα δεν μου κανει συνδεση..βγαζει network error. Εχει κανεις καμια ιδεα αν κανω κατι λαθος??
-
Αντε με το καλο γιατι ειναι φοβερο κινητο!!! XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool Ολα τα κινητα της xiaomi στο χρυσο.. απλα τα σπαει !!!
-
Παμε γερα!!!!!!!!!!!
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από StathisSe: “Δεν του ερχονται σε κανονικο χρονο αποστολης ” Δοκίμασε να γράψεις τη λέξη ''viber'' στην αναζήτηση, να δεις ότι υπάρχει λύση στο πρόβλημα σου. ” Εχω ψαξει μεσα στο φορουμ για το προβλημα με το viber αλλα τιποτα απο τα παραπανω δυστυχως δεν εχει βοηθησει. Γι'αυτο ρωταω αν του περασω την global v7.1.2.0 stable συνεχισει να υπαρχει το προβλημα??? πως, μπορω να την περασω μεσω twrp??? να κανω τα wipes και μετα install κατευθειαν η να χρησιμοποησω καποιο…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από StathisSe: “Δεν του ερχονται σε κανονικο χρονο αποστολης ” Δοκίμασε να γράψεις τη λέξη ''viber'' στην αναζήτηση, να δεις ότι υπάρχει λύση στο πρόβλημα σου. ” Εχω ψαξει μεσα στο φορουμ για το προβλημα με το viber αλλα τιποτα απο τα παραπανω δυστυχως δεν εχει βοηθησει. Γι'αυτο ρωταω αν του περασω την global v7.1.2.0 stable συνεχισει να υπαρχει το προβλημα??? πως, μπορω να την περασω μεσω twrp??? να κανω τα wipes και μετα install κατευθειαν η να χρησιμοποησω καποιο…
-
Καλησπερα παιδια. Εχω ενα φιλαρακι και εχει το RN2 αλλα εχει προβλημα με το viber οπου δεν του ερχονται τα μυνηματα. Ειχε την ελληνικη stable7.0.8 και του εβαλα προσφατα την ελληνικη stable 7.1.1.0 αλλα το προβλημα συνεχιζεται. Αν του περασω την global v7.1.2.0 stable λετε να συνεχισει να υπαρχει το προβλημα???Και αν οχι, μπορω να την περασω μεσω twrp??? να κανω τα wipes και μετα install κατευθειαν η να χρησιμοποησω καποιον αλλο τροπο?? Επισης αν θελει να του βαλω την επισημη αγγλοκινεζικη με τι…
-
Παιδια χρειαζομαι βοηθεια επειγοντως.. Αγορασε ενασ φιλος το RN2 και ειχε περασμενη μεσα την ελληνικη 7.0.8 stable και θελαμε να βαλουμε μεσα την 7,1,1. stable. Καναμε ολα τα wipe οπως το βιντεο ,πηγα να κανω μετα install την νεα ρομ και μου εμφανισε προβλημα...κολλουσε στο micloud και δεν εμπαινε μεσα....το ξαναεσβησα και την ξανα εβαλα αλλα παλι τα ιδια... τωρα προσπαθω να βαλω την 7,0,8/ ποση ωρα κανει να μετα το περας της εγκαταστασης να ξεκινησει το τηλεφωνο???
-
Παιδια χρειαζομαι βοηθεια επειγοντως.. Αγορασε ενασ φιλος το RN2 και ειχε περασμενη μεσα την ελληνικη 7.0.8 stable και θελαμε να βαλουμε μεσα την 7,1,1. stable. Καναμε ολα τα wipe πηγα να κανω μετα install την νεα ρομ και μου εμφανισε προβλημα...κολλουσε στο micloud και δεν εμπαινε μεσα....το ξαναεσβησα και την ξανα εβαλα αλλα παλι τα ιδια... τωρα προσπαθω να βαλω την 7,0,8/ ποση ωρα κανει να μετα το περας της εγκαταστασης να ξεκινησει το τηλεφωνο???
-
Γεια σας παιδια. Προσπαθω να κανω την διαδικασια και με το που ξεκιναει μου βγαζει ακαθοριστο σφαλμα και δεν ξεκιναει καν...τι μπορω να κανω???