Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 533.
-
Mi band 2 πρόβλημα οθόνης
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδια. Συμβαίνει κάτι περιεργο που δεν μπορω να το εξηγησω οσο κι αν εψαξα στο internet. Από χθες το μεσημερι εσβησε η οθονη και δεν ενοργοποιηθηκε καθολου μεχρι το πρωι που ενεργοποιηθηκε τυχαια και αρχικα ειχε παρασιτα. Για κανενα 8ωρο δουλευε κανονικα. Μετα ομως εσβησε και δεν ανοιγε. Λειτουργει κανονικα ομως σε συνδυασμο με το mi fit. Παρολα αυτα η οθονη η δεν δουλευει ή δουλευει για λιγο και κανει διαφορα. Τι να κανω;
-
Νομιζω οτι τζαμπα το παλευω και απλα πρεπει να αποδεχτω οτι χαλασαν. Τα εχυ συνδεσει και σε αλλη συσκευη αλλα το προβλημα ειναι οτι ακομα και την ωρα που ανοιγουν και λεει η κινεζουλα τα δικα της παλι εχει διαφορα στην ενταση. Στην gearbest δεν δεχτηκαν να μου τα αντικαταστησουν αλλα μου προτειναν επιστροφη χρηματων. Μαλλον επειδη ηταν flash sale. Από 45 ευρω που τα εχει τωρα στα 20. Ελπιζω να μην ειμαι καχυποπτη αλλα makes sense οτι μπορει καποιες παρτιδες να ειναι λιγακι ελαττωματικες και με τ…
-
Παράθεση από masterismos: “Παράθεση από martzicadespell: “Παιδια τα αγορασα κι εγω. Είναι φοβερά σε όλα τους! αλλα ξαφνικα παρατηρησα οτι η ενταση στο ενα ηχειο εχει μειωθει χωρις λογο. Τα πρόσεχα πολυ. Δεν ξερω τι να κανω γιατι τα πηρα απο gearbest ” εχεις δοκιμασει να πειραξεις το equalizer στις ρυθμισεις ηχου. αδιασε την μπαταρια και ξαναφορτισε τα. κανε αποσυνδεση και ξανα συνδεσε τα. κανε επανεκιννηση το κινιτο. εμενα παιζουν μια χαρα σε λαπτοπ και κινιτο. ” Καλησπέρα και ευχαριστώ για την …
-
Count me in!
-
Ευχαριστω μπος! Εχω μεινει λιγο πισω σε αυτα! =============== Ιαν 19th 2018, 6:50pm =============== Να κάνω και μια δεύτερη ερώτηση . Στο update log εχει κατι τετοια (09-14). Τι σημαίνουν αυτα;
-
Καλησπέρα παιδιά! Εχω RN3, εβαλα την stable 9 αλλα δεν λειτουργει ουτε το split screen, ουτε το quickswitch ουτε το silent/dnd. Τι παίζει;
-
Το πρώτο Authorized Mi Store στην Ελλάδα και ένα από τα πρώτα σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι γεγονός !
ΜήνυμαΚαι εγω πηγα και το ειδα σημερα.. ΕΙναι ακριβα... το miband2 το εχει κοντα στα 40 οταν απο το ιντερνετ κανει 25. Τα powerbank ειναι σε καλη τιμη παντως... Τα εγκαινια ποτε θα γινουν;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Διακόπτω τη ροή των μηνυμάτων για να σας δείξω το καινουριο λουρακι :Ρ υ.γ. το screenprotector ψιλοεφυγε το στην προσπαθεια μου να αλλαξω το λουρακι μιας και ειναι πιο σκληρο απο το αντιστοιχο της xiaomi
-
1. Όντως ξεσυνδεεται συνεχεια μονο του, 2. Δεν μου χτυπουσαν οι κλησεις γιατι το πρωτο γραμμα ηταν ελληνικο????? δεν καταλαβα γιατι... Μολις τα εκανα λατινικα μια χαρα χτυπουσε.. ενω στα μηνυματα δεν ειχε τετοιο θεμα.. Τα συμπερασματα δικα σας! υ.γ. ευχαριστω πολυ maddoctor για την βοηθεια σου υγ2 δεν ειμαι σιγουρη και για τις ονομασιες.. μαλλον εχει να κανει με τη συνδεση bt!
-
Δυστυχως δεν ξερω να σου απαντησω, αν ξερει ο doc καλως..
-
Όλο περιεργα πραγματα συμβαινουν απο οτι διαβαζω.. Αρα κατι δεν εχει γινει καλα με το software.. πχ σε μενα τωρα δουλεψε η ειδοποιηση κλησης οταν με πηραν απο κινητο. απο σταθερο γιοκ... =============== Απρ 23rd 2017, 12:05am =============== Παράθεση από maddoctor: “Πρέπει να βλέπεις firmware 1.0.1.47 στο mi band. Τ' αλλα είναι της εφαρμογής. ” @stratosm και εγω αυτο εχω, playstore ή εφαρμογες maddoctor.. Το downgrade ειναι πανευκολο.. ουτε που θα το καταλαβεις..
-
Το έχω κανει, αυτοματη εκκινηση, ειναι ενργοποιημενο, απο τα δικαιωματα ολα αποδοχη.. δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει
-
Πάντως αυτό με την ειδοποίηση τι είναι (των κλησεων και των μηνυμάτων); Στην τελευταια stable που εχω στο redmi 1s μια χαρα λαλαει, μονο στο redmi note 3 (dev τελευταια) δεν.. Παίζει να είναι bug της ρομ;; Έχω πειράξει τα πάντα! Μέχρι και τις ρυθμίσεις ασφαλείας.
-
Στο λινκ από πάνω έχει. Δες το προηγούμενο μήνυμα
-
Την απεγκατέστησα και την εγκατεστησα μετα αλλα τιποτα.. επισης δεν βλεοω ειδοποιηση στο band απο εισερχομενη κληση και μηνυμα.. ενω απο messenger κτλ ολα κομπλέ Edit! Ενώ όλα ήταν κομπλέ προσπάθησα να βάλω την ελληνική, την έβαλα αλλά ήταν σαν να έκανε φορματ και άλλα δείχνει το Mi band αλλά το Mi fit EDIT 2! Ολα νομιζα οτι ειναι κομπλε.. δεν ξερω αν πραγματικα ηταν, εχω κανει τοσες φορες downgrade, εχω περασει τις εφαρμογες του @maddoctor αλλα αυτο οτι ξερει ξερει.. μεσα απο το account βγαζει …