Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Damned: “Εγώ έχω περάσει kenzo rom σε kate και το AIDA 64 λέει kenzo. ” Είσαι 100% υποψήφιος για hardbrick ανά πάσα στιγμή ” Παράθεση από takisfrag: “101% πες , Ανέστη χρόνια πολλά !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν νομίζω RR για kenzo με radio από kate όλα δουλεύουν ρολόι ένα μηνά και.Η μόνη διαφορά στα 2 μοντέλα είναι το radio.

• Παράθεση από +GreKonLad+: “Το AIDA 64 μου λέει Kate.Το εμπιστευόμαστε λοιπόν; ” Εγώ έχω περάσει kenzo rom σε kate και το AIDA 64 λέει kenzo.

• Παράθεση από GR-Macedon: “Θηκες και tempered έφερε η infoquest? ” Από που να φέρει τα περισσότερα εάν όχι όλα τα τζάμια που κυκλοφορούν για kate είναι μάπα ποιότητα το ίδιο ισχύει για τις θήκες.

• Από ότι ειδα στο xda η lenuo music case 2 είναι μουφα,πάλι καλά που δεν την πηρα τσαμπα το 5ευρω

• Παράθεση από bilakos10: “Με ποιο twrp flashάρατε την RR? Με αυτό που προτείνει ο dev της CM13 ή με Alka? ” Alka εάν θες φουλ backup εγώ και CM και RR πέρασα με (ZCX TWRP) TWRP and BY~XM 3.0.2-X Παράθεση από iakoboss7: “damned τελικα το ετρεξες χωρις τον κερνελ καθολου? ” Όχι γιατί βαριεμαι την διαδικασία,εάν είσαι σε CM πήγαινε σε RR και χωρίς Radon kernel πιστεύω θα δεις διαφορά. Παράθεση από iakoboss7: “μετα απο λιγο διαβασμα θα απαντησω στον εαυτο μου... η ρομ αυτη εχει μερικα bugs οπου για ν…

• Παράθεση από iakoboss7: “το καινουριο firmware (για kate λεω) που ειναι βασισμενο στην 6.11.3 ισως να εχει καποιο προβλημα στο να ξυπνησει η οθονη οταν καποιος παιρνει τηλεφωνο, αν ξανατυχει θα παω πισω σε 6.10.13 ” Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα.

• Πέρασα την ResurrectionRemix με radon kernel 2.9 και το αρxειο σου για Kate και είναι πολύ καλύτερη από CM13 και από θέμα ταχύτητας και customization δεν νομίζω να ξαναπάω σe CM. Παράθεση από iakoboss7: “χωρις τον kernel το ετρεξες καθολου? ” Όχι αλλά μου φτάνει που μπορείς να αλλάξεις σχεδόν τα πάντα από εικονίδια,χρώμα κτλ.

• Παράθεση από iakoboss7: “ολα καλα, μολις περαστηκε στο δικο μου, μπορεις να το βαλεις 6.11.3_Kate-CM13-firmware.zip - Google Drive ” Είναι καινούρια έκδοση αυτή?Exω περάσει μια σε πιο παλιά ανάρτηση που έχεις κάνει. Εγώ θα δοκιμάσω την ResurrectionRemix-M-v5.7.4-20161019-kenzo να δω πως παει με Radon kernel 2.9.

• Σε CM13 δεν υπάρχει επιλογή να αλλάξεις το όνομα δικτύου

• Από που τα αλλάζεις?

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από LoukG: “Μόνο στο 2G συνεχίζει να γράφει 4G ” Τώρα που το λες, το ίδιο δείχνει και στης ανιψιάς μου που έχει vodafone στο Redmi 3S, όταν έχει τα δεδομένα κλειστά...μήπως είναι θέμα "εμφάνισης ονομασίας" του δικτύου από την Vodafone και όχι συσκευών... ” Και σε cosmote το ίδιο είναι.

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Damned: “Το ίδιο θέμα έχω και εγώ σε CM13 οπότε είναι bug του Radio. ” Τι σχέση η MIUI με την CM για να έχουν ίδιο bug ? Είναι σαν να λες (χονδρικά) ότι windows και Linux έχουν το ίδιο bug... ” Δεν είπα ότι έχουν σχέση άλλα οτι έχω το ίδιο πρόβλημα.Eχουν το ίδιο Radio firmware οπότε δεν είναι θέμα λειτουργικού.

• Παράθεση από LoukG: “Παράθεση από LoukG: “1. Όταν ενεργοποιεί το WiFi, το κινητό γυρίζει μόνο του σε 4G (και είμαι όντως 4G και όχι απλά το όνομα γιατί αν το βάλεις 3G γράφει 3G), παρόλο που είναι επιλεγμένο το 2G only. Μόλις κλείνει το WiFi, γυρίζει πάλι μόνο του σε 2G. Σκέφτηκα μήπως είναι θέμα κάνα permission καμίας εφαρμογής που με το που ανοίγεις το WiFi να γυρίσει σε 4G, αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι. ” Πέρασα την Global Developer και το πρόβλημα δεν λύθηκε. Αλλά παρατήρησα το εξής: Ενώ γρ…

• Το brotect Airglass παρέλαβα χθες και το πέρασα .Είναι πολύ λεπτό και δεν αφήνει κανένα περιθώριο πάνω η κάτω αλλά nillkin δεν ειναι .Θέλει προσοχή στη τοποθέτηση γιατί έχει μια ευαισθησία στις άκρες. Επόμενη δοκιμή με nillkin από redmi note 2. Το Nillkin H+ για Redmi Note 2 σε Kate 9tilu9.jpg m81i6q.jpg Οι φώτο δεν είναι δικές από αλλού τις πήρα εγώ δεν έχω παραλάβει ακόμα.

• Το brotect Airglass παρέλαβα χθες και το πέρασα .Είναι πολύ λεπτό και δεν αφήνει κανένα περιθώριο πάνω η κάτω αλλά nillkin δεν ειναι .Θέλει προσοχή στη τοποθέτηση γιατί έχει μια ευαισθησία στις άκρες. Επόμενη δοκιμή με nillkin από redmi note 2.

• Μέσα στην εβδομάδα θα έχω το BROTECT® AirGlass® Premium Glass Screen Protector for Xiaomi Redmi Note 3 Pro Special Edition και λογικά την s-line θήκη,έχω παραγγείλει επίσης άλλη μια θήκη από Gearbest μαζί με τζάμι Nillkin από Redmi Note 2 λόγο ποιότητας και είδα ότι κάθετε καλά.Στο Ρώσικο 4PDA έχει ένα θέμα με αξεσουάρ για Kate αλλά δεν μπορώ να βάλω link γιατί απαγορεύεται εδώ.

• Παράθεση από Stelios85: “Ετσι μου έρχεται να βάλω cm και να ησυχάσω. Ακόμα δεν ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το κινητό και άρχισαν τα πρώτα προβλήματα με την miui. Έχει δοκιμάσει κανείς cm; Λειτουργούν όλα; ” xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=244400#post244400

• Παίζει και εδώ στα 148 και όχι preorder χρησιμοποιώντας το κουπόνι RedmiGBE Gearbest

• Σε CM13 ξέρουμε πως βλέπουμε τι μάρκα μνήμη,κάμερα,οθόνη κτλ έχουμε? Σε MIUI είναι about phone -----> 3 taps on kernel version--> 1.Software version---> Scroll down Αυτό βρήκα μόνο αλλά δεν *#*#4636#*#*

• Βρήκα την θήκη του Gearbest πιο φτηνά απο everbuying Luanke Transparent TPU Soft Protective Case for Xiaomi Redmi Note 3 with Electroplated Frame forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21665/