Για να εγκαταστησω την ελληνικη stable θα πρεπει να την εγκαταστησω στο κινητο (ΜΙ4C) και μετα ποια ειναι η διαδικασια που χρειαζεται? Και κατι αλλο..Η συσκευη μου ειναι root και με αυτη την stable δεν θα ειναι και θα μπορει να υποστηριζει nova go σωστα? Ευχαριστω
Συγνωμη αλλα εχω μια απορια..Εχω εγκαταστησει την ελληνικη rom ολα καλα μεχρι τωρα.Το μονο προβλημα ειναι οτι εχει γινει η συσκευη μου root και δεν παιζει nova go.Μου ειπανε να εγκαταστησω μια stable rom και θα λυθει το προβλημα,Το ερωτημα ειναι που θα βρω την καταλληλη stable και αν θα επηρεαστει το κινητο μου.Ευχαριστω!
παιδια ξερετε την ακτινοβολια που εχει το mi4c? Καπου διαβασα οτι εχει υψηλο δεικτη καπου στο 1.29 και καλο ειναι να του βαλουμε Anti-Radiation Sticker.. Τι ισχυει τελικα?
Γενικα σε χωρους που το σημα εξασθενει εγω εχω προβλημα ενω αλλα κινητα με ιδια εταιρεια κινητης μιλανε χωρις προβλημα.Αλλα οταν το σημα ειναι δυνατο και 4G και ομιλια ειμαι οκ.
Υπαρχει περιπτωση η rom που εβαλα να εχει επιπτωσεις στο σημα?Και το λεω αυτο γιατι με φιλο μου με vodafone και αυτος απο το ιδιο σημειο εγω μιλαγα με δυσκολιες ενω αυτος μια χαρα.Και οταν ανοιξαμε και ιντερνετ αυτος 4G και εγω Ε..Να σημειωσω οτι το 4G μου δουλευει κανονικα σε ανοιχτα μερη..
Δηλαδη πηγαινω εργαλεια-αναβαθμιση-μπαινω στο miui7 και επιλεγω επανεκκινηση σε λειτουργια recovery και στη συνεχεια επιλεγω πακετο αναβαθμισης αφου πρωτα το εχω κανει copy στο κινητο?Συγνωμη για την ζαλαδα αλλα για να μην κανω καμια πατατα δειξε λιγο επιεικια
ευχαριστω αλλα πως γινεται αυτο? Καλημερα. Πως βαζουμε Stable ROM βρε παιδια? Γιατι τωρα που εγκατεστησα το nova go δεν το τρεχει και μoυ λεει οτι ειμαι rooted....