Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• RE:

pavlidisc - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Μονο με COSMOTE δουλεύει...και η καλύτερη λύση είναι να πάτε σε κάποιο κατάστημα να το ενεργοποιήσετε από εκεί...” Τί παραπάνω έκαναν αυτοί από το απλό SMS ενεργοποίησης; from my Mi A2

• NO updates

pavlidisc - - Mi-A2 (Jasmine)

Μήνυμα

Μόνο μέσω VPN μετά από factory reset παιδιά. Υπάρχει οδηγός στο XDA. Αλλιώς δεν γίνεται. from my Mi A2

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από pavlidisc: “Ποιο είναι το Vince; ” Redmi 5 plus.” Ναι. Το είχα πάρει εγώ για μια εβδομάδα και δούλευε κανονικά (η SIM μου έχει ενεργοποιημένη την υπηρεσία). Τώρα το έχει η κόρη μου αλλά δεν το έχω ψάξει καθόλου γιατί η υπηρεσία δεν είναι ενεργοποιημένη στην SIM της ... δεν το χρειάζεται κιόλας...όποτε το παράτησα. Να σου πω όμως...ότι όταν το δουλειά εγώ (πριν κάνα 6μηνο) ...δουλεύει μόνο με τις ρυθμίσεις του ims στο APN. Αλλιώς δεν δούλευε. from my Mi A2

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Χρήστο @pavlidisc στο vince έχεις και κανονική λειτουργία volte; Δεν αναφέρομαι μόνο στην ενεργοποίηση, αλλά και στη λειτουργία.” Ποιο είναι το Vince; Το Α2; Εάν ναι...τότε ναι...έχει κανονική λειτουργία του Volte. from my Mi A2

• Ο κωδικός του VoLTE δουλεύει κανονικά σε official stable. Redmi Note 5 Redmi 5 Plus Mi8 A2 Αυτά έχω...δεν έχω κάνει αλλού δοκιμή from my Mi A2

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George 21: “Πρέπει να γράψει enabled η disable??στην εντολή για wificall..?” disable για την εντολή του VoLTE. Στο WiFi call δεν ξέρω εάν γράφει κάτι. from my Mi A2

• Και σε εμένα δεν το κάνει συνεχώς. Το κάνει τις μισές ... ίσως και λιγότερες. Αλλά όπως και να έχει...για μένα είναι αδιανόητο να μην μπορείς να βγάλεις κλήση. Προχθές συνέβη κάτι "επείγον" και ήθελε να πάρει η γυναίκα μου τηλέφωνο στο σχολείο του μικρού ( Redmi Note 5) και δεν μπορούσε. Πήγε να πάρεις εμένα...πάλι δεν μπορούσε. Στο τέλος έψαξε συσκευή φίλης της για να πάρει. Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φταίει το Volte. Σήμερα το έκλεισα και από Redmi Note 5 και από …

• Στο Redmi Note 5 το απενεργοποίησα το VoLTE. Μου δημιουργούσε πρόβλημα στις κλήσεις. Τις μισές δεν τις ξεκινούσε γιατί έλεγε ότι δεν υπάρχει επάρκεια δικτύου. Θεωρώ ότι φταίει το VoLTE γιατί το πρόβλημα ξεκίνησε από τότε που το ενεργοποίησα (μαζί με τον ερχομό της 10.0.2). Έχω μια υποψία ότι υπάρχει πρόβλημα και στο Α2. Διαφορετικού τύπου όμως. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν τερματίζει την κλήση. Τώρα, ή είναι bug του dialer ή φταίει το VoLTE. Θα το ελέγξω στην διάρκεια της εβδομάδας (το έκλεισα το …

• Παράθεση από AlexanderK: “Και στο poco λειτουργεί κανονικά ” Α! ΟΚ! Δεν το ήξερα

• Πλήν του Mi8 ΕΔΩ δεν έχει αναφερθεί να δουλεύει σε κάποια άλλη συσκευή το WifiCalling. Για miui μιλάμε πάντα.

• NO updates

Μήνυμα

Παράθεση από KPetros: “Πως γινεται να εχει προβλημα στην ελλαδα το android 9 εφοσον αλλες συσκευες το εχουν παρει , και χωρις καν να ειναι androidone .... σιγα μην εχει υποστηρηξη 2 χρονια τωρα αυτο XD ” Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι ένα και λέγεται XIaomi.

• Xiaomi Mi Mix 3 5G variant to come with Snapdragon 855 Οι τύποι απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!

• Παράθεση από leonidas009: “Έχω κατεβάσει την gcam κ κάθε φορά στην αρχή μου βγάζει το μήνυμα enable hardware zsl to work hdr+.τι πρέπει να κάνω? ” "enable hardware zsl to work hdr+" Σου λέει τί να κάνεις. Κάπου μέσα στις 10άδες ρυθμίσεις που έχει η μία από τις 100άδες Gcam version που εγκατέστησες...θα έχει ρύθμιση για hardware zsl enable η dissalbe. Βρές την και ενεργοποίησέ την λοιπόν. Οι εκδόσεις της Gcam είναι πιό πολλές από τα παιδιά του Ζεβεδαίου. Πρέπει να βρεθεί κάποιος που έχει το ίδιο …

• NO updates

Μήνυμα

Android One. Με άμεσες αναβαθμίσεις. Άμεσες...Άμεσες...Άμεσες...ναι...Άμεσες...σε όλες τις άλλες εταιρείες πλην της Xiaomi. Κοντεύει να βγει η 10...και η άμεση συσκευή Α2 έχει ακόμα 8. Η Xiaomi κατάφερε να τα σκ@τώσει και εδώ. from my Mi A2

• Νίκο...πόσοι από τους 100 θα κάτσουν πάνω από 1 λεπτό στο συγκεκριμένο βίντεο (εάν πούμε ότι απλά δεν θα σταθούν στον τίτλο); Εγώ λέω...ίσως 1...ίσως και κανένας. Εκεί είναι η ένσταση μου. Έτσι "στήνεται" το παιχνίδι. Εγώ δεν στέκομαι μόνο στο συγκεκριμένο. Γενικά έχει καταντήσει αηδία και οι π@π@ριές που βλέπουμε και έχουν (κατά κόρον) σχέση με τα Κινέζικα προϊόντα είναι επαγγελματικού επιπέδου. Η παραπλάνηση πάει σύννεφο. Φουστιές για να κοροϊδέψουν το κόσμο...ότι μπορείς και ότι δεν μπορείς ν…

• Τότε θα έπρεπε να βάλει μέσα το Redmi 5a ή Redmi 2s. Δεν χρειαζόταν να πάει στο Poco. Τέλος πάντων. Ο καθένας έχει την άποψη του. Για όλους κάτι έχει να πει το video. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο from my Mi A2

• Στον τίτλο του θέματος και στα πρώτα 1-2 λεπτά θα σταματήσουν όλοι αυτοί που θα κάνουν κλικ επάνω στο λίνκ. Σε εκείνο το σημείο λοιπόν , θα πουν ότι το Poco βάζει κάτω όλο το σύμπαν και μάλιστα με τιμή ξεφτίλα. Αυτό είναι όλο το ρεζουμέ, και αυτό θέλει να πετύχει το άρθρο (και όλα τα σαβουρο-άρθρα σαν αυτό). Δηλαδή έκανε 20λεπτά βίντεο για να μας πει τί; Ότι στην οθόνη ενός κινητού, όλες οι φωτογραφίες είναι ίδιες; Όσο φωτογραφικά ευαίσθητος ή αναίσθητος και να είσαι, κάποια πράγματα είναι αυτον…

• Παράθεση από Sokin_v: “Ειναι αξιοπιστο τωρα αυτο ? Το POCO F1 της Xiaomi σχεδόν κερδίζει το blind smartphone camera τεστ από 16 συσκευές ! ” "...Πριν πάνε όλοι να και αμφισβητήσουν την αντικειμενικότητα της δοκιμής, να ξέρετε ότι δεν υπάρχει καμία αντικειμενική ανάλυση σε αυτό το test, αλλά αποτελεί έναν απλό τρόπο δοκιμής δυνατοτήτων..." Τί δεν κατάλαβες από το παραπάνω; Ανέκδοτα καλοκαιρινής νυκτός αυτά τα "άρθρα". Σαβούρα. Όσο για το DxOMark έχει βαθμολογήσει με 99 το Mi8 και με 90 To U11. Μη…

• Άρα: 1) Ευρωπαϊκός φορτιστής 2) Model number που τελειώνει σε ΧΑ 3) Το κουτί από κάτω λέει Global version Ευχαριστώ

• Το νού σας μήπως τραβάει data! Υπάρχει σίγουρα τέτοια ρύθμιση αλλά δεν ξέρω εάν είναι αυτή που αναφέρεστε. Γενικά πάντως η "ενίσχυση wifi" στην Apple κάποτε σήμαινε ταυτόχρονη χρήση data+wifi για γρηγορότερο σερφάρισμα.