Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 50.

• Δηλαδή θα κάνω factory reset μέσα από το μενού του κινητού, μετά θα πάω σε TWRP για να κάνω back up και για να φλασάρω την miuiv8 stable μέσα πάλι από TWRP???Αυτή είναι η διαδικασία;;;

• Καλημέρα παιδιά, έχω το redmi note 2 εδώ κι έναν χρόνο με περασμένη την GTV 5.11.12 και θα ήθελα να κάνω μια αλλαγή καθώς θεωρώ πως έχω μείνει πολύ πίσω.... Ποια rom θα μου προτείνατε για αλλαγή σαν πιο δοκιμασμένη και πιο σταθερή;;

• Αγορά xiaomi συσκευής

marsele - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Ευχαριστώ για την βοήθεια απλά εάν είναι εύκολο να μου δείξετε τον τρόπο με τον οποίο γίνεται το φλασάρισμα (ένα link δηλαδή με τον οδηγό για την συσκευή αυτή) για να τον μελετήσω.Η συσκευή που θα επιλέξω θα αντικαταστήσει ένα samsung galaxy s3 οπότε σε χαρακτηριστικά και ταχύτητα το redmi 3s πιστεύω θα τα πάει μια χαρά.

• Αγορά xiaomi συσκευής

marsele - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Καλημέρα!!! Είμαι κάτοχος εδώ και περίπου έναν χρόνο του redmi note 2 prime και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.Θα ήθελα την βοήθειά σας για την επιλογή ενός επιπλέον xiaomi τηλεφώνου που θα προορίζεται για σχετικά απλή χρήση (φωτογραφίες,browsing,κλπ) και απαραίτητα θα ήθελα το μέγεθος της οθόνης να μην ξεπερνά τις 5 ίντσες. Έτσι με μια πρόχειρη ματιά ξεχώρισα κάποια μοντέλα: 1)redmi 3s 3GB RAM-32GB ROM 2)mi4c 3GB RAM-32 GB ROM 3)redmi pro Θα ήθελα να μου προτείνετε μια συσκευή που να είναι δοκιμα…

• Μπορείς να μου προτείνεις κάποιο αξιόπιστο μαγαζί να το παραγγείλω;Φυσικά από Κίνα μεριά........!!!!!

• Ναι αυτό εννοώ να βοηθήσει την σύνδεση στο εσωτερικό δίκτυο ασύρματα μιας και το tablet και το xiaomi redmi note 2 που συνδέομαι πιο συχνά στο internet υποστηρίζουν το πρωτόκολλο AC.Άρα λογικά θα βελτιωθεί η ταχύτητα (εννοώ ασύρματα στο εσωτερικό δίκτυο)

• Καλημέρα έχω επισυνάψει 2 αρχεία με τα στοιχεία της σύνδεσης μου στο internet.Σκέφτομαι να αγοράσω το xiaomi mini ac router έτσι ώστε να το βάλω δίπλα στο modem που μου έχει δώσει η forthnet.Η ερώτηση μου είναι θα έχω αποτέλεσμα στην ταχύτητα ασυρμάτου δικτύου;;

• Καλημέρα, Είμαι κάτοχος του redmi note 2 κι έχω εγκαταστήσει από το Νοέμβριο-15 την GTV 5.11.12.Θα ήθελα να κάνω μια αλλαγή καθώς νομίζω ότι έχω μείνει αρκετά πίσω.Προτείνετε λοιπόν την τελευταία stable με miui 8 ή κάποια developer που να έχει δοκιμαστεί;

• Παράθεση από NasDriver: “Αν έχεις το TWRP (Team Win Recovery Project) θα πας: wipe > advance wipe > και θα επιλέξεις τα cache και dalvick cache. Μετά θα κάνεις reboot to system ” Ακριβώς αυτό έχω που αναφέρεις.Θα δοκιμάσω να το κάνω και θα σου πω αποτελέσματα.Αυτή η διαδικασία γίνεται για να φρεσκαριστεί η μνήμη του κινητού και να φύγουν κάποιες σαβούρες από εφαρμογές;;

• Παράθεση από marsele: “Καλημέρα έχω εγκαταστήσει από τον Δεκέμβριο του 2015 την GTV 5.11.12 developer στο xiaomi redmi note 2 prime.Δεν έχω κάνει ποτέ wipe cache και βασικά δεν γνωρίζω και δεν θυμάμαι αν έχω εγκαταστήσει την twrp recovery.Με ποιόν τρόπο θα δω εάν έχω εγκαταστήσει την twrp rwcovery;Σε περίπτωση που δεν την έχω εγκαταστήσει θα με ενδιέφερε να μάθω τον τρόπο με τον οποίον γίνεται η εγκατάσταση. Ευχαριστώ. ” Τελικά κατάφερα κι έκανα επανεκκίνηση σε recovery mode μέσα από το μενού το…

• Καλημέρα έχω εγκαταστήσει από τον Δεκέμβριο του 2015 την GTV 5.11.12 developer στο xiaomi redmi note 2 prime.Δεν έχω κάνει ποτέ wipe cache και βασικά δεν γνωρίζω και δεν θυμάμαι αν έχω εγκαταστήσει την twrp recovery.Με ποιόν τρόπο θα δω εάν έχω εγκαταστήσει την twrp rwcovery;Σε περίπτωση που δεν την έχω εγκαταστήσει θα με ενδιέφερε να μάθω τον τρόπο με τον οποίον γίνεται η εγκατάσταση. Ευχαριστώ.

• Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Καλή επιτυχία σε όλους!!!!!!

• Σου τρέχει απροβλημάτιστα ή έχεις τίποτα κολλήματα στην χρήση του igo;Σε ρωτάω γιατί εγώ διαπίστωσα ότι σε συσκευή με χαμηλότερη ανάλυση οθόνης "τρέχει" καλύτερα δηλαδή δεν χάνει κάποια καρέ στην πλοήγηση όπως μου κάνει στην ανάλυση 1920χ1080.

• Η ρομ στην οποια εχει γινει εγκατασταση το igo ειναι η gtv 5.11.12 Developer και η εγκατασταση του εχει γινει στην εξωτερικη μνημη του τηλεφωνου(καρτα micro sd).Εχεις δοκιμασει να το κανεις εγκατασταση στην εξωτερικη μνημη;;

• Το έχω εγκαταστήσει στο δικό μου xiaomi redmi note 2 και παίζει μια χαρά.Ποιά έκδοση εφαρμογής .apk, έχεις βάλει;Ποιό data και sys.txt χρησιμοποιείς.Πες μου κάποιες λεπτομέρειες για να δω αν μπορω να βοηθήσω.

• Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!!!! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος που να έχει εγκαταστήσει το igo primo σε συσκευή xiaomi redmi note 2 μιας και είμαι ευχαριστημένος από την χρήση του σε προηγουμένη συσκευή.Κατ'αρχήν με ενδιαφέρει να μου περιγράψετε εντυπώσεις για το πως τρέχει το πρόγραμμα στο "θηρίο" xiaomi redmi note 2 και θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικά με την εγκατάσταση του μιας και μιλάμε για ένα πρόγραμμα αρκετά παραμετροποιήσιμο.Δηλαδή πού γίνεται η εγκατάσταση σε εσωτερική …

• Καλημέρα και πάλι!!!!!! Καθώς δοκίμαζα να στείλω ένα sms είδα ότι υπάρχει το όριο των 160 χαρακτήρων.Αυτό αλλάζει με κάποιον τρόπο;;

• Καλησπέρα σε όλη την παρέα.Κάτοχος κι εγώ του redmi note 2 prime μόλις ολοκλήρωσα με απόλυτη επιτυχία το φλασαρισμα της συσκευής ακολουθώντας με μεγάλη προσοχή τον οδηγό του Caesar.Η ρομ που εγκατέστησα είναι η GTV 5.11.12 μόνο θετικές εντυπώσεις έχω να αναφέρω από την ολιγοωρη χρήση του κινητού.Νομίζω πάντως ότι όλα τα παιδιά στο φόρουμ έχουν κάνει πολλή καλή δουλειά και πιστεύω ότι θα συνεχουν έτσι!Το μόνο πρόβλημα που συνάντησα είναι ότι δεν υπάρχει πληκτρολόγιο εγκατεστημένο στο κινητό.Πρέπε…

• Παράθεση από Stinger: “Παράθεση από marsele: “Δηλαδή το factory reset το κάνουμε πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία για να βάλουμε την fastboot rom ή αφού την βάλουμε και πριν εγκαταστήσουμε την ελληνική GTV κάνουμε wipe cache dalvik cache??? ” Όποτε θέλεις αρκεί να είναι ΠΡΙΝ βάλεις την GTV. ” το factory reset γίνεται μέσω TWRP-recovery???

• Δηλαδή το factory reset το κάνουμε πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία για να βάλουμε την fastboot rom ή αφού την βάλουμε και πριν εγκαταστήσουμε την ελληνική GTV κάνουμε wipe cache dalvik cache???