Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Ωωω φίλε, κάποτε φλασαρα με τις ώρες. Βαρέθηκα να φλασαρω, να ξεκλειδωσω κλπ. Θα περιμενω... Αν και όπως έγραψα λύνω το πρόβλημα με αναπαραγωγή από άλλη εφαρμογή. Σε ευχαριστώ πάντως που συμμετέχεις..

• Google Camera

pechr - - RedMi Note 8T (Willow)

Μήνυμα

Ναι βραδινές όλες. Η σύγκριση έγινε στην οθόνη του υπολογιστή ώστε να μπορώ να ζουμαρω πιο πολύ. Έκανα Focus στις κάμερες πάντα στο ίδιο σημείο. Το κινητό ήταν πάντα στην ίδια θέση. Τα δεδομένα ήταν ίδια, μόνο η εφαρμογή άλλαζε κάθε φορά.

• Google Camera

Μήνυμα

Έπειτα από περίπου 10 δοκιμές διαφορετικών modders και αφού έβγαλα την ίδια φωτογραφία με 10 διαφορετικές εφαρμογές με τις ίδιες ρυθμίσεις, στον ίδιο φωτισμό με το ίδιο υπόβαθρο, κατέληξα ότι οι καλύτερες για το κινητό μας είναι oι: 1. MGC_7.3.020_Parrot043_V3.apk (δεν χρειάζεται config) 2. GCam_7.3.018_Urnyx05-v1.8.apk με το συγκεκριμένο config xiaomi-redmi-note-8-by-makkoro.xml 3. GCam_7.2.010_Urnyx05-v2.3.apk με το συγκεκριμένο config pyur_urnyx05v2.3_astro.xml Έχω την πρώτη επειδή ο κόκκος ε…

• Δεν έχω σήμα στο 1o slot

pechr - - RedMi Note 8 Pro (Begonia)

Μήνυμα

Θα χρειαστεί να γράψεις και ΙΜΕΙ. Έχει κάποιους οδηγούς εδώ μέσα. Είχα γράψει κι εγώ κάποτε εναν. Δεν ξέρω αν σου σου δουλέψει ο οδηγός μου γιατί τον είχα κάνει για το redmi Note 2 που έχει βέβαια ΜΤΚ όπως το δικό σου. Θυμάμαι ότι υπήρχε ακόμη ένας οδηγός. 1 λεπτό διαδικασία είναι. Και μετά θα έχεις ένα λειτουργικό τηλέφωνο (ενδεχομένως). Πρώτα όμως ξεκινάς με αυτά που σου έγραψε ο @NasDriver και μετά με την εγγραφή ΙΜΕΙ.

• Η τιμή του είναι μια άλλη συζήτηση. Αλλά όταν το δεις πάνω στο χέρι θα κολλήσεις.

• Asus zenwatch 3. Δες αυτό και ίσως αναθεωρήσεις. Είναι ρολόι σχεδόν 5ετιας αλλά ακόμη καλά κρατεί

• Για να διορθώσω το πρόβλημα της φωτεινότητας, ασχολήθηκα περίπου 4 ώρες. Που δεν λύθηκε τελικά. Αν είχα κάνει 4 ώρες υπερωρία στην δουλειά μου θα είχα βγάλει 80€. Είναι σαν να αγόρασα 7x Mi band 3 και να τα πέταξα. Τόσο απλά. Αν το είχα να κάθεται στο γραφείο, εκτός ότι θα με έτρωγε να το διορθώσω, θα είχα "χάσει" πολλά παραπάνω Mi band 3. Το συμπέρασμα είναι ότι για κάποια πράγματα, όταν ασχολούμαστε, τότε είναι τελείως παθητικό σε χρόνο, τσεπη και ψυχική γαλήνη.

• Εχω δοκιμάσει τα πάντα. Δεν δουλεύει καμία συνταγή. Το πέταξα και ηρέμησε το κεφάλι μου.

• Πάμε και για τα επόμενα... Όταν καταγράφω video με την stock εφαρμογή της κάμερας, τότε ο ήχος από το video παρουσιάζει διακοπές. Δηλαδή σαν να υπάρχουν κενά ηχητικής εγγραφής. Έκανα ήδη καθαρισμό cache κλπ στην εφαρμογή αλλά μάτια. Οποιαδήποτε γνώμη και συμβουλη καλοδεχούμενη Update: Το πρόβλημα δεν είναι στην stock εφαρμογή της κάμερας. Αντέγραψα το αρχειο στον υπολογιστή και ακουγόταν μια χαρά. Το πρόβλημα είναι στην stock εφαρμογή αναπαραγωγής των video, στο Mi Video. Ο ήχος κάνει διακοπές κ…

• Μηπως έχεις βάλει μαγνητική θήκη που κλείνει μπροστά πίσω;

• Να έχεις το GPS ανοιχτό στην "υψηλή ακρίβεια" και να επιλέξεις κανέναν περιορισμό μπαταρίας για αυτήν την εφαρμογή ώστε να μην επεμβαίνει η λειτουργία εξοικονόμησης. Επίσης τα δεδομένα πάντα ανοιχτά. Δες και με τα δικαιώματα της εφαρμογής αν είναι όλα οκ. Να επιλεξεις και την αυτόματη έναρξη της εφαρμογής.Αν τα κάνεις όλα αυτά τότε δεν έχει κάτι άλλο να κάνεις μετά.

• Καταλήγω ότι είσαι πολύ τυχερός με την αγορά της συσκευής κι εγώ πολύ άτυχος. Ελπίζω να είναι πρόβλημα Software ώστε κάποια στιγμή να διορθωθεί. Αν είναι πρόβλημα Hardware, άστα να πάνε... Αν και για την παράγραφο 10 του αρχικού κειμένου, κάπου πήρε το μάτι μου μια πληροφορία ότι το Miui 12 θα έχει αυτήν τη δυνατότητα. Βέβαια το κινητό αυτό αν και αρκετά καινούργιο, δεν έχω βρει κάποια αναφορά ότι θα πάρει Miui 12 στις λίστες που αναρτώνται ως "διαρροές".

• Θα αναμένω νεότερες πληοφορίες όταν θα επικοινωνήσεις με τον φίλο σου. Ευχαριστώ για την πρόθεση σου να ασχοληθείς. Το συγκεκριμένο Router της Telekom έχω. Αλλά πρόσεξε. Με το redmi Note 2 και το redmi 3, Lenovo S820, ZTE Skate όπως επίσης με το τάμπλετ και το Android TV Box δεν έχω κανένα πρόβλημα. Φυσικά όλες οι υπόλοιπες συσκευές κάνουν χρήση μόνο 2.4G WiFi. Επιπρόσθετα μπορώ να πω ότι επισκεπτες φίλοι με καινουργια κινητά που υποστηρίζουν 5G δεν έχουν κι αυτοί τα προβλήματα που προανέφερα ότ…

• Έχω αγορασμένο ρούτερ από την γερμανική Telekom. Δεν βρίσκομαι Ελλαδα. Το πρόβλημα δεν είναι ποιο ρούτερ αλλά το 5G. Στα 2.4 δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχω πάρει την ίδια συσκευή στην γυναίκα μου και έχει κι αυτή το ίδιο πρόβλημα. Τα δύο κοντινά σου άτομα σε ποια Band είναι συνδεδεμένα σε WiFi για πρόσβαση σε ιντερνετ; Μπορείς να το μάθεις; Εδώ πρόσεξε.. Το ρούτερ μπορεί να προσφέρει και τις 2 Bands. Αν όμως λαμβάνεις την εκάστοτε στιγμή σε 5G τότε θα δείχνει μόνο 5G και όχι 2.4G/5G. Δες …

• Συνδεδεμένο σε WiFi 5G δίκτυο χάνει συχνά την ταχύτητα του. Φαίνεται συνδεδεμένο αλλα δεν δίνει Ιντερνετ. Αρκετά εκνευριστικό. Έχω δει ήδη ότι το αναφέρουν εκατοντάδες κάτοχοι της ίδιας συσκευής στο Official MIUI Forum. Περιμένω να δω τι θα γίνει με την επόμενη αναβάθμιση... Κάποιες φορές δεν δέχεται εντολές από τα πλήκτρα Volume up/down ώστε να αυξομειωθεί ο ήχος. Το πρόβλημα λύνεται μόνο με επανεκκίνηση. (Έχω ήδη προσθέσει την πληροφορία στο αρχικό κείμενο)

Μήνυμα

Πρέπει να ρωτήσω αποκλειστικά εγώ ο ίδιος αυτά που αναφέρει ως ερωτήσεις ο @NasDriver ή προτίθεσαι να απαντήσεις στο νήμα που εσύ δημιούργησες για το πρόβλημα σου;

• Spoiler αναφέρει ότι θα φτάσεις κι εσύ μέσα στην τελική τριάδα του Masterchef

Μήνυμα

Βάλε αυτήν την εφαρμογή που δίνει όλες τις πληροφορίες για τους ΜΤΚ ίσως χρειαστεί να τραβηχτεί κανένα στοιχείο από εκει. ίσως χρειαστεί να γίνει και κανένα πείραμα από εκεί μέσα. MTK Engineering Mode

• Redmi note 8pro

Μήνυμα

Δυστυχώς το θέμα custom rom όσο πάει και περιορίζεται σε νέες συσκευές. Αργά ή γρήγορα όλα θα στριμωχτουν και οι official θα είναι μονόδρομος. Ήδη οι διαδικασίες για να βάλει κάποιος custom rom έχουν γίνει πιο πολύπλοκες και χρόνο με τον χρόνο θα γίνονται δυσκολότερες. Ένα κινητό έως του 2016 του βάζεις custom rom σε 4 λεπτα και δεν χρειάζεται να είσαι expert για να το κάνεις. Αλλά τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει.

• Google Camera

Μήνυμα

Παράθεση από dimdoul: “GCam_7.3.018_Urnyx05-v1.7-fix.apk Tapatalk ” Το συγκεκριμένο δεν έχει configs για την συσκευή redmi note 8t