Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 71.
-
και πιο κάτω συνεχίζει με την sd
-
Στο redmi 1s με την stable V7.0.5.0 μου εμφανίζει 2 φορές την εσωτερική μνήμη του κινητού, είναι εντάξει αυτό ή κάτι δεν πήγε καλά με το φλασάρισμα;
-
Παράθεση από stefanos1985: “Ευχαριστώ πολύ για της διευκρινήσεις. Προφανώς όχι δεν αξίζει ” Η γνώμη μου είναι πάντως να μην σκας για τα τεστ αυτά αλλά μόνο να δουλεύει σωστά το τηλ. σου. Παλαιότερα μου είχε βγάλει σε συνεχόμενα τεστ ελάχιστο 16000 περίπου μέχρι 20000 περίπου.
-
Αν άξιζε λέει... Παρατήρησα ότι ο ήχος στην ηχογράφηση κλήσης είναι λίγο "ψηφιακός" ενώ στην κανονική ηχογράφηση είναι οκ. Επίσης δεν βρήκα πως εμφανίζονται σε φακέλους και όχι χύμα τα τραγούδια που έχω στην sd.
-
Παράθεση από sallonikios: “sorry εγω προτιμω τη dev ιδου ο λογος ” Κανένα πρόβλημα με την επιλογή σου φίλε μου αλλά η σύγκριση είναι λίγο άκυρη γιατί είναι άλλη συσκευή, χωρίς παρεξήγηση. Μου εμφανίζει 2 φορές τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής είναι νορμάλ αυτό;
-
Παράθεση από tsikos: “μετα το πέρασμα της v7 είδα αυτό...είπαμε είναι μπροστά η miui αλλά 2 χρόνια; Δε βρίσκω το αντίγραφο που έκανα 5 λεπτά πριν και έβγαλε αυτα... ...versteckter Inhalt... ” αυτό το έβγαλε και σε εμένα.
-
OK είμαστε πλέον σε miui 7 αν και πήγε να γίνει ή στραβή γιατί με κούνησε ή μικρή και με το που άνοιξε το τηλ. πάτησα άλλη γλώσσα αλλά όλα καλά!!! Δεν μπόρεσα να βρω πως φαίνεται αν έχει σήμα 3g ή 2g. 489mb free ram πάντως, δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί στο 1s. δείχνει να διαχειρίζεται καλύτερα την ραμ. Μου έκανε εντύπωση ότι από το mi cloud δεν δούλεψαν όλα π.χ. οι κωδικοί από wifi, μηνήματα. Δείτε και τα αποτέσματα από antutu, έτσι από περιέργεια.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “To Παραπάνω από το recovery και μετά Flash την ROM... ” OK flashάρω και θα σας πω αποτελέσματα. Ευχαριστώ πολλύ
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Factory RESET (είναι πολύ παλιά η Stable που έχεις) Και πέρασμα (Flash) από το Recovery αν δε θες να το χάσεις και να σου γυρίσει σε Mi-Recovery. ” Η rom που φοράω έχει twrp recovery πρέπει να κάνω κάποιο άλλο wipe ή μόνο factory reset;
-
Παράθεση από caeser: “Το αντίγραφο από τη V5 που είχες, στη V7 που αναβαθμίστηκες, δεν νομίζω να δουλέψει... ” Πάλι από την αρχή όλλα ρε γαμώτο, καλά που είναι και το συννεφάκι και κρατάμε και κάτι.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από jimgoodman: “Επειδή δεν το έχω και πολύ, κάνω δλδ factory reset από κανονική λειτουργία του τηλ. και μπαίνω μετά στην recovery. ” Μέσα από το ίδιο το Recovery πριν περάσεις την ROM.Πρόσεξε μόνο να έχεις ήδη βάλει στην SD την ROM που θα κάνεις Flash. ” OK το κατάλαβα και σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Το αντίγραφο ρυθμίσεων που έχω κρατήσει από την ρομ θα δουλέψει στην 7 η θα φάω πατάτα;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από jimgoodman: “Για το redmi 1s από stable45 4.11.14 σε V7 0.5.0 τι βήματα πρέπει να ακολουθήσουμε; ” Factory RESET (είναι πολύ παλιά η Stable που έχεις)Και πέρασμα (Flash) από το Recovery αν δε θες να το χάσεις και να σου γυρίσει σε Mi-Recovery. ” .Επειδή δεν το έχω και πολύ, κάνω δλδ factory reset από κανονική λειτουργία του τηλ. και μπαίνω μετά στην recovery.
-
Για το redmi 1s από stable45 4.11.14 σε V7 0.5.0 τι βήματα πρέπει να ακολουθήσουμε;
-
Αποτυχία εγκατάστασης Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από huluvuz: “Μόλις το έκανα.... Αν πω οτι κρατούσα σε όλη την διαδικασία την αναπνοή μου δε θα είναι υπερβολή Android Ver 4.4.4 KTU84P MIUI Ver 7!!!! GTV 5.10.22 Beta Thanks guyz!!!! ” κάνεις ψαροντούφεκο;
-
Παράθεση από caeser: “ Τότε φίλε ή σταματάς να τρέχεις σαν τρελός ή παίρνεις μεγαλύτερο σε εσωτερική μνήμη κινητό! (Και να φανταστείς ότι έλεγες ΕΜΕΝΑ, "ψώρα"! Χαχαχα!) Λοιπόν... για να σοβαρευτώ, δεν ξέρω εάν υπάρχει τρόπος να μεταφέρεις αυτό που ονομάζεις "assets" στην εξωτερική SD... αλλιώς δεν ξέρω άλλη λύση...” Όλοι "ψωριάρηδες" είμαστε απλά αν είχαμε όλοι την ίδια θα βρίσκαμε και γιατριά. Τα assets είναι αρχεία για να παίξεις επόμενες πίστες γιατί αν κατέβαζες όλο το παιχνίδι με την μία θα…
-
Παράθεση από caeser: “ Sorry, αλλά πραγματικά έχω πλήρη άγνοια για τα παιχνίδια και έτσι δεν γνωρίζω καθόλου πόσο "μεγάλα" μπορεί να είναι και κυρίως πόσο μεγάλα δεδομένα μπορεί να έχουν. Όποιος ξέρει περισσότερα για το μέγεθος αυτών των παιχνιδιών, ας βοηθήσει τη συζήτηση! Όσο για τις εφαρμογές. εγώ στο 1S έχω περίπου 132 εφαρμογές και ελεύθερα 3,1 GB ... (και έχω πάντα και μια rom σε μορφή .zip μέσα στην εσωτερική μνήμη). Όλα τα υπόλοιπα είναι στην SD και το MiCloud... Στο 1S δεν έχω βάλει ποτ…
-
Παράθεση από caeser: “Εγώ όταν έκανα αναβάθμιση δεν έχασα τίποτα... αν και αθεράπευτος "ψωριάρης"! Χαχαχα! Τώραεσύ δεν ξέρω τι είδους back up κάνεις, αλλά γενικά φεύγοντας από μια τόσο παλιά έκδοση και ξαφνικά αναβαθμίζεσαι στην τρέχουσα, υπάρχουν κάποιες μικρές (παράπλευρες, αλλά όχι σημαντικές) απώλειες... Τα βασικά πάντως δεν τα χάνεις! Όλα τα προσωπικά σου αρχεία, φώτος, μουσικές κ,λ.π. όπως και επαφές, μηνύματα, ιστορικό κλήσεων και πάρα πολλά άλλα μεταφέρονται ατόφια με ένα απλό συγχρονισμ…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από jimgoodman: “Γεια σας, έχει γεμίσει η εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου μου ( 60ΜΒ περίπου ελεύθερα ) και ψιλοκολλάει. Θα ήθελα να μεταφέρω 1-2 μεγάλες εφαρμογές στην sd για να πάρει ανάσα το τηλ. Η ρομ είναι η miui45 stable GTV 4.11.14” Και ...ποιό είναι το τηλεφωνό σου? Παίρνει εξωτερική SD? Πόση μνήμη έχει? Αν θέλεις βάλε την συσκευή στο προφίλ σου, για να βλέπουμε τι έχεις... Επίσης η rom που έχεις είναι εξαιρετικά παλιά... Μήπως να σκεφτόσουν να αναβαθμιστείς?…
-
Ειδοποιήσεις Viber
ΜήνυμαΠαράθεση από Astrolabe: “Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Τη συγκεκριμένη ενέργεια την έχω πραγματοποιήσει αλλά δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει.” Ψάξε λίγο τα δικαιώματα με το viber ( αν και μάλλον θα το έχεις κάνει ) και δοκίμασε να κάνεις trusted την εφαμογή αυτή με μια καινούρια ίσως εγκατάσταση. Αν δεν γίνει κάτι μάλλον άλλη ρομ. ( μήπως έχεις κάποια άλλη εφαρμογή σαν antivirus,battery saver η κάτι άλλο που θα μπορούσε να σταματήσει το viber; )