Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 147.

• Τι δικό μου μια χαρά δουλεύει... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

fanismarg - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από das_krimi: “Εγω τις πέρασα και τις δύο χειροκίνητα για αυτό... Τότε από την 2 στην 4 θα δεις απλά πιο smooth εμπειρία στα gestures αν τα χρησιμοποιηεις....” Οκ ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από das_krimi: “Νταξ τα ίδια με την 10.0.3.0.... καμιά διαφορά στην εμπειρία χρήσης...” Στο δικό μου 10.0.3.0 δεν ήρθε από 10.0.2 πάει στην 4 γιατί; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μόλις ήρθε ενημέρωση για 10.0.4.0... Την έχει κάνει κανείς; τι λέει; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Με το καλώδιο της συσκευασίας. :)” Ευχαριστώ... Φορτίζει πολύ πιο γρήγορα; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Έχω έναν Samsung EP-TA20EWE λειτουργεί μια χαρά. Στη συσκευασία δεν έχει ταχυφορτιστή. :)” Με τι καλώδιο; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Ναι. Κάποιον με τις ίδιες προδιαγραφές με αυτόν που είχεχει στο κουτί του όταν το αγόρασες. Fast Charge δεν είχε μέσα;” Μπα... 5V 2A είναι γρήγορος; 2fb9c6ec52489caf95f8f5135ea19efc.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το κινητό μας υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση έτσι δεν είναι; ποιον φορτιστή όμως να πάρουμε;;; έχει κάποιος καμία πρόταση; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lsdpower78: “Αν θέλεις την 10.0.4 κατέβασε την από το πιο πάνω ποστ 3147 κ εγκατέστησε την χειροκίνητα δηλαδή "ενημέρωση συστήματος", κ από την 3 τελίτσες πάνω δεξιά επιλέγεις "επιλογή πακέτου ενημέρωσης".” Μπορώ να περιμένω να έρθει ota... Δε βιάζομαι... Έχει μεγάλες διαφορές; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από em56464: “@fanismargεσυ έχεις να ην 10.0.2.0 :)” Ναι... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η 10.0.4 που λέτε ποια είναι; είμαι πίσω; b9f53bb342fd444d709b466d189c3e97.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• sorry για το off topic ...θεμα για το mi max 3 δεν υπαρχει?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Sotiris_s: “Απο Σκρουτζ το αγόρασα έχει εγγύηση Να φτάσουμε εκεί λες... Δεν θα βρεθεί λύση....” Το έχεις πολύ καιρό; μήπως παίζει doa... Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Αν κ off topic κ εμένα θα με ενδιέφερε... Παράθεση από aporos: “Παράθεση από amavroudis: “Αυτές είναι όλες οι εκδόσεις του whyred... ” Σου είναι εύκολο να δώσεις το link που μπορώ να κοιτάξω και κάποια άλλα xiaomi κινητά; (mi max 3) Ευχαριστώ πολύ” Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στο activate Mi account γράψε τον κωδικό του WiFi κ καντο αντιγραφή επικόλληση... Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είμαι με την XTRV 8.7.26. Τι wipes να κάνω από recovery για να σβήσουν τα πάντα στο κινητό; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Που είναι επιλογή να αλλάξω γραμματοσειρά; είμαι με XTRV 8.7.26... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα 2 download links στην αρχή έχουν το ίδιο αρχείο ή πρέπει να κάνουμε flash από recovery κ τα 2;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μόλις πέρασα την 8.7.26. Aroma... Που είναι οι πρόσθετες εφαρμογές; δεν έβγαλε καμία... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk