Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 147.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από das_krimi: “Εγω τις πέρασα και τις δύο χειροκίνητα για αυτό... Τότε από την 2 στην 4 θα δεις απλά πιο smooth εμπειρία στα gestures αν τα χρησιμοποιηεις....” Οκ ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από das_krimi: “Νταξ τα ίδια με την 10.0.3.0.... καμιά διαφορά στην εμπειρία χρήσης...” Στο δικό μου 10.0.3.0 δεν ήρθε από 10.0.2 πάει στην 4 γιατί; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ναι. Κάποιον με τις ίδιες προδιαγραφές με αυτόν που είχεχει στο κουτί του όταν το αγόρασες. Fast Charge δεν είχε μέσα;” Μπα... 5V 2A είναι γρήγορος; 2fb9c6ec52489caf95f8f5135ea19efc.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lsdpower78: “Αν θέλεις την 10.0.4 κατέβασε την από το πιο πάνω ποστ 3147 κ εγκατέστησε την χειροκίνητα δηλαδή "ενημέρωση συστήματος", κ από την 3 τελίτσες πάνω δεξιά επιλέγεις "επιλογή πακέτου ενημέρωσης".” Μπορώ να περιμένω να έρθει ota... Δε βιάζομαι... Έχει μεγάλες διαφορές; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από em56464: “@fanismargεσυ έχεις να ην 10.0.2.0 :)” Ναι... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Sotiris_s: “Απο Σκρουτζ το αγόρασα έχει εγγύηση Να φτάσουμε εκεί λες... Δεν θα βρεθεί λύση....” Το έχεις πολύ καιρό; μήπως παίζει doa... Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΑν κ off topic κ εμένα θα με ενδιέφερε... Παράθεση από aporos: “Παράθεση από amavroudis: “Αυτές είναι όλες οι εκδόσεις του whyred... ” Σου είναι εύκολο να δώσεις το link που μπορώ να κοιτάξω και κάποια άλλα xiaomi κινητά; (mi max 3) Ευχαριστώ πολύ” Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή τύχη σε όλους!