Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 632.

• RE:

RASTAVIPER - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από archaios: “Για κάποιο λόγο δεν βγάζει τις νέες αναβαθμίσεις της εφαρμογής Xiaomi Home στο playstore. Έχουν εμφανιστεί ήδη 2 μέσω της ίδιας της εφαρμογής, αλλά στο playstore τίποτα.” Μια χαρά μου κάνει αναβάθμιση από το Play store αυτές τις μέρες. Τελευταία που έχω είναι η 5.6.53 Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παράθεση από GUZGUN: “Έχω εγκαταστήσει ένα mi temperature and humidity σενσιρα μέσα από το Mi home με ανοιχτό Bluetooth όπως ζητάει στην αρχή. Από κει και πέρα όμως πάντα ζητάει Bluetooth όταν θέλω να δω την θερμοκρασία. Δεν γίνεται να το βλέπω μέσω Hub και wifi με κλειστό Bluetooth? Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ποιον αισθητήρα εννοείς; Βάλε λινκ να καταλάβουμε Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παράθεση από GUZGUN: “Έχεις δίκιο αλλά και τι να κάνω? Να διαβάσω 3000+ μυνηνατα για να βρω ποτέ υποθηκε? Από Tapatalk που είμαι δεν έχει αναζήτηση για να ψάξω. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μήπως να ξεκινούσες με τα τελευταία ποστ; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GUZGUN: “Καλησπέρα σας. Νέος κάτοχος και εγώ του smart home sensor set μετά από παρότρυνση φίλου. Στην αρχή μου φάνηκε βουνό η εγκατάσταση του αλλά τελικά είναι πανεύκολο. Το βασικό πακέτο το εγκατάστησα οπότε θέλω να εγκατάστησω και έξτρα τώρα. Αυτά τα δύο παρακάτω από που προτείνεται να τα παραγγείλω για να έχω 2 χρόνια εγγύηση και να μην έχω πρόβλημα επειδή δηλώνω region Eλλάδα? Xiaomi Mi Smart Temperature & Humidity Sensor Xiaomi Yeelight E27 10W RGBW Smart” Έχει αναφερθεί πολλέ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από vasma: “Παράθεση από AgMa: “Καλησπέρα, Επειδή οι σελίδες και του παλιού θέματος και αυτού είναι πάρα πολλές, σε ποιό στάδιο βρίσκεται το mi-home.apk ; Στο playstore βλέπω 5.6.40 και στο άλλο θέμα βλέπω σαν τίτλο thn 4.1.7. Ευχαριστώ... ” Από το playstore μου εχει κατέβει η 5.6.44... και καλό είναι να κατεβάζεις μόνο από εκεί! ” Εγω δεν εχω καταλαβει παντως. Αναβαθμιζεται και απο το playstore, και εσωτερικα απο την ιδια την εφαρμογη. Τι ειναι η μια και τι η αλ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από AgMa: “Καλησπέρα, Επειδή οι σελίδες και του παλιού θέματος και αυτού είναι πάρα πολλές, σε ποιό στάδιο βρίσκεται το mi-home.apk ; Στο playstore βλέπω 5.6.40 και στο άλλο θέμα βλέπω σαν τίτλο thn 4.1.7. Ευχαριστώ...” Σε τι αναφέρεσαι; Εδώ και χρόνια υπάρχει μόνο η επίσημη έκδοση. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παράθεση από Gokoulis: “Μήπως είσαι σε άλλον σέρβερ;;; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σε μένα λες; Αν είχα κάτι διαφορετικό σε σέρβερ, δεν θα έπαιζε κανένας σενσορας ή παγίδα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παίδες παλεύω εδώ και λίγες μέρες να προσθέσω τον κλασικό temp/humidity sensor και δεν το βλέπει το gateway με τίποτα. Πριν αλλάξω την γραμμή ίντερνετ έπαιζε μια χαρά με το προηγούμενο δίκτυο. Το gateway και όλοι οι άλλοι σενσορες μπήκαν μια χαρά στο νέο δίκτυο, αλλά αυτός ο σενσορας δεν κάνει τίποτα. Δοκίμασα άπειρες φορές να κάνω ρεσετ πατώντας το κουμπί για διάρκεια 5 δευτερολέπτων μέχρι να εμφανιστεί 3 φορές το μπλε λαμπάκι, και ενώ αυτό ανάβει, δεν βλέπει το σύστημα τον σενσορα. Καμία ιδέα;…

• Μόλις βγήκε firmware update για το gateway 2. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

RASTAVIPER - - Yi Sports Camera

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Επειδή στο Android 10 έχει πιο σφιχτή πολιτική για τα δικαιώματα των εφαρμογών, θα πρέπει να δώσετε πάλι νέα δικαιώματα σχεδόν σε όλες τις εφαρμογές. ;)” Δηλαδή είναι θέμα δικαιωμάτων; Και ποια permissions λείπουν; Ο,τι ζήτησε από κάμερα, storage, location κλπ τα έχει. Εγώ πιστεύω φταίει η παλιά εφαρμογή που είναι του 2018. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Android 10 και Yi Action app

RASTAVIPER - - Yi Sports Camera

Μήνυμα

Όλα δούλευαν μια χαρά όσο είχα Android 9 στο Oneplus 6 μου. Το Yi Action app δούλευε μια χαρά με την Υι 4κ+ μου. Μετά που έβαλα το Android 10, δεν βρίσκει την κάμερα η εφαρμογή, αν και συνδέομαι κανονικά στην κάμερα μέσω Wi-Fi. Έχει κανείς καμία ιδέα; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Πήρα την 5.6.33 μέσω Play.Store. Αναρωτιέμαι πότε θα βάλουν black theme στην εφαρμογή. Πλέον με Android 10 έχω συνηθίσει με τα περισσότερα στο μαύρο. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Joeynzxt: “Καλησπέρα και συγχαρητήρια για όλους όσους ασχολείστε και βοηθάτε τόσο ενεργά τον κόσμο! Πρόσφατα μπήκα στην φάση του smart home της xiaomi και έχω μερικούς προβληματισμούς. 1) έξυπνες πρίζες που να είναι συμβατές με το mi home που μπορώ να βρω; Ποιες είναι δοκιμασμένες και συμβατές; Από Ελλάδα ίσως προτιμώ για αγορά αλλά δεκτά και όλα τα αλλά. 2)έχω πάρει 2 αισθητήρες υγρασίας θερμοκρασίας που είναι με την οθόνη και δουλεύουν μέσω Bluetooth. Αν κατάλαβα καλά για να τους …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Agios89: “Καλησπέρα παιδιά, καινούργιος και εγώ στα smart home και έχω μια ερώτηση, σίγουρα κλασσική για εσάς! πήρα μια Xiami camera home securiry etc. Για αρχή την συγχρόνισα με το Mi home. Μετά μόλις πήγα να συγχρονίσω το Mi home με το Google home, βρίσκω την εφαρμογή από την αναζητηση κανονικα, μου ανοιγει νεο παραθυρο να συνδεθω στο xiaomi βαζω μαιλ και κωδικο, μου πετάει ένα παραθυρο μου γραφει συνδεση λογαριασμου και μετά τιποτα? καμια βοήθεια? Ευχαριστω!” Δεν δουλεύουν αυτά μ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από archaios: “Παρατηρώ ότι σχεδόν μία φορά την ημέρα μου αποσυνδέεται από τον λογαριασμό και πρέπει να κάνω συνεχώς log in. Είναι γενικό φαινόμενο ή συμβαίνει μόνο σε μένα. Έχω την συσκευή μία εβδομάδα και την λειτουργώ από το Huawei mate 10 pro.” Κανένα θέμα με την εφαρμογή ή τους σενσορες και κάνω όλα τα updates κανονικά Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από archaios: “Παράθεση από vasma: “Έχω την 5.6.13, Σήμερα μου βγάζει για update την 5.6.16 και δεν κάνει επίσης τίποτα... ” Παράθεση από strentas: “Παράθεση από vasma: “Έχω την 5.6.13, Σήμερα μου βγάζει για update την 5.6.16 και δεν κάνει επίσης τίποτα... ” μια από τα ίδια ” Το μεσημέρι μου έβγαλε και μένα την 5.6.16 , αλλά όπως και σε σας τζίφος...δεν την κατέβαζε. Πριν από λίγο μου έβγαλε την ίδια αναβάθμιση στο play store, οπότε και έληξε το θέμα.” Έτσι, τα ίδια και εδώ Sent from my…

• Παράθεση από Gokoulis: “Πρέπει να ξανά κάνεις εγγραφή Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σήμερα το πρωί βγήκαν όλες κανονικά,.χωρίς να μου ζητηθεί κάποιο login ξανά κλπ. Οπότε όλα κομπλέ. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παράθεση από Gokoulis: “Στο mi app μου βγάζει αναβάθμιση σε 5.6.15 αλλά δεν τη κάνει... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Θα έλεγα να περιμένετε λίγο. Την έκανα μέσω Play Store και χάθηκαν όλες οι συσκευές μου. Προσπαθώ με refresh μήπως ξαναβγούν αλλά ακόμα τίποτα Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από PaixXiaomi: “Και μιας που αναφέρουμε παράδοξα, σήμερα έλαβα firmware update για το Mi Control Hub (κοινώς Gateway) και το πέρασε έτσι απλά, χωρίς να κάνει restart ή να αναβοσβήνει κίτρινο το φως ότι είναι σε download mode. Απλά πήγε σιγά σιγά 100% και τέλος, χωρίς κανένα σημάδι.” Έχεις το Gateway 2? Και ποιο firmware φοράς; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostascb: “Έχει λίγες μέρες που το Hub τα έπαιξε και δεν δουλεύει τίποτα. Είναι σαν να κάνει συνεχώς reconnect με το router, αναβοσβήνει το φως του με ένα συγκεκριμένο pattern, τελικά σταματάει και σε λίγα δευτερόλεπτα αρχίζει από την αρχή. Αποτέλεσμα 9/10 φορές που ανοίγει πόρτα να μην το πιάνει γιατί πιστεύω είναι πάνω σε reconnect οπότε δε βλέπει καν τους sensors. Στο μεταξύ μέσα στο Mi Home όλα "καλά" και οι sensors online. Όταν όμως πάω να οπλίσω το alarm φεύγοντας από το σπίτι…