Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 129.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση: “ Δεν είναι τίποτα μαγικό, απλά η 1η επιλογή απενεργοποιεί την custom διαχείριση της μπαταρίας ανά εφαρμογή! (Εκεί στο choose apps διαλέγεις αν θέλεις να παραμένει συνδεδεμένη στο δίκτυο η εφαρμογή όταν είναι στο background). Στην 2η επιλογή που είναι default, πρέπει να ορίσεις εσύ ανά εφαρμογή τι θέλεις να κάνει.” Και όμως! Με την 2η επιλογή, πήγα να βάλω custom settings από το choose apps πχ στο fb messenger, και πάλι δεν κράτησε το wifi ανοιχτό. Sent from my Redmi Note 2 using Tapat…
-
Λοιπόν η λύση πρέπει να είναι το μενού με τα κινέζικα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7446/ Μέσω OCR από screenshot, κατάφερα να βγάλω μια "μετάφραση" ------------------------------------------------------- Backstage power control level 1) shut downM Xiangxi background application does not restrict functionality 2) Standard powerIn accordance with the application configuration , M Xiangxi background applications will restrict networking and positioning 3) Enhanced powerM _ Xiangxi wi…
-
Παράθεση από billxrys: “Καλησπέρα. Εγώ πήγα στο μενού στην μπαταρία που είναι κινέζικα έβαλα την πρώτη επιλογή και κρατεί το WiFi ανοιχτό συνέχεια. Κάντε μια δοκιμή και πείτε μου. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα το δοκιμάσω με πρώτη ευκαιρία. Είναι σημαντικό να μεταφραστεί αυτή η οθόνη με τα "κινέζικα" να δούμε τι λέει.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από linuxovios: “Περίεργο... redmi note 2 έχεις και εσύ? Πώς είναι δυνατόν ίδιες συσκευές, ίδια ρομ να έχουν άλλα settings.... Εμένα πάντως ήταν από καθαρή εγκατάσταση. Προέρχεσαι και εσύ από καθαρή εγκατάσταση ή μήπως είχαν κρατηθεί settings από την προηγούμενη rom σου? Σε μένα, μετά την απεγκατάσταση όλων των mixxxxxx db5c82411312dc41f13e1fd4c6b93973.jpg Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Xiaomi Note Pro έχω. Καθαρή εγκατάσταση δεν νομίζω.....βάζω την …
-
Περίεργο... redmi note 2 έχεις και εσύ? Πώς είναι δυνατόν ίδιες συσκευές, ίδια ρομ να έχουν άλλα settings.... Εμένα πάντως ήταν από καθαρή εγκατάσταση. Προέρχεσαι και εσύ από καθαρή εγκατάσταση ή μήπως είχαν κρατηθεί settings από την προηγούμενη rom σου? Σε μένα, μετά την απεγκατάσταση όλων των mixxxxxx db5c82411312dc41f13e1fd4c6b93973.jpg Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Τις έβλεπα (όχι όλες, αλλά μερικές), όταν πατούσα το κάτω αριστερά capacitive key του redmi note 2. Υπήρχαν στο παρασκήνιο, χωρίς να τις έχω εκκινήσει. Τα custom settings φαίνονταν από settings --> additional settings --> battery and performance --> manage apps battery usage --> choose apps ΥΓ δεν είμαι ο πρώτος που τα αναφέρει. Αν γκουγκλάρεις θα δεις ότι το πρόβλημα αναφέρεται και σε ξένα φόρουμ. Δυστυχώς λόγω τεράστιας ποικιλίας roms/settings δεν έχει απομονωθεί... Αυτή την προσπάθεια κάνω εν…
-
Πάντως είμαι 99% σίγουρος ότι το πρόβλημα της απενεργοποίησης του wifi στο sleep λύθηκε μετά την απεγκατάσταση των εφαρμογών αυτών. Μάλιστα αυτές οι εφαρμογες (όχι όλες) έτρεχαν στο background χωρίς να τις έχω εκκινήσει εγω. Τώρα δηλαδή αυξήθηκε και η ελεύθερη ram της συσκευής Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Τι να πω.... Επειδή η συσκευή μου είναι με σχεδόν παρθένο 5.11.12, δεν είναι κάποια λάθος ρύθμιση δικιά μου. Εκτός και αν έχει να κάνει με συγκεκριμένα ρούτερ και το πώς συνεργάζονται με το hardware ή το software της συσκευής. Εγώ έχω το zte της hol (vdsl). Πάντως δεν ισχυρίζομαι ότι οι εφαρμογές έχουν πρόβλημα, αλλά με ξένισε που μόνο αυτές είχαν custom settings στο apps battery manager, το οποιο σημειωτέον δεν μπορούσα να αλλάξω. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Παράθεση από maddoctor: “Βάλε τις εφαρμογές που θέλεις στην αυτόματη έναρξη και έχε και την απ' κάτω επιλογή για το Google, ενεργοποιημένο. ” Λοιπόν πριν ενεργοποιήσω την επιλογή που αναφέρεις, (που εγώ τουλάχιστον καταλαβαίνω ότι κάνει κάτι διαφορετικό, δηλαδή επιτρέπει στις εφαρμογές να ενεργοποιούν το wifi ακόμα και αν ο χρήστης το έχει απενεργοποιήσει) αποφάσισα να ψαχτώ με το "apps' battery usage", όπου έπεσα πάνω σε κινέζικη οθόνη και μέχρι να μεταφραστεί έχω βρει τοίχο. Ενημερώνω, όμως, ό…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Στην επόμενη Version θα είναι διορθωμένο... ” Μήπως έχεις "εικόνα" από τη διόρθωση να μου πεις τι λένε οι τρεις επιλογές στο τέλος; Είμαι σε διαδικασία debugging ενός προβλήματος με το wifi και θα με βοηθούσε πολύ να ξέρω. Δεν έχουν υπομενού, οπότε απλά αν μου γράψεις τους τρεις τίτλους θα με βοηθήσεις πολύ. Ευχαριστώ.
-
Προσπαθώντας να κάνω debug στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ: Απενεργοποίηση wifi όταν σβήνει η οθόνη Πήγα στις ρυθμίσεις μπαταρίας --> manage apps battery usage και πέφτω στην κινέζικη οθόνη (βλ. attachement) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7377/ Τι θέλει να πει ο ποιητής; Είναι σημαντικο να ξέρω, καθως οι εν λόγω επιλογές μπορεί να με βοηθήσουν με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την απενεργοποίηση του wifi της συσκευής μου όταν είναι σε sleep Είμαι με την τελευταία ελληνική dev 5.11…
-
Παράθεση από maddoctor: “Βάλε τις εφαρμογές που θέλεις στην αυτόματη έναρξη και έχε και την απ' κάτω επιλογή για το Google, ενεργοποιημένο. ” οι εν λόγω εφαρμογές είναι autostart. Μάλιστα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όταν είμαι με mobile data. Το πρόβλημα υπάρχει μόνο με το wifi. Θα δοκιμάσω την επιλογή που αναφέρεις και θα δώσω feedback
-
1. Μετά το πέρασμα της ελληνικής 5.11.12, όταν αφήνω το κινητό και η οθόνη σβήνει, το wifi απενεργοποιείται μετά από λίγο. Αποτέλεσμα να μην δέχομαι ενημερώσεις (πχ mail, fb messenger κτλ) και να χάνω και χρόνο μέχρι να "ξαναβρεί" το wifi όταν ξεκλειδώνω το κινητό και ανάβει ξανά η οθόνη (το mobile data είναι απενεργοποιημένο). Ρυθμίσεις μπαταρίας δεν έχω πειράξει για να έχει τέτοια συμπεριφορά. Υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση για να μένει το wifi ανοικτό συνέχεια; Είναι bug της rom; ΥΓ το keep w…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από linuxovios: “Μόλις έκανα καθαρή εγκατάσταση και το "nvram warning" παραμένει. Ξέρει κάποιος πώς το "διώχνω" από τα ασύρματα δίκτυα; ” Μάλλον δεν φοράς ελληνική ρομ? ” Την τελευταία ελληνική developer έβαλα με καθαρή εγκατάσταση. Το πρόβλημα υπήρχε από την 5.10.8 με την οποία παρέλαβα το κινητό και ΔΕΝ λύθηκε ούτε και μετά από καθαρή εγκατάσταση.
-
Λύση για το "nvram warning"
ΜήνυμαΗ λύση βρέθηκε και δουλεύει μια χαρά για redmi note 2. Το link το έχει δώσει ο @caeser πιο πάνω, αλλά για όσους έχουν θέμα με τα αγγλικά, ιδού τα απλά βήματα (με 2 δικές μου προσθήκες και από άλλα forums) 1) κατεβάζετε το αρχείο εδώ, αποσυμπιέζετε στο desktop και αφού συνδέσετε το κινητό, πετάτε τα 2 αρχειάκια "WIFI" και "WIFI_CUSTOM" στο κινητό (όπου να 'ναι, αρκεί να θυμάστε πού...) 2) Με την αγαπημένη σας εφαρμογή file explorer, που θα έχει root access (εγώ χρησιμοποίησα es_file_explorer) πάτ…
-
Η λύση βρέθηκε και δουλεύει μια χαρά για redmi note 2. Το link το έχει δώσει ο @caeser πιο πάνω, αλλά για όσους έχουν θέμα με τα αγγλικά, ιδού τα απλά βήματα (με 2 δικές μου προσθήκες και από άλλα forums) 1) κατεβάζετε το αρχείο εδώ, αποσυμπιέζετε στο desktop και αφού συνδέσετε το κινητό, πετάτε τα 2 αρχειάκια "WIFI" και "WIFI_CUSTOM" στο κινητό (όπου να 'ναι, αρκεί να θυμάστε πού...) 2) Με την αγαπημένη σας εφαρμογή file explorer, που θα έχει root access (εγώ χρησιμοποίησα es_file_explorer) πάτ…