Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 138.
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από aporos: “Καλημέρα και χρόνια πολλά... Ήθελα μια ερώτηση σχετικά με το Xiaomi Redmi Note 5. (4/64 Global Version) (Θεωρητικά έχει την Β20 band) (αν έχω καταλάβει καλα... υπάρχουν 2 εκδόσεις μια φτηνή ΧΩΡΙΣ Β20 και μία Global ΜΕ Β20) ψάχνοντας το στο Skroutz παρατήρησα ΚΑΠΟΙΑ μαγαζιά δεν είχανε την B20 στην περιγραφή και τα περισότερα απλά γραφανε 4G. Γνωρίζει κανείς να με διαφωτίσει; Ψάχνω είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό το συγκεκριμένο και στα skroutz…
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά... Ήθελα μια ερώτηση σχετικά με το Xiaomi Redmi Note 5. (4/64 Global Version) (Θεωρητικά έχει την Β20 band) (αν έχω καταλάβει καλα... υπάρχουν 2 εκδόσεις μια φτηνή ΧΩΡΙΣ Β20 και μία Global ΜΕ Β20) ψάχνοντας το στο Skroutz παρατήρησα ΚΑΠΟΙΑ μαγαζιά δεν είχανε την B20 στην περιγραφή και τα περισότερα απλά γραφανε 4G. Γνωρίζει κανείς να με διαφωτίσει; Ψάχνω είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό το συγκεκριμένο και στα skroutzομαγαζα έχασα λίγο μπάλα... είτε με τις ελλιπής περ…
-
Δεν ξέρω αν ΜΟΝΟ εγώ έχω πρόβλημα με το λουράκι από το Mi Band 2. Τι πρόβλημα; Χαλάει σε ένα συγκεκριμένο σημείο και μάλιστα ΠΑΡΑ πολύ τακτικά... (κάθε 2 μήνες περίπου). Το πρόβλημα είναι τα γνήσια strap οπού κοστίζουν 2-3€ το ένα ή τα άλλα και χρωματιστά τα οποία εμένα μου ξεκουμπώνουν πολύ εύκολα. Συμπέρασμα: ή εγώ κάτι κάνω λάθος στο Band μου και τον τρόπο που το κουμπώνω... ή είναι ΤΕΡΜΑ ασύμφορο το συγκεκριμένο. (2-3€ ανά δίμηνο = 18€ το χρόνο!!!) (δηλαδή ένα Amazfit σε 2 χρόνια) Έχει κανεί…
-
Αν κατάλαβα καλά το ερώτημα σου. Ναι έχει call ID να σου εμφανίζει στην οθόνη τον αριθμό που σε καλεί (αν είναι άγνωστος απλά τον αριθμό)... ή την επαφή με το όνομα...!!! 1. Αν έχεις κλείδωμα οθόνης δεν σου βγάζει στοιχεία... (δεν το δοκίμασα αν έχεις ενεργό ξεκλείδωμα οθόνης) 2. Πρέπει να έχεις ενεργό "incomming call" και "show contact information" 3. Αν έχεις επαφή στα Ελληνικά, θα σου βγάλει "? ? ? ? ? ? ? ? ? ?" (δεν αναγνωρίζει τους Ελληνικούς χαρακτήρες λογικά) ελπίζω να σε βοηθάει κάτι απ…
-
This is a better band for sure. Thank you for the review @mitch002! BUT what protection should someone use for the screen? Having used Mi Band 2 without screen protection, I realized that, in few months, scratches where all over the screen. In a curved display how will someone protect the screen? This may be the reason NOT to buy it. Do we got any info on screen protections?
-
Mi Router 3
ΜήνυμαΠαράθεση από alex7ms: “Έχει ρύθμιση μέσα για το πόσο δυνατό είναι το σήμα, μήπως είναι στο χαμηλό? c8863df63b8779e0bea3534bd27bff81.jpg Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk ” MiXqQgk4qKgAAAAASUVORK5CYIIA
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από kotlid: “@aporos μιλάς για 2,4hz η 5 Hz; Γιατί αν μιλάς για 5 είναι φυσιολογικό. Ξέρουμε ότι έχει λίγο καλύτερη ταχύτητα αλλά όχι τόσο εμβέλεια Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Για 2.4Ghz και με ρύθμιση wall penatrate ή κάπως έτσι... (στο 5Ghz δεν πιάνει πολύ μακρυά. Δεν δοκίμασα καν ταχύτητα όμως.) Από ταχύτητα ΝΑΙ.. είναι καλύτερο. Από RANGE όμως όχι τόσο όσο περίμενα. Ελάχιστα θα έλεγα. (Συγκριτικά με τα πεπαλαιωμένα ZTE που έχω - 8χρόνων και πάνω.)
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαρέλαβα και εγώ το Mi Router 3. Το σήμα δεν το βρήκα ΤΟΣΟ δυνατό όσο περίμενα από αυτά που διάβαζα. (ψιλοαπογοητευτικό) Συγκριτικά με το ΖΤΕ otenet, 8+ χρόνων, είναι ΛΙΓΟ πιο δυνατό το σήμα! ! ! (σαφώς και δεν περίμενα ΛΙΓΟ !) (μένει να το συγκρίνω και με το ΖΤΕ ZXHN το οποίο φαίνεται να ειναι αρκετά δυνατό τελικα...) Σε εμφάνιση ναι είναι πολύ ωραίο. Κάποιος ανάφερε πως έπιανε σήμα 3 ορόφους κάτω! εγώ όχι στις σκάλες στο 2 σβήνει τελείως... Συνολικά... ωραίο.. ΑΛΛΑ... όχι τόσο όσο το περίμενα.…
-
Mi Router 3
ΜήνυμαΠαρέλαβα και εγώ το Mi Router 3. Το σήμα δεν το βρήκα ΤΟΣΟ δυνατό όσο περίμενα από αυτά που διάβαζα. (ψιλοαπογοητευτικό) Συγκριτικά με το ΖΤΕ otenet, 8+ χρόνων, είναι ΛΙΓΟ πιο δυνατό το σήμα! ! ! (σαφώς και δεν περίμενα ΛΙΓΟ !) Σε εμφάνιση ναι είναι πολύ ωραίο. Κάποιος ανάφερε πως έπιανε σήμα 3 ορόφους κάτω! εγώ όχι στις σκάλες στο 2 σβήνει τελείως... Συνολικά... ωραίο.. ΑΛΛΑ... όχι τόσο όσο το περίμενα...
-
Παρέλαβα και εγώ το Mi Router 3. Το σήμα δεν το βρήκα ΤΟΣΟ δυνατό όσο περίμενα από αυτά που διάβαζα. (ψιλοαπογοητευτικό) Συγκριτικά με το ΖΤΕ otenet, 8+ χρόνων, είναι ΛΙΓΟ πιο δυνατό το σήμα! ! ! (σαφώς και δεν περίμενα ΛΙΓΟ !) Σε εμφάνιση ναι είναι πολύ ωραίο. Κάποιος ανάφερε πως έπιανε σήμα 3 ορόφους κάτω! εγώ όχι στις σκάλες στο 2 σβήνει τελείως... Συνολικά... ωραίο.. ΑΛΛΑ... όχι τόσο όσο το περίμενα...
-
Πάντα 1οι !!!!
ΜήνυμαΣυγχαρητήρια σε όλους...
-
Και ο aporos είναι εδώ... δυνατά και πάλι Ελλάδα... Μια διαμαρτυρία για την παρακάτω εικόνα; να γίνει κάτι δε νομίζω... αλλά έστω μια καταγεγραμμένη διαμαρτυρία; καλή Υγεία σε όλους...
-
Πήρα τη συγκεκριμένη απο aliexpress για την κόρη που ξεκινάει σχολείο. Δεν έχω λόγια. Οι επιλογές εντός Ελλάδος ήταν συγκεκριμένες και σε περιορισμένα καταστήματα. (Είδα τι επιλογές ειχα σε έκθεση από κάποιες μεγάλες αλυσίδες) Η λάμπα απλά "δεν υπάρχει". Καμία σχέση με τις άλλες που ήταν να διαλέξω. Συνολικά η τιμή ήταν σχεδόν 2πλάσια ΑΛΛΆ δεν το μετάνιωσα. Είναι σε όλα τα σημεία ΑΝΏΤΕΡΗ από κάθε ανταγωνισμό. Και στο μικρό όταν έρθει η ώρα δε θα διστάσω καν (εκτός αν βγάλει 3 η xiaomi).
-
Παράθεση από vaskef69: “Έχει αγοράσει κανείς από lightinthebox? Βγάζει επιλογή "add duty & tax insurance to your order" με μικρή χρέωση, θα περάσει τελωνείο με τις γνωστές καθυστερήσεις κλπ? Αυτοί ισχυρίζονται ότι σε περίπτωση χρέωσης αναλαμβάνουν να σε αποζημιώσεις. Όποιος έχει κάνει πρόσφατη αγορά ας απαντήσει. ” Δυστυχώς είχα την εμπειρία απο το lightinthebox. Ακόμα δεν πήρα τα χρήματα πίσω. Για να καταλάβεις για τι site μιλάμε, προσπάθησε να τους κανεις ΜΙΑ ερώτηση... δεν θα καταφέρεις με τί…
-
Καλησπέρα, να με συμπαθάτε αν γράφω ή ζητάω κάτι που έχει χιλιοειπωθεί... Γενικά χρησιμοποιώ το ali για αγορές. (δεν έχω πάρει από πουθενά αλλού επειδή το ali τα είχε πιο φτηνά) (και δεν έδινα προμήθεια σε paypal!!! + card load fees) Με το τελωνείο πλέον τα πιάνει ότι έχει μέγεθος ανάλογο ψαξίματος. (μου πιάσανε RN3P και χρεώσανε 32€+12€ + 1 μηνα καθυστέρηση παράδοσης) Ότι πήρα πρόσεχα να είναι κάτω από 22€ ΠΑΝΤΑ!!! (ένα tv box δεν το πιάσανε αλλά ίσως επειδή ήρθε με NL Post) (κατι Mi Band 2 τα …