Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-138 από 138.

• Μπαινοντας να κανω το check bootloader... η λίστα στις ειδοποιήσεις δεν εχει πια το update... περιμένω; ή μπορώ απο κάπου να το κανω; (manual?) Υ.Γ. το βρήκα ... ευχαριστώ....

• Καλημέρα, Επιτέλους ήρθε και σε εμένα...!!!!! Xiaomi redmi note 3 pro special edition B20-800Hz όλα καλά φαίνεται.. ατσαλάκωτο... 1η παρατήρηση.. δεν μου εχει επιλογή να διαλέξω Ελλάδα (Location)!!!!!!?????? 2η Πήρα το πακέτο με τη θήκη και το tempered glass... στη θήκη μπήκε εύκολα σχετικά... (έχει διαφορά το μοντέλο αυτό 2,5mm) To update να υποθέσω το κάνω ε; παραγγελία 31/9 παραλαβή σήμερα 15/10 15 μέρες είναι καλά... !!!!! Να τονίσω χωρίς τη βοήθεια σας δε θα μπορούσα να τολμήσω Ευχαριστώ πο…

• Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition

aporos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

απο που παρέλαβες; αν επιτρέπεις θυμάσαι ποτε πα΄ραγγειλες; (μετράω μέρες και εγω...)

• υπάρχει ενα ποστ.... Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition καποιος παρέλαβε το 800αρι!!!

• σε μια ROM χωρίς Ελληνικά.. να υποθέσω μπορείς να γράφεις Ελληνικά έτσι; απλά μενού στα Ελληνικά δεν έχεις; σωστά;

• Παράθεση από Krasdimi: “Έχει αγοράσει κανείς το special edition με την 800αρα....μπορεί κάποιος να μου δώσει link με συζήτηση για να ενημερωθω;...Ευχαριστώ ” το περιμένω .... εχει ξεκινήσει... θέλει κανα δυό βδομάδες υποθέτω... θα ενημερώσω άμεσα με την παραλαβή... Ερώτηση... παραλαβή (aliexpress), βγάζω βίντεο στο άνοιγμα; ή δε χρειάζεται; υπάρχει κάτι σε πληροφορίες για όταν παραλαμβάνουμε; ευχαριστώ...

• Παράθεση από zanos: “Καλησπερα ξερει κανεις τι παιχει με αυτην την special edition : aliexpress.com/item/Official-G…c9-4328-9b4e-68c13e1c2707 αξιζει? ” αν περιμένεις μερικές μέρες... ακόμα θα σου πω... (λογικά καμιά 10αρια με δυο βδομάδες...)

• Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition

aporos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Thomas_aggelopoulos: “Εσεις τι προτεινετε;Θα το παραγγειλω αυριο.Να παρω το international να εχω το κεφαλι μου ησυχο; ” εγώ πάντως είμαι έτοιμος να παραγγείλω... απλά δεν ξέρω απο ποιον geekbuying ή aliexpress...

• Θα ήθελα τη βοήθειά σας... είναι να παραγγείλω απο geekbuying ή απο το aliexpress ένα γκρι και ενα χρυσαφί. Μαζί λέω να βάλω και τις θήκες. (ελπίζω έστω και σφιχτά να μπεί...) Σκοπεύω να κάνω αγορά με paypal ή απευθείας απο το λογαριασμό μου/ χρεωστική. (υπάρχει και εικονική καρτα) Το ερώτημα geekbuying vs aliexpress... 1. geekbuying + paypal? 2. geekbuying χωρίς 3. aliexpress +paypal? 4. aliexpress χωρίς ποιο θα με συμβουλεύατε να κάνω; ευχαριστώ πολύ

• καλημέρα και πάλι... θα ήθελα τη βοήθειά σας... εντός .. ωρών.. θα βάλω παραγγελία 2 κομμάτια στο (αυτό με την 800 συχνότητα) @geekbuying έχει 2.5 χιλιοστά διαφορά με το rn3p. Θεωρώ και ας μου πεί κάποιος πως δε θα εχει θέμα με τις υπάρχουσες θήκες... (αν μπορεί να κρίνει με τις διαστάσεις...) έχετε να προτείνετε τίποτα (αν γίνετε με σύνδεσμο) κάτι; (φλιπ λέγονται αυτές που ανοίγει σα βιβλίο?) (καμιά άλλη?) επίσης ακουστικά; θα χρειαστούν? ή ότι "προίκα" θεωρείτε πως θα είναι πολύ χρήσιμη... Ευχ…

• Γειά σας... επειδή σήμερα το βράδυ ή αυριο σκοπεύω να παραγγείλω Χ2 το Xiaomi RN3P (international version) τι άλλο να παραγγείλω μαζι; θήκες; ακουστικά; οτιδήποτε χρήσιμο? κτλ; Αν μπορείτε με link θα με βόλευε αφάνταστα.. ευχαριστώ... Υ.Γ. και είναι κάτι που πρέπει να τους τονίσω; στην παραγγελία; Υ.Γ.2. μώλις παρέλαβα 2η απάντηση σε ερώτημα μου απο το support τις Xiaomi. ([email protected]) δεν μπορώ να καταλάβω... μήπως κάποιος καταλαβαίνει κάτι; βασικά απορώ που δεν μου λένε.. δεν τους ζη…

• Καλησπέρα στην κοινότητα. Είμαι νέος στην κοινότητα και προσπαθώ να μάθω όσα μπορώ για την επιλογή του σωστού κινητού. Πίστευα θα ξεδιάλυναν τα πράματα όσο περισσότερο ενημερωνόμουν/έψαχνα και θα έφτανα στην επιλογή της κατάλληλης συσκευής και του κατάλληλου e-μαγαζιού. Αυτό δεν το πέτυχα ακόμα. Μου κέντρισε το ενδιαφέρων η αναφορά για μία έκδοση με Β20 - 800 για 4G. Ψάχνοντας (όσο μπορούσα) δεν ειδα να είναι στις συμπεριλαμβανόμενες band η Β20 -800 σε πάρα πολλές συσκευές και απο άλλες μάρκες. …

• @osalonikios σύνδεσμο παρακαλώ... (εχει 800αρα?)

• @osalonikios ναι αλλά κάνει 1 μήνα με 40 μέρες... τα άλλα είναι ελαφρώς πιο γρήγορα.. με σχεδόν ίδια τιμή... επίσης πρέπει να ελέγξεις απο την αρχή τον πωλητή αν ειναι αξιόπιστος...

• είμαι ο aporos και είμαι καλά... καλημέρα στην κοινότητα... θα ήθελα τα φώτα σας... επειδή σκοπεύω να παραγγείλω το hr3p 3/32 υπάρχουν διάφορα που βρίσκω.. αυτό που περίμενα και δεν είδα κάποια αλλαγή ειναι για το Β20 - 800 band (χρησιμοποιώ wind και επαρχία βγαίνω συχνά) βλέπω μόνο ένα στο geekbuying... υπάρχει κάτι άλλο; κάτι που να εχει "πιστοποιηθεί" για την εγκυρότητα; ευχαριστώ πολύ... επίσης τι προίκα προτείνετε ώς standar να ζητήσω μαζί με την παραγγελία; (έχουν κάποια με V να βάλεις, αξ…

• καλημέρα, ερώτηση.... θεωρείται ρίσκο να βάλω μια παραγγελία σε αυτή την περίπτωση; Δεν κατάλαβα όμως ακόμα... Ποιες οι διαφορές και οι 4 ευρέσεις; γιατί 4 και όχι 1? (και ποια να επιλέξω; τι άλλες συμβουλές υπάρχουν;) (μήπως να περιμένω λίγο ακόμα;) (έχω κάρτα wind ...)

• Παράθεση από Michael CB: “ ” Παράθεση από mrzoid: “ ” ευχαριστώ πολύ... ψάχνω ακόμα να βρώ... Θα μπορούσα να έχω τη βοήθειά σας επίσης στα παρακάτω; έχετε μήπως συμβουλές στο τι να προσέξω; (πχ.. κάτι με rom είδα να λένε κάποιοι...) (κάποιοι λέγαν και για το 800 στο band.. αν πχ έχει βγει έκδοση που να μην έχει τα θέματα...) Τέλος αν δεν ζητάω πολλά... Θα με συμβουλεύατε για κάποια άλλη συσκευή (νεότερη?) (κάτι διάβαζα για 10πύρινο κτλ κτλ...) ευχαριστώ πολύ και πάλι...

• καλησπέρα στην κοινότητα... 600 σελίδες... (όχι δεν τις διάβασα... οχι όλες... αλλά θα γίνει σε μπόλικο καιρό... μέχρι να παραγγείλω και να έρθει...) έχω κάποιες ερωτήσεις ... είμαι με rom .. flash.... κτλ σχετικά άσχετος... (και ελπίζω με καλή προσπάθεια να μάθω όσα μπορώ περισότερα) (με Η/Υ όχι όμως... δεν είμαι άσχετος) Μου πρότειναν φίλοι το Xiaomi... σε τεχνικά με εντυπωσίασε. όπως όλους... (πάμε στα "αλλά") 1ο. με βάζει σε σοβαρές σκέψεις/ενδοιασμούς η "non removable baterry". επειδή δεν α…