Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 60.
-
Καλησπέρα και από εμένα. Πέρασα και εγώ την νέα arwma stable και παρατήρησα ότι η κάμερα κρασαρει όταν πατάς pause στο video και ξανά πατάς εγγραφή χωρίς να αποθηκεύει το video που έχει γράψει μέχρι εκείνη την στιγμή. Δεν γνωρίζω αν το έκανε και στην προηγούμενη stable (8.5.3), δεν το είχα δοκιμάσει.
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από nakomi: “Γειά σε όλους. Συνδέθηκα μέσω pc στο mi account και λόγω του ότι έχω αλλάξει αριθμό τηλεφώνου όλες οι επιλογές πλην του find device είναι κλειδωμένες. Ο παλιός αριθμός έχει καταργηθεί και δεν μπορεί να σταλεί κωδικός και ούτε να αλλάξω αριθμό μπορώ. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ. ” καλημέρα. Επικοινωνία με τον admin για αλλαγή του τηλεφώνου αριθμού. Δεν έχεις άλλη επιλογή, όπως λες. ” Καλημέρα. Πήρα απάντηση από τον admin αλλά τα βήματα που μου λέει να ακο…
-
Γειά σε όλους. Συνδέθηκα μέσω pc στο mi account και λόγω του ότι έχω αλλάξει αριθμό τηλεφώνου όλες οι επιλογές πλην του find device είναι κλειδωμένες. Ο παλιός αριθμός έχει καταργηθεί και δεν μπορεί να σταλεί κωδικός και ούτε να αλλάξω αριθμό μπορώ. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ.
-
Μόλις πέρασα και εγώ χωρίς πρόβλημα από 8.2.1 σε 8.5.3 με απλά wipes. Αυτο που είδα είναι ότι δεν μπορώ να μπω στο recovery μέσα από το μενού που βγάζει κρατώντας το power πατημένο. Όταν το επιλέγω κάνει επανεκκίνηση.
-
Καλησπέρα παιδιά. Φίλος έχει kenzo με κινεζική μαϊμού rom με Android 5. Αυτός ο οδηγός θα δουλέψει λόγω μετάβασης σε Android 6 ή να δοκιμάσω κάποιον άλλο οδηγό;
-
Καλησπέρα παιδιά. Σε kenzo με κινεζική μαιμουδοrom να το δοκιμάσω;
-
Mi account
ΜήνυμαΑυτή είναι η απάντηση που πήρα από την Xiaomi για την αλλαγή του τηλεφωνικού αριθμού.
-
Mi account
ΜήνυμαΣτην δική μου περίπτωση που καταργήθηκε το παλιό νούμερο και δεν μπορεί να σταλεί μήνυμα ξέρει κανείς τι γίνεται;
-
Mi account
Μήνυμα@Fgriz έκανες τίποτα με την αλλαγή τηλεφώνου γιατί έχω το ίδιο θέμα? Ευχαριστώ.
-
Έχουμε κάτι σε γυναίκα που να ντύνεται ανάλογα με τον καιρό; =============== Μαρ 7th 2017, 9:19pm =============== Το ξέρω ότι μόλις ξεκίνησε το survivor και δεν είναι εύκολο να απαντήσει κάποιος τώρα αλλά όταν μπορέσετε μπορείτε να μου πείτε πως θα αλλάξω αριθμό τηλεφώνου στο mi account; Πάω στην αλλαγή ή ακόμα και στην προσθήκη νέου αλλά ακόμα περιμένω να μου στείλει μήνυμα η xiaomi (σε wind) αφού το παλιό νούμερο έχει καταργηθεί και δεν μπορεί να μου στείλει εκεί verification code. Επίσης Πάνο…