Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 161.
-
Έσβησε μόνο του!!!!
Μήνυματο άφησα με κλειστό Wi-Fi σε κανονική χρήση δικτύου απλά κλειστή κάθε πρόσβαση στο ίντερνετ
-
Έσβησε μόνο του!!!!
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά έχω ένα MI note pro και τρέχει την 6.6.16 . Χτες πέφτω για ύπνο και το αφήνω με 65% μπαταρία... Σήμερα το πρωί ξύπνησα από τύχη για την δουλειά γιατί το κινητό μου ήταν τελείως αφόρτιστο.Δεν έχω θέμα γενικά με την μπαταρία ξέρουμε τι μπορεί να είναι ή έστω αν απλά είναι κάποιο bug της Rom που το χουν πάθει Κ άλλοι?
-
υπέροχη δουλειά παιδιά όλα δουλεύουν ρολόι πλην της αριθμομηχανής που δεν υπάρχει πλεον
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
επαθα ακριβώς το ίδιο και εγώ...το κινητό μπορεί να μπει μόνο σε fastboot αλλά δυστυχώς δεν μπαίνει σε recovery mode..μέσω του mi flash για να flashαρω την fast boot ROM είδα έναν οδηγό στο utube όπου έλεγε να βάλω την συσκευή μου σε recovery mode και να flashαρω..βέβαια εμένα το αναγνωρίζει ως συσκευή μόνο όταν μπαινει σε fastboot ...να το κάνω με αυτό τον τρόπο και αν βγει ή υπάρχει κάποιος άλλος οδηγός που θα πρέπει να ακολουθήσω
-
Mi4 WCDMA εντελώς νεκρό
Μήνυμασε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου!!
-
Mi4 WCDMA εντελώς νεκρό
ΜήνυμαΒρισκομαι Αθηνα υπαρχει καποιος που να γνωριζεται και να μπορει να βοηθησει?
-
Mi4 WCDMA εντελώς νεκρό
ΜήνυμαΔεν πειραζει ισα ισα σε ευχαριστω κιολας που ασχολεισαι τοσο...οχι δεν μου το εμφανιζει..Κοιτουσα στις θυρες COM κιολας αλλα τιποτα
-
Mi4 WCDMA εντελώς νεκρό
Μήνυμαστις εφαρμογες (1η επιλογη) του task manager οχι δεν μου εμφανιζει τιποτα και με τους δυο τροπους δυστυχως
-
Mi4 WCDMA εντελώς νεκρό
ΜήνυμαΤίποτα και πάλι
-
Mi4 WCDMA εντελώς νεκρό
ΜήνυμαΌμως αν ήταν όντως τα Pins απλά δεν θα ξαναφορτιζε εγώ το πρωί το βρήκα νεκρό ενώ πριν κοιμηθώ το είχα άφησει στο φορτιστή με 70% περίπου
-
Mi4 WCDMA εντελώς νεκρό
ΜήνυμαΔυστυχώς δεν το βλέπω στο device manager..... Υπάρχει κάποιος να μου προτείνετε σε π.μ. Αν βέβαια το κόστος είναι σε λογικά πλαίσια....
-
Mi4 WCDMA εντελώς νεκρό
ΜήνυμαΘα χρειαστεί αλλαγή μπαταρίας όταν και αν ανακάμψει?
-
Mi4 WCDMA εντελώς νεκρό
ΜήνυμαΟκ ελπίζω να πιάσει γιατί μείναμε στα ξαφνικά χωρίς συσκευή....πως γίνεται να ξεμείνει από μπαταρία ενώ ήταν στον φορτιστη όμως?