Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 161.
-
παιδια έχει παρατηρήσει κανείς σε mi note pro όταν γυρνάει στην αρχική οθόνη να του πέφτει ελάχιστα ή φωτεινότητα???
-
Αποτυχία στο φλασάρισμα
ΜήνυμαΠαιδια ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας τελικα περασε η ROm
-
Παιδια drivers που βρισκουμε? επισης σε αυτο το βημα"Σχεδόν αμέσως θα σας εμφανίσει ένα εικονικό CD-ROM το οποίο περιέχει την εφαρμογή Mi PC Suite." Δεν μου το εμφανιζει σαν CD-ROM αλλα κλασικα σαν κινητο που διαχειριζεσαι τον χωρο αποθηκευσης βεβαια το mi pc suite το εχω ηδη εγκαταστήσει στο laptop. Επισης σε αυτα τα βηματα "Settings (Ρυθμίσεις) => Additional Settings (Πρόσθετες ρυθμίσεις) => Developer options (Επιλ. για προγραμματιστές) και να ενεργοποιήσουμε το USB Debugging (Εντοπισμός σφαλμ…
-
Αποτυχία στο φλασάρισμα
ΜήνυμαΜολις ξεκινησα να ακολουθω πιστα τον οδηγο...drivers για την συσκευη μου δεν αναγραφει καπου που μπορω να βρω επισης δεν μου το δειχνει σε μορφη cd οπως λεει αλλα σαν ενα απλο USB που μας δειχνει τι αρχεια εχει μεσα το κινητο επισης δεν μου εχει μεσα στα settings>additional το developer που ψαχνουμε...HELPPPPPPPPPPP
-
Αποτυχία στο φλασάρισμα
Μήνυμα -
Αποτυχία στο φλασάρισμα
ΜήνυμαΠαιδια εγω την κατεβαζω σε mi note pro φτιαχνω φακελο downloaded_rom μιας και δεν ειχε τετοιο φακελο την βαζω μεσα παω Updater την βρισκω και μολις παταω πανω της μου δειχνει σε μαυρο φοντο να φορτωνει,πανω αριστερα γραφει mi recovery 2.0.1 και μολις παει 10% μου λεει failed update.zip corrupted...Το κινητο εχει stable rom οπως το παρελαβα μηπως χρειαζεται να κανω κατι αλλο?
-
Καλημερα παιδια,απο χτες εχω δοκιμασει τα παντα για να φορτωσω την Rom αλλα δεν δουλευει τιποτα...Ειτε την φλασαρω απο updater ειτε απο mobile uncle με το που παταω στην Rom κανει απλα reboot και ανοιγει με 1%μπαταρια. Μετα με κλειστο κινητο παταω vol - και power button αλλα ειναι στα κινεζικα...δοκιμασα τον οδηγο με το new_recovery αρχειο για να περασω την αγγλικη γλωσσα εμφανιστηκε το αρχειο που πρεπει ui.zip ΑΛΛΑ παλι τιποτα το recovery μου ειναι παλι στα κινεζικα...Μηπως υπαρχει καποιος πιο …
-
Οταν flashαρω την Rom μεσω updater κανει απλα reboot το ιδιο και απο mobile uncle.Οπως επισης και αν παρησω μεσω updater να παω σε recovery ξανα που κανει απλο reboot η συσκευη
-
οχι δεν βλεπω αυτη την εικονα...τα κινεζικα ειναι ακριβως τα ιδια με το πρωτο ποστ απο το σαιτ που ανεβαζω παρακατω en.miui.com/thread-153925-1-1.html
-
Παράθεση από Stinger: “Παράθεση από GiannizZ: “Και στις δυο περιπτωσεις κανει απλα reboot ” Με vol down + power μπαίνει fastboot? Από κλειστό εννοείται πάντα. Δοκίμασε να κρατήσεις τα δύο πλήκτρα (ταυτόχρονα πατημένα) μέχρι να δεις το miui logo, μετά άφησέ τα. Δοκίμασε το και στους δύο συνδιασμούς (Vol - και Vol +) ” δουλεψε με vol- + power button αλλα ειναι σε κινεζικα
-
Και στις δυο περιπτωσεις κανει απλα reboot
-
Παράθεση από Stinger: “Παράθεση από GiannizZ: “με κλειστο προσπαθω να μπω αλλα τιποτα ” Κλειστό εννοούμε εντελώς, Shutdown. Δεν γίνεται να σου ανεβάζει ένταση με κλειστό κινητό, ανοιχτό το έχεις ” οταν κανω ανοιχτο μου δειχνει ενταση οταν το κανω κλειστο απλα ανοιγει σαν να παταω σκετο το power button
-
αρα να μην προσπαθησω για την 10.22 να περιμενω κατι νεοτερο?
-
με κλειστο προσπαθω να μπω αλλα τιποτα