Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 81.
-
Ήθελα να ρωτήσω γιατί δεν το είχα παρατηρήσει στην MIUI 9. Στην stock 8.5.4 που είχα, στην επιλογή του MIUI battery saver mode υπήρχε επιλογή να το βάλω στο off μέσα στο μενού. Τώρα με τηη 7.9.7, αλλά και στην 7.8.24 και 31 δεν υπάρχει. Βασικά το βρήκα όταν μπω να επιλέξω εφαρμογές συγκεκριμένα αν θέλω κάποιες να εξαιρεθούν και εκεί έχει στις 3 τελείες πάνω δεξιά την επιλογή για πλήρη απενεργοποίηση του MIUI battery saver mode, δεν εννοώ battery saving mode αλλά την διαχείρηση της μπαταρίας από …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από polis4gr: “Διαβάζω για την Lineage15.0 οτι έχει καλες κριτικες στη διαχείριση μπαταρίας. Xiaomi Redmi Note 4 SD ” Το θέμα είναι αν πλήρως λειτουργική. 100% δεν ξέρω αν είναι ακόμα. Για μένα τουλάχιστον αυτό παίζει πρωτευοντα ρόλο Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
-
LineageOS σε mido
Μήνυματο fastboot reboot δεν σε βάζει στον recovery. Στο σύστημα σε βάζει.
-
Παράθεση από ANDREAS54: “Αυτό δεν δουλεύει για μεταφορά σε άλλο κινητό που δεν είναι xiaomi; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42616/ ” Και να δουλεύει. Σε factory reset πχ? Εκεί έχεις σβήσει τη συσκευή. Θα μου πεις πάρε local backup η Mi cloud. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω οποιοδήποτε είδος backup. Αλλά και το Local backup νομίζω ότι διαγράφεται με factory reset(δεν μιλάω για twrp wipe data αλλά για την επιλογή μέσα στο κινητό). Θέλω απλά να ξέρει τι είχα πριν στο κινητό μου και να ξεκινή…
-
Ευχαριστώ αλλά αυτό κάνω και τώρα με λίγο διαφορετικό τρόπο. Πλεόν δεν υποστηρίζεται αυτή η λειτουργεία από το Play store αλλά έχει σε κάθε εφαρμογή στην λίστα ένα install button χωρίς να χρειαστεί να μπεις μέσα σε αυτή. Ωστόσο αυτό προυποθέτει και πάλι χειροκίνητα όπως λέω να πάω σε όλη την λίστα και να πατήσω εγκατάσταση μία προς μία σε όλες τις εφαμογές που θέλω. Το θέμα είναι να μου έκανε αυτόματα μόνο του restore(υπό την έννοια του ότι θα ξεκινούσε να κατεβάσει μόνο του) τις εφαρμογές που ε…
-
Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς πως γίνεται να κάνουμε να δουλέψει το google backup σε MIUI rom. Είτε stable είτε beta. Να εξηγήσω ακριβώς. Αρχικά στις ρυθμίσεις settings->backup & reset έχω ενεργοποιημένο το Automatic Restore, έχω το σωστό backup account. Στην καρτέλα settings->Backup & reset->Google account εκεί μου έχει την επιλογή του drive "γκριζαρισμένη" και δεν μπορεί να επιλεγεί. Τι δεν λειτουργεί! Προερχόμενος από νέξους όταν έκανα factory reset, άλλαζα ρομς με καθαρές εγκαταστάσε…
-
Τι να σου πω. Δεν γνωρίζω. Πιθανότατα να φταίει και η μνήμη. Πριν δεν σου έκανα έτσι και αλλιώς παράθεση ως ότι δεν σε πιστεύω. Απλώς διαχώρισα το πότε θεωρούμε κακή διαχείριση. Εγώ πάντως επειδή πάντα έχω chrome δεν χρησιμοποιώ σε κανένα κινητό τον στοκ που έχουν δεν έχω θέμα. Όπως είπα είναι θέμα χρήσης του καθενός.
-
Παράθεση από gascoin: “Πάντως στο δικό μου μόνο με Ίντερνετ "μπουκώνει" και φτάνω στο σημείο να κλείσω την εφαρμογή για να ελευθερωθεί ραμ και να ανοίξει η επόμενη ιστοσελίδα ” Ας θεωρήσω ότι ο λόγος είναι η ραμ. Δεν θα το εξετάσω. Το παίρνω λοιπόν ως δεδομένο. Είναι άλλο να συζητήσουμε αν ο τρόπος που διαχειρίζεται την ram στο κομμάτι του πόσο γρήγορα καταλαβαίνει ότι πρέπει να κλείσει άλλες εφαρμογές για να καλύψει την ζήτηση που του ζητάει ο χρήστης σε άμεση φάση(εφαρμογή που χρησιμποιεί εκεί…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από theopan: “Έχοντας δοκιμάσει QC 2.0 φορτιστή σε Santoni, διαπίστωσα ότι φορτίζει στα 8,99V και όχι 5V. Σε άλλα τηλέφωνα (παλιότερα μοντέλα, ΜΤΚ κλπ., χωρίς υποστήριξη QC) που δοκίμασα τον ίδιο φορτιστή η τάση είναι 5V. Τώρα αν αυτό σημαίνει ότι το Santoni υποστηρίζει κανονικά Quick Charge, ότι απλά διαβάζει το SoC ο φορτιστής και στέλνει τη μεγαλύτερη τάση φόρτισης χωρίς να κάνει ζημιά αλλά και χωρίς όφελος σε μικρότερο χρόνο φόρτισης ή ότι τελικά κάνει και ζημιά στο κύκλωμα δεν έχω …
-
Γιατί να έχεις πρόβλημα με φορτιστή που δίνει παραπάνω Ampere ή υποστηρίζει QC 3.0 ή QC 2.0????? Δεν έχει καμία σημασία. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η τάση και να μην είναι λιγότερα Ampere. Αν είναι λιγότερα Ampere απλώς θα φορτίσει πιο αργά. Οι ενδείξεις σε έναν φορτιστή είναι τι μπορεί να προσφέρει ως μέγιστο. Όχι τι θα δώσει. Το φορτίο ορίζει στην πηγή τι θα δώσει. Αν ένα φορτίο είναι 10W(5Vx2A) και το βάλω σε μία πηγή που αντέχει 18W(5Vx3A) τότε 10W θα τραβήξει. Οπότε κανένα πρόβλημα να βά…
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΠαράθεση από polis4gr: “@KappaLambda SlimROM φίλε. Pure & stable Xiaomi Redmi Note 4 Global ” Δεν έχω δει τι παίζει εδώ σε αυτό το κινητό. Θα την κοιτάξω.
-
Παράθεση από Dimos Foutsis: “καλημέρα να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν πολύ γνωρίζω. αυτός ο οδηγός είναι και για το Redmi note 4 (global) ή μόνο για το 4Χ? Ευχαριστώ ” Αρκεί να είναι Mido. Ή μάλλον να το θέσω πιο σωστά. Τα links είναι για mido. Οι οδηγίες δεν αλλάζουν σε γενικές γραμμές. Τα Links όμως θα πρέπει να είναι για την συσκευή σου. Αν είναι Mido τότε δεν αλλάζει τπτ απολύτως.
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΠαράθεση από msdx: “Η αυτονομία δεν νομίζω να είναι πρόβλημα αλλά ρύθμιση της ρομ γενικά πως την έχεις. Εγώ έχω τα πάντα ανοιχτά και σε κάθε ειδοποίηση ανάβει η οθόνη. Δεν με ενοχλεί που η κατανάλωση έχει πέσει αρκετά γιατί βγάζω την μέρα. Τώρα αν σε καίει να βγάζεις μέρα και να έχεις 30% μπαταρία στο κινητό τοτε πας σε miui. Κάτι άλλο δεν έχω δει με βολεύει περισσότερο από την miui η συγκεκριμένη ρομ. ” Πολύ πιθανό αυτό που λες. Εγώ όλα ανοιχτά σχεδόν. Gps και bluetooth έχω κλειστά πάντα. Να αν…
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΑκριβώς αυτό! Ίσως έχει να κάνει με την χρήση του καθενός. Δεν ξέρω. Αλλά πραγματικά διαβάζοντας θέματα διαφόρων roms δεν μπορώ να πω ότι σε κάποια βλέπω μόνο θετικά. Δυστυχώς όπως είπα μου δημιουργείται ένα θέμα ανασφάλειας ακόμα όσο τα διαβάζω οπότε τα έχω αφήσει προς το παρον.
-
LineageOS σε mido
Μήνυμα@polis4gr Σε ερώτηση για το firmware. Αν είσαι σε nougat δεν χρειάζεται. Αλλά όχι ότι αν το έβαζες θα έκανες κάτι κακό. Τώρα σε roms γενικότερα εγώ πάντα είχα θέμα με τις CM-LOS. Ποτέ δεν μου άρεσαν. Η RR σε όποιο κινητό την έχω δοκιμάσει είναι πραγματικά φοβερή. Ωστόσο επειδή παρακολουθώ τα νήματα στο xda δεν θεωρώ ότι έχει ωριμάσει ακόμα το τοπίο για να κάνω την αλλαγή. Όσο τα διαβάζω μου έχει δημιουργηθεί η ανασφάλεια ότι ίσως κάτι δεν δουλεύει καλά και το οποίο δεν θα το πάρω χαμπάρι αμέσως …