Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 81.

• Παράθεση από polis4gr: “@KappaLambda μάλλον χρειάζεται για το φλασαρισμα της TWRP , όπως είδα στο επίσημο thread της TWRP62566436d572263b37581fabbc8662ea.jpg Xiaomi Redmi Note 4 Global” Όπως διαβάζεις λέει ξεκάθαρα το boot into system. System = λειτουργικό. Και φυσικά αναφέρει επίσης για miui. Άρα μην τα μπερδεύεις. Το χρειάζεσαι αν είσαι στοκ και θες να έχεις twrp. Αυτό εννοεί. Εσύ με το που την βάλεις θα διαγράψεις το σύστημα και θα βάλεις LOS Δες στο θέμα της LOS. Έχει οδηγίες Sent from my Re…

• RE: RE: RE:

KappaLambda - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από polis4gr: “Σε Nougat (miui 8.5.4.0) είμαι φίλε μου. Root + lazyflasher χρειάζονται? Είδα ένα βιντεάκι που ο τύπος τα φλασαρισε μετά τα rom+gapps. Ευχαριστώ για την απάντηση Xiaomi Redmi Note 4 Global” Αφού έχει οδηγίες η ίδια η LOS στο θέμα της... Άμα δεν τα αναφέρει δεν χρειάζονται. Δεν ξέρω όμως ίσως βγαίνουμε εκτός θέματος. Άμα θες άνοιξε ένα θέμα περί LOS να το συζητήσουμε εκεί πιο διεξοδικά. EDIT: δεν τα χρειάζεται από ότι βλέπω Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

• RE:

KappaLambda - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από polis4gr: “Παιδιά λέω να δοκιμάσω Lineage os όπως είχα και στα 2 προηγουμενα κινητά μου. Τα βήματα όπως κατάλαβα είναι: 1. Εγκατάσταση adb fastboot drivers 2. Ξεκλείδωμα bootloader 3. Φλασαρισμα custom recovery TWRP 4. Ενα Backup για τον φόβο των Ιουδαίων 5. Format cache/dalvik, system, data (όχι internal storage) 6. Φλασαρισμα Lineage + gapps? Root (super su) + lazyflasher δεν χρειάζονται? Αν κάποιος πέρασε custom rom Los ας με βοηθήσει. Ευχαριστω Xiaomi Redmi Note 4 Global” Αν είσ…

• @GeoR219 σου απάντησα πιο πάνω. Πρέπει να γράφει Model: 2016102. Φυσικά να έχει και ευρωπαϊκό φορτιστή αλλά νομίζω αν δεν κάνω λάθος ότι το 2016102 με ευρωπαικό έρχεται. Μην μπλέκεις με την ονομασία 4 ή 4Χ. Το μοντέλο σε ενδιαφέρει.

• Παράθεση από Xristos1980: “Όχι δεν το βλέπει αυτό έβλεπε και ο Τάκης εχθες! Δεν ξέρω τι γίνεται! Όταν έβαλα αυτή τη ρομ την πέρασα με το τρόπο όταν είναι κλειδωμένο το κινητό και την πέρασε κανονικά δεν είχα θέμα κανένα! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ωραία! Όπως λέει και ο @demakhs το πρόβλημα είναι εκεί. Τους drivers τους εγκατέστησες??? Δες εδώ αυτό : Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 Επίσης καμία φορά ίσως να θέλει…

• Παράθεση από Xristos1980: “Καλημέρα στην ομάδα εχθές ξεκλειδωσα το bootloader προσπάθησα να περάσω το twpr με την διαδικασία που περιγράφεται εδώ από που το κατέβασα! Αλλά δεν κατάφερα τίποτα δεν έβρισκε το κινητό! Adb είναι κανονικά εγκατεστημένη στο λάπτοπ,με βοήθησε πολύ και ο takisfrag μέσω team αλλά και πάλι τίποτα! Και θέλω να ρωτήσω εγώ τώρα μήπως πρέπει να περάσω κάποια ρομ κινεζική και μετά να κάνω τη διαδικασία πάλι! Το κινητό έχει αυτή τη ρομ που σας παραθέτω! Στάλθηκε από το Redmi No…

• Τα καταστήματα αλλάζουν στοκ άρα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Αν θες την B20 τότε πρέπει να ζητήσεις να σου πουν αν έχει το κόκκινο αυτοκολλητάκι στο πλάι που λέει Global Version καθώς επίσης πίσω στο κουτί κάτω χαμηλά στις πληροφορίες να γράφει Product / Model : 2016102. Προσοχή στο τελευταίο. Δεν είναι ημερομηνία παραγωγής. Ο αριθμός μοντέλου είναι αυτός και δεν αλλάζει. Αυτό έχει την B20.

• RE: RE:

KappaLambda - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Xristos1980: “Αυτό εδω μου ήρθε684b13c95dc2532032a4e8510c4f606a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε όλους αυτό έρχεται. Και σε μένα αυτό ήρθε. Δευτέρα πρωί το έκανα και έλαβα αλλά Πέμπτη είχα χρόνο να κάνω την διαδικασία. Και τότε μου είπε να περιμένω 72 ώρες. Η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν δεν ξεκίνησε όταν έστειλαν επιβεβαίωση αλλά όταν πήγα να κάνω την διαδικασία στο κινητό Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antonios Gagas: “ο πρωτος κωδικος ειναι επιβαιβαιωση για να δει αν ειστε εσεις οχι για ξεκλειδωμα...μην μπερδευεστε ...72 ωρες αναμονη και μετα... ” Το θεμα είναι ότι ανεξάρτητα από τον πρώτο κωδικό η αντίστροφη μέτρηση δεν ξεκινάει τότε αλλά μόλις δοκιμάσεις να ξεκλειδώσεις. Τότε σου λέει περίμενε 72 ώρες Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από KappaLambda: “Παιδιά έβαλα κ εγώ για δοκιμή. Είναι η πρώτη που δοκιμάζω και όλα δείχνουν τέλεια. Μια-δυο ερωτήσεις με τα dpi ήθελα να κάνω. 1) Υπάρχει κάποια εφαρμογή που κρασαρει στις υπόλοιπες επιλογές dpi? Διότι και στον installer εξαφανίζονται κάποιες επιλογές αν επιλεγεί custom dpi. 2) Η αλλαγή αυτή είναι κάποια γραμμη στο build.prop ώστε να κάνω δοκιμές χωρίς να κάνω κάθε φορά dirty flash? Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk ” 1) Δεν θα έπρεπε. Μπ…

• Παράθεση από Xristos1980: “Έκανα πριν από πέντε λεπτά αίτηση για ξεκληδωμα του bootloader γιατί είχε περάσει καιρός από την πρώτη φορά που είχα κάνει και η απάντηση μου ήρθε μέσα σε 5 λεπτά για να το ξεκληδωσω! Μπράβο ταχύτητα! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η απάντηση και εμένα άμεσα μου ήρθε. Αλλά οι 72 ώρες ξεκίνησαν να μετρούν από την πρώτη προσπάθεια να ξεκλειδώσω και μετά. Δευτέρα πρωί έκανα την αίτηση και πήρα απάντηση αλλά όταν πήγα Πέμπτη πρωί να κάνω την δι…

• Παιδιά έβαλα κ εγώ για δοκιμή. Είναι η πρώτη που δοκιμάζω και όλα δείχνουν τέλεια. Μια-δυο ερωτήσεις με τα dpi ήθελα να κάνω. 1) Υπάρχει κάποια εφαρμογή που κρασαρει στις υπόλοιπες επιλογές dpi? Διότι και στον installer εξαφανίζονται κάποιες επιλογές αν επιλεγεί custom dpi. 2) Η αλλαγή αυτή είναι κάποια γραμμη στο build.prop ώστε να κάνω δοκιμές χωρίς να κάνω κάθε φορά dirty flash? Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από leas1968: “Ok. Ευχαριστώ. Πάω δηλαδή για complaint στο forum της Xiaomi να εξετάσει την αίτηση για ενεργοποίηση άδειας εκ νέου. Νομίζω θα το αφήσω για την ώρα σε Official Global Stable. Δεν θα έρθει η νέα version MIUI 9 το Σεπτέμβριο;” Νομίζω μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου έχουν πει ότι θα την πάρουν όλα τα κινητά που θα την υποστηρίζουν. Δεν έχουν αναφέρει για επίσημη. Από παλιούς χρήστες xiaomi κινητών υπάρχει ο ισχυρισμός ότι περίπου στους 2 μήνες από την επίσημη dev θα βγει η stable Se…

• Α εννοείς τα εικονίδια!!! Χρησιμοποιώ θέμα πάντα οπότε δεν το είχα καταλαβει(+ icon pack στον nova)

• Παράθεση από silouanos: “Αποκλειεται να κάνει miss γιατι θα δονουνταν το κινητό...ουσιαστικά αν το κάνω γρηγορα χρειάζεται 2 φορες το δακτυλικό..τέλοσπαντων..δεν πειράζει...μια άλλη απορία έχω: γίνεται να αλλάξω το φόντο από τις εφαρμογές γιατί τώρα με την αναβάθμιση έχει γίνει άσπρο και δεν μου αρέσει; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν βάλεις κάποιο θέμα? Λευκό όμως δεν ήταν πάντα???

• Παράθεση από silouanos: “Θα σου εξηγήσω. Αν κλείσω το κινητό(με το power button) και βάλω κατευθειαν το δακτυλικό τότε ανοίγει το κινητό στην οθόνη κλειδώματος και λέει "Σύρετε Προς τα πάνω για Ξεκλείδωμα" αν όμως περιμένω λίγο(π.χ 10 δευτερόλεπτα) και βάλω το δακτυλικό τότε ανοίγει εκεί που το είχα αφήσει π.χ μέσα στο viber... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μήπως την πρώτη φορά, που είναι τόσο γρήγορα, ουσιαστικά το δαχτυλικό κάνει miss??? Τι να σου πω. Εμένα μου δο…

• Έβαλα τελικά και εγώ την τελευταία XTRV. Όλα τρέχουν τέλεια προς το παρόν. Πολύ καλή υλοποίηση. Ήθελα να ρωτήσω όμως κάτι για τα dpi. Είδα στον installer ότι έχουμε επιλογή να βάλουμε κάτι διαφορετικό από το stock. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα λίγο πιο μικρά. 1) Για να μην κάνω πάλι dirty flash από πάνω, είναι κάποια γραμμή στο build.prop που αλλάζει αυτή η επιλογή? Και αν ναι ποια? 2) Ενα βάλω 440 ή 400 που έχει σαν επιλογές. Παίζουν όλες οι εφαρμογές σωστά? Διότι είδα στον Installer διαφορετικ…

• Παράθεση από silouanos: “Παράθεση από KappaLambda: “Ωραία!!! Αυτό στο κάνει και κατευθείαν ή αν αφήσεις το κινητό κάποια ώρα χωρίς να το πειράξεις? ” Α τωρα που το λες το κάνει μόνο όταν πάω να το ξανανοίξω κατευθείαν... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν σε πιάνω??? Λειτουργεί κανονικά όταν το κάνεις κατευθείαν αλλά όταν δοκιμάσεις μετά από μισή ώρα πχ σε πετάει στην αρχική ή κάπου τέλος πάντων. Π.χ. τώρα ανοίγεις μία εφαρμογή, email για παράδειγμα και πατάς Power b…

• Ωραία!!! Αυτό στο κάνει και κατευθείαν ή αν αφήσεις το κινητό κάποια ώρα χωρίς να το πειράξεις?

• Παράθεση από silouanos: “Καλημέρα σε όλους. Οταν χρησιμοποιώ το δακτυλικό αποτύπωμα αντί να ανοίξει το κινητό στην αρχική οθόνη ανοίγει στην οθόνη κλειδώματος και πρέπει να ξαναβάλω το δάκτυλο μου...γίνεται να ανοιγει το κινητό απευθείας στην αρχική οθόνη; Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μάλλον θες να πεις ότι όταν δεν χρησιμοποιείς το δαχτυλικό αλλά ανοίξεις την οθόνη, πρέπει πρώτα να κάνεις swipe και μετά να βάλεις το pattern…