72 ώρες ακόμα και καθάρισες αν είναι η πρώτη φορά που ζητάς!
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Όχι είναι η δεύτερη είναι αρκετός καιρός που έχω φτιάξει το λογαριασμό
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Xristos1980 έγραψε:
Έκανα πριν από πέντε λεπτά αίτηση για ξεκληδωμα του bootloader γιατί είχε περάσει καιρός από την πρώτη φορά που είχα κάνει και η απάντηση μου ήρθε μέσα σε 5 λεπτά για να το ξεκληδωσω! Μπράβο ταχύτητα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
EDIT: Τώρα είδα που λες ότι είναι η δεύτερη. Δεν ξέρω το γίνεται σε αυτή την περίπτωση. -
Ο/H KappaLambda έγραψε:
Ο/H Xristos1980 έγραψε:
Έκανα πριν από πέντε λεπτά αίτηση για ξεκληδωμα του bootloader γιατί είχε περάσει καιρός από την πρώτη φορά που είχα κάνει και η απάντηση μου ήρθε μέσα σε 5 λεπτά για να το ξεκληδωσω! Μπράβο ταχύτητα!
EDIT: Τώρα είδα που λες ότι είναι η δεύτερη. Δεν ξέρω το γίνεται σε αυτή την περίπτωση.
Ο/H Xristos1980 έγραψε:
Ο/H KappaLambda έγραψε:
Ο/H Xristos1980 έγραψε:
EDIT: Τώρα είδα που λες ότι είναι η δεύτερη. Δεν ξέρω το γίνεται σε αυτή την περίπτωση.
-
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
ο πρωτος κωδικος ειναι επιβαιβαιωση για να δει αν ειστε εσεις οχι για ξεκλειδωμα...μην μπερδευεστε ...72 ωρες αναμονη και μετα...
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk -
Καλησπερα! Εχω ενεργή άδεια για ξεκλειδωμα από τοτε που ειχα ξεκλειδώσει το δικό μου MI5.
Τώρα σκοπεύω να πάρω στη γυναίκα το Note 4 snapdragon και αναρωτιέμαι αν θα με αφήσει να tool να το ξεκλειδώσω:
1)με το που το πάρω, χωρίς δηλαδή να έχω περάσει mi account?
2)αν περάσω νεο mi account θα μπορώ να ξεκλειδώσω με το δικο μου λογαριασμο?
3)ειναι καλύτερα να περάσω στο νέο τηλέφωνο το δικο μου mi account και αφού ξεκλειδώσω να το διαγράψω και μετα να φτιαξω άλλο acccount που θα χειριζεται η σύζυγος?
Μήπως τελικά τα έχω μπερδέψει και είναι πιο απλά τα πράγματα?
Ποιος ειναι ο καλύτρερος τρόπος κατά τη γνώμη σας?
Ευχαριστώ! -
Καλύτερα να κάνεις νέο mi account > αίτηση με το νέο > ξεκλείδωμα με το νέο και να μείνει στην συσκευή
-
@NasDriver ευχαριστώ, αυτο θα πράξω! Και κατι αλλο, χρειάζεται να περάσω εκ νέου drivers στο pc ή οχι?
-
-
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
Ο/H Xristos1980 έγραψε:
Ο/H KappaLambda έγραψε:
Ο/H Xristos1980 έγραψε:
Ο/H Xristos1980 έγραψε:
Η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν δεν ξεκίνησε όταν έστειλαν επιβεβαίωση αλλά όταν πήγα να κάνω την διαδικασία στο κινητό
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα