Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.
-
Παράθεση από zisistil: “Αργούν απλά να κλείσουν. Αυτό το παθαίνουν όλα τα κινητά. Μετά το doogee x5 τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση πια. ” Ποσο αργουν?! Μισή ώρα;;;
-
Παιδιά τα δεδομένα μένουν πάντα on σε nikel
-
Καλησπέρα παίδες, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα εδώ και 3 εκδόσεις της developer version. Το κινητό μου μετά από μισή ώρα -40 λεπτά συνεχους χρήσης freezαρει και μετά κρασάρει εντελώς με αποτελεσμα να πρεπει να πατησω το κουμπι power μεχρι να κανει reboot ή να το βαλω σε pc και να κανω adb reboot Το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται σε εφαρμογες όπως το facebook και το instagram περισσοτερο όμως στην εφαρμογή της κάμερας (την built-in) φαινεται οτι πάσχει το λειτουργικο από κάποιο memory leak. Το εχει π…
-
Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από markito: “Τοσο πολύ σου είναι χρήσιμο το bluemail? Στη θέση σου θα το είχα στείλει ” έχω 3 email και παίζει άριστα με το push Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Δοκίμασε K9 mail Α-Ψ-Ο-Γ-Ο
-
Παράθεση από varitimos84: “ ” Κατά τα άλλα παιδιά μερικές φορές κολλάει το κινητό και θέλει να το κανω επανεκιννηση είτε με το power-button ή με adb reboot
-
Παιδιά μου βγάζει ότι το KLObugreport κρασαρε σε καθε reboot. Πως φτιάχνεται;
-
Παιδιά όταν ξεκλειδώνω με το pin σε nikel ανοίγει την κάμερα μόνο του. Με το δαχτυλικο δεν έχει τέτοιο θέμα
-
Παράθεση από varitimos84: “τα score στο antutu ανεβηκαν σε Nikel.... απο 89324 σε 89907.. το μονο μειον... οτι εχει... καποια ελααααααχιστη χειροτερη διαχειριση μνημης... απο εκει κ περα ολα κομπλε !!! ” Πως το κατάφερες αυτό σύντροφε; εμένα το nikelακι μου δείχνει 1.5GB ελεύθερη ram...
-
Μόλις την πέρασα σε nikel , fingers crossed οτι δεν θα καρκινιάσει το κινητό όπως η *.9
-
Παιδιά πως κάνω downgrade?? Θέλω factory reset ή κανονικά μέσω του updater?
-
Μήπως να δοκιμάσω με factory reset στο nikel μπας και στρώσει; Αυτή την φορά laggαρε το Instagram. Επίσης σε μισή ώρα 10% μπαταρίας με τέρμα χαμηλη φωτεινότητα..
-
Παιδιά στο nikel άνοιξα την κάμερα και freezαρε ούτε με το Power button δεν ανταποκριθηκε έκανε μόνο του reboot μετά από 20 δεύτ. Αυτό έγινε και δεύτερη φορά. Τρίτη δεν δοκίμασα.
-
Καλησπέρα παιδιά. Έβαλα την ενημέρωση και καρκινιασε το nikel μου...
-
Music players crash
ΜήνυμαBump! Τώρα που είχα αρκετό χρόνο να βάλω μουσική να παίζει συνέχεια παρατήρησα οτι πάλι το κάνει, αποφάσισα να περάσω την XTRV χτες, το δοκίμασα πάλι και το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει... Η εφαρμογή που χρησιμοποιώ ειναι το black player, το εβαλα να τρεχει και σε persistent mode και πάλι τίποτα...
-
Music players crash
Μήνυμακάντε ρε παιδιά με συμφωνία με το e-shop να βάζουν την δικιά σας ROM μπας και δουμε άσπρη μέρα... Τέλος παντων μετά απο μερικές ώρες προσπάθειας πέρασα με SP flash tool την Official Global Stable.... και έχω να πω... είναι σαν να γιάτρεψα τον καρκίνο ή κατι τέτοιο.. εχει παιζει εδω και λιγη ώρα η μουσική δεν παρατηρώ κάποιο προβλημα... μάλλον είναι ολα κοπμλε.
-
Music players crash
Μήνυμαγίνεται να μου έρθει καινουριο κινητό με unoffical ROM?!
-
Σπασμενη οθονη αλλαγη
ΜήνυμαΙσως φτιάχνει η Infoquest αφού ανέλαβε αντιπροσωπεία της Xiaomi για ελλάδα