Εγώ έχω 2 κάρτες στην 1η cosmote και στην δεύτερη Wind. 4g και 3g αντίστοιχα. Δεδομένα στην πρώτη δουλεύουν κανονικά. Στην δεύτερη δεν ξέρω γιατί έχω απενεργοποιημένο το Internet μέσω της Wind. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως τώρα στην οθόνη κλειδώματος φαίνονται και οι δύο πάροχοι. Στις προηγούμενες αν θυμάμαι καλά δεν φαινόταν. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από gdy190: “Υπάρχει κάποια λύση ή πρέπει να επιστραφεί το κινητό; ” Το κινητό το αγόρασες από κάπου και είχε μέσα τις εφαρμογές που έχουν πρόβλημα; ” Αγοράστηκε από Ελλάδα στήθηκε με το άνοιγμα.
Η αδερφή μου πήρε το κινητό αλλά ενώ σχεδον όλα είναι καλά, έχει θέμα με τις κλήσεις viber και Skype. Δεν ακούγονταν ή ακουγονταν πολύ χαμηλά. Υπάρχει κάποια λύση ή πρέπει να επιστραφεί το κινητό;
Παράθεση από Kefalas99: “Παιδιά να επιχειρήσω να βάλω την aroma της 8.10.25 ή έχει bugs και να προτιμήσω την xtrv?” Αποψή μου βάλε καλύτερα την xtrv. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα ευχάριστα συνεχίζονται. Αλλά δεν θα πάρει Pie θα μείνει στο Oreo. Global Beta Testers Wanted for Mi Note 3: Requirements, Privileges and More! - Recruitment - Xiaomi MIUI Official Forum
Η λίστα με τις συσκευές που θα πάρουν miui 10 Global stable rom. MIUI 10 Global Stable ROM: Supported Devices and Download Links! - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
Παράθεση από lefesta: “Παράθεση από gdy190: “Παράθεση από ptoube: “Η cn/en έχει ελληνικά;” Ναι. Εγώ μόλις άλλαξα την rom σε cn/eu Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ποια πέρασες ακριβώς? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Την 8.10.11. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα με το που πέρασα την καινούρια rom πήγε να μπει κανονικά, μου έβγαλε μήνυμα com android process stopped αν θυμάμαι καλά, το κινητό είχε ανεβάσει θερμοκρασία και έκανε συνεχώς επανεκκίνηση. Μερικές φορές κατάφερνε και άνοιγε αλλά σε 2 δευτερόλεπτα έκανε επανεκκίνηση.