Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 282.
-
Παράθεση από thanfun: “καλημερα, παρατηρησα οτι όταν λειτουργεί η κάμερα (λειτουργεί κανονικότατα) με οποιαδηποτε εφαρμογη (του miui ή αλλη απο play store) ακουγεται ενας υπόκωφος ήχος περίεργος σαν τα παρασιτα του ραδιοφωνου στα βραχέα (ή σαν να κοχλαζει νερο?) αλλα με πολυ χαμηλη ενταση και ακουγεται ξεκαθαρα αν φερω την καμερα στο αυτί ... μπορειτε να δοκιμασετε? το εχει παρατηρησει καποιος? δοκιμασα καθαρισμο δεδομενων επειτα καθαρη εγκατασταση διάφορων ρομ, miui 9, miui 10 κτλ μηπως ειναι κ…
-
1. @dhmlaz τι εννοείς ότι όταν η πρώτη είναι cosmote και δεύτερη της Wind λειτουργεί μόνο η πρώτη και η δεύτερη είναι παγωμένη; Ούτε κλήσεις; Γιατί εγώ έχω στην πρώτη cosmote και στην δεύτερη Wind και μιλάω κανονικά και με τις δύο και έχω δεδομένα στην πρώτη. Ίσως γίνεται αυτό επειδή έχω απενεργοποιημένο το Internet στην Wind.
-
Η γυναίκα μου που έχει το κινητό, παραπονιέται για battery drain. Το φόρτισε χθες και σήμερα το ξανά φορτίζει γιατί έφθασε στο 9%. Έχει την τελευταία global stable 9.6.2.0 με Android 7.1 αν θυμάμαι καλά. Το τηλέφωνο είναι ξεκλείδωτο. Ποιο twrp αν χρειαστεί πρέπει να του περάσω; Και αν βάλω την 8.9.6 η την καινούρια που θα βγει την Παρασκευή πρέπει να του wipe data λόγω android 8.0;
-
Παράθεση από dhmlaz: “Μην κάνετε κόπο για miui 10. Εάν έχετε συνδρομή και για Internet δεν δουλεύει η λειτουργία των δεδομένων σε καμία κάρτα εάν το τηλέφωνο το χρησιμοποιείς σαν δίκαρτο. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγώ χρησιμοποιώ την τελευταία global και έχω 2 κάρτες. Στην μία που έχω δεδομένα λειτουργούν κανονικά. Στην δεύτερη το Internet το έχω κόψει γιατί με χρέωνε κάθε λίγο με 1 ευρώ. Να σημειωθεί ότι ήταν με την προηγούμενη συσκευή που είχα.
-
Παράθεση από gkalen: “@gdy190 Θα έχετε ρομ miui10 8.8.9 από cn/eu source .. Υπάρχει πρόβλημα με τα region στην global port και δεν παίζουν σωστά οι κάρτες wind , θα προχωρήσουμε με cn/eu source προς το παρόν μέχρι να δούμε αν λυθεί το πρόβλημα που οφείλεται στο source .. ” Εγώ χρησιμοποιώ την global και η μία μου κάρτα είναι wind και δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα.Έχει η cn/eu κάποια άλλα χαρακτηριστικά που δεν τα έχει η global και αξίζει να γίνει η αλλαγή ?
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από gdy190: “Ούτε σήμερα china dev rom για το redmi pro αλλά ούτε και global για το nikel.Φαίνεται ότι κάτι δεν έχουν κάνει καλά με το miui 10.Πολλά προβλήματα βλέπω. ” Και ναι και όχι. Απλά στο MIUI 10 η Xiaomi έχει πάλι "βάλει χέρι" σε θεμελιώδη πράγματα του Android όπως το ART και το framework και το systemui κτλ. Κάτι απ' όλα αυτά δεν "αρέσει" στα MTK τσιπάκια με αποτέλεσμα να υπάρχουν τυχαία reboot στις 2 τελευταίες ROM και προσπαθούν να βρουν τι φταίει. Η 8…
-
Έχω την rom από αυτό το νήμα με 2 κάρτες sim. Περιοχή αλλάζει κανονικά αλλά στην εκκίνηση μου γράφει δεν υπάρχει κάρτα sim. Τα pin μπαίνουν κανονικά δίκτυο υπάρχει και στις δυο κάρτες κανονικά. Απλά δεν εμφανίζεται το όνομα του δικτύου της πρώτης κάρτας στην οθόνη κλειδώματος. Η δεύτερη εμφανίζεται.
-
Μαυρίζει και δεν βλέπεις όταν δεν είναι στο αυτόματο και το βάζεις τέρμα αριστερά.