Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.

• Παράθεση από gkalen: “katsikaki Το οτι γράφει beta1 δεν έχει να κάνει με τη based rom αλλά με την νέα ρομ του φόρουμ , την XTRV , ονομαστηκε beta1 επειδή ή based rom είναι από την EU .. Όταν θα πάμε στην Global σαν based rom θα ονομαστεί beta2 και τέλος όταν μπει και Aroma Installer θα φύγουν τα Beta .. Μάλλον δεν έχεις διαβάσει την ανακοίνωση για τις ρομ τους φόρουμ .. κάνε μία εγκατάσταση την τελευταία ρομ που σου είπα , μετά αν δεις ότι συνεχίζει να έχεις το πρόβλημα πες μου να σου στείλω ένα…

• Παράθεση από gkalen: “@katsikaki Το οτι γράφει beta1 δεν έχει να κάνει με τη based rom αλλά με την νέα ρομ του φόρουμ , την XTRV , ονομαστηκε beta1 επειδή ή based rom είναι από την EU .. Όταν θα πάμε στην Global σαν based rom θα ονομαστεί beta2 και τέλος όταν μπει και Aroma Installer θα φύγουν τα Beta .. Μάλλον δεν έχεις διαβάσει την ανακοίνωση για τις ρομ τους φόρουμ .. Κάνε μία εγκατάσταση την τελευταία ρομ που σου είπα , μετά αν δεις ότι συνεχίζει να έχεις το πρόβλημα πες μου να σου στείλω έν…

• Παράθεση από gkalen: “@katsikaki Πήγαινε στο τοπικ των Stable V8.1.x.x και βάλε την τελευταία XTRV για το Gemini .. Παρ'οτι δεν έχουν αναφερθεί τα προβλήματα που λες , δοκίμασε και την τελευταία XTRV , ίσως σε πάει καλύτερα .. [Ενημέρωση 20/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! ” αν και αποφεύγω beta εκδόσεις, θα το κάνω αφού το προτείνεις. πρέπει να κάνω τα γνωστά wipe ή θα κάνω κατευθείαν install zip? φαντάζομαι κατευθείαν για install πάω καθώς από stable σε s…

• Παράθεση από intheend: “Παράθεση από katsikaki: “Καταρχήν να ευχαριστήσω πολύ τον δημιουργό της ROM για τις ώρες που έχει αφιερώσει σε αυτό!!! Όντας κάτοχος του Gemini και έχοντας κάνει clean install την 8.0.12.0 ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και εγκαθιστώντας και το clean zip, αντιμετωπίζω τα εξής δύο προβλήματα: 1. Ενώ είμαι σε κλήση και θέλω να την τερματίσω, πατάω το κόκκινο κουμπί αλλά δεν γίνεται τίποτα. Είναι σαν να μην το πατάω ποτέ!!! Ως αποτέλεσμα, δεν μπορώ να τερματ…

• Καταρχήν να ευχαριστήσω πολύ τον δημιουργό της ROM για τις ώρες που έχει αφιερώσει σε αυτό!!! Όντας κάτοχος του Gemini και έχοντας κάνει clean install την 8.0.12.0 ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και εγκαθιστώντας και το clean zip, αντιμετωπίζω τα εξής δύο προβλήματα: 1. Ενώ είμαι σε κλήση και θέλω να την τερματίσω, πατάω το κόκκινο κουμπί αλλά δεν γίνεται τίποτα. Είναι σαν να μην το πατάω ποτέ!!! Ως αποτέλεσμα, δεν μπορώ να τερματίσω την κλήση με τίποτα και έτσι περιμένω από τον…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από katsikaki: “Επειδή νιώθω καλύτερα γνωρίζοντας ότι χρησιμοποιώ κινητό με Stable έκδοση λογισμικού, πότε θα είναι ασφαλές να πάω σε Stable? Όταν θα βγει η ελληνική βασισμένη σε Marshmallow? ” Επειδή έχει αποδειχτεί ότι κάποιες Developer είναι πιο Stable απο τις κανονικές Stable δώσε λίγο χρόνο σε αυτη που έχεις τωρα και μετά αποφασίζεις .... ” θέλω δεν θέλω θα της δώσω χρόνο τουλάχιστον μέχρι να βγει stable βασισμένη σε Marshmallow. Βέβαια, για να το λες κάτι παρα…

• όσο έβαλα να κατεβαίνει η Thunder Developer ROM που βασίζεται σε Marshmallow, άνοιξα το zip της ελληνικής Stable που βασίζεται Lollipop και αντικατέστησα το modem με αυτό της Chinese Developer που βασίζεται σε Marshmallow. Στην συνέχεια φλάσαρα την "πειραγμένο" ελληνική Stable. Το αποτέλεσμα ήταν το κινητό να διαβάζει και τις δύο SIM κανονικά! Μπορούσα να κάνω κλήσεις και από τις δύο SIM. Δυστυχώς δεν ήταν όλα τόσο ρόδινα... Στις εξερχόμενες κλήσεις δεν άκουγα καθόλου το τηλέφωνο να καλεί (ενώ κ…

• Παράθεση από iAmLiakos: “Γιατί δεν φλασάρεις την τελευταία developer ελληνική που είναι και αυτή σε MM; Όχι τώρα όμως, κάνε πάλι fastboot official chinese, unlock, twrp και flash την τελευταία ελληνική developer rom. Έτσι θα λειτουργήσουν οι sim. Το πρόβλημα είναι οτι κάνεις downgrade και είναι γνωστό οτι υπάρχει πρόβλημα σε downgrade. ” πολύ καλή η ιδέα σου αλλά link για androidfilehost είναι dead ενώ από megadysk.pl κατεβάζει με 30 kB/s. Δεν γίνεται να αφήσω τον υπολογιστή 9 ώρες ανοιχτό για ν…

• Παράθεση από nflo: “στην τελευταία ρομ που έχεις βάλει έχεις ενεργοποιήσει το usb debugging και έχεις βάλει και το Mi account σου στο κινητό; Φαντάζομαι ότι το mi unlock tool το τρέχεις ως διαχειριστής. ” τελικά έτρεξα Mi Unlock Tool σαν διαχειριστής όπως πολύ σωστά είπες και ολοκληρώθηκε κανονικά η διαδικασία. Τραγικό.... Αυτά κάνει η κούραση Εγκατέστησα ξανά λοιπόν την ελληνική ROM. Ξεκινάει το κινητό και πάλι το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τις SIM. Από ότι έχω καταλάβει υπάρχει πρόβλημα με το mo…

• Καλησπέρα στο forum! Είμαι μέλος αρκετό καιρό και παρακολουθώ το forum ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιώ τους οδηγούς αλλά είναι η πρώτη φορά που υπάρχει ανάγκη να ξεκινήσω νέο topic... Το πρόβλημα μου έγκειται σε ένα Xiaomi RedMi Note 3 Pro (3GB / 32GB) στο οποίο δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τον Bootloader. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή... Παραλαμβάνω από το κινητό και του περνάω Official Chinese Developer (Android V6) με το καλημέρα μέσω Fastboot έτσι ώστε να σιγουρευτώ κιόλας ότι έχω κλειδωμένο Bootloa…

• έχω περάσει την 6.4.14 Chinese Developer ROM που βασίζεται στο MIUI v8. Είμαι με unlocked bootloader. Εγκατέστησα το TWRP για το MIUI v8 που κατέβασα από εδώ και δεν μπορεί να κάνει wipe το data partition. Λέει "failed to mount /data". Από ότι κατάλαβα, δεν μπορεί να διαβάσει την εσωτερική μνήμη. Τι μπορώ να κάνω?