Έκανα εγκατάσταση με το pc suite την stable και όταν άνοιξε το κινητό μου έβγαλε ότι υπάρχει αναβάθμιση για την 8,την οποία και έκανα,έκτοτε δεν ανοίγει και παραμένει στην οθόνη με το σήμα απάνω και να προσπαθεί να φορτώσει το android,τι μπορώ να κάνω για να ξεκολλήσει;
Το mi5 είναι από τα καλύτερα. XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
Ευχαριστώ θα το κοιτάξω,αν και για να πω την αλήθεια έχω αρχίσει να ψήνομαι για κανένα mi5,κλαίω το κόστος ακόμα γιατί με το mi3ήμουν πολύ ευχαριστιμένος.
Παιδιά και εγώ έχω πρόβλημα με την οθόνη,κάπου χτυπήθηκε στο κέντρο και έκανε αραχνοειδές ράγισμα,τώρα ενώ βλέπεις από κάτω τι υπάρχει δεν μπορείς να το 'ανοίξεις' γιατί δεν δουλεύει το touch.Υπάρχει κανείς που μπορεί να το φτιάξει η πάμε για άλλο κινητό;
Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε σε περίπου 35min, όλα καλά, η εντύπωση που μου έμεινε ήταν ότι μετά το πρώτο άνοιγμα με την M οι εφαρμογές μου δούλευαν κανονικά παρ' όλα αυτά έκανα τις 2 επανεκκινήσεις που έλεγε ο οδηγός.Παρατήρησα μόνο ότι τρεμόπαιξε το φως της οθόνης ενώ έχω απενεργοποιημένη την αυτόματη φωτεινότητα,θα τσεκάρω και θα σας πω.
Όλα καλά σε mi3,το μόνο που παρατήρησα αρχικά είναι μια μικρή καθυστέρηση στις διαδικασίες αναβάθμισης(μπορεί και να είναι ιδέα μου),ότι πάντως δούλεψα είναι εντάξει.
Έχω ένα redmi note 2 καινούριο και μου κάνει ένα σφάλμα με την καινούρια version, μπαίνει μόνο του σε silent mode αναίτια και χωρίς καθορισμένο μοτίβο.
Πηγαίνοντας στον explorer βλέπω μόνο όσα είναι στο κινητό,χρησιμοποίησα και το ES εξερευνητή αρχείων αλλά πάλι δεν μπόρεσα να εντοπίσω το stick. Έκανα την ίδια σύνδεση σε tablet και το βλέπω κανονικά.Μήπως είναι κάπου κρυμμένο και δεν μπορώ να το δω;