Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-96 από 96.

• Δε βγαζω ακρη....

stavroulabi - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Λοιπον, αφου ι συζυγος εκανε αιτηση και πηρε το ΟΚ για ξεκλειδωμα, παλαιψα κι εγω ... Αφου κατεβαζω το εργαλειο για να φτασω στο SITE και να κανω την αιτηση, εκει με εχει σκισει.... Το ΖΙΠ αρχειο δεν ανοιγει..... Παω στο SITE και μου λεει UNLOCK. αλλα τι σκ..... unlock να κανω που με ξαναπεταει στο εργαλειο ξεκλειδωματος... τα χω παρει..

• Ξεκλειδωμα Boot Loader

Μήνυμα

Ευχαριστω που ασχολεισαι μαζι μου.... αληθεια ειναι το περιμενε πιο δυσκολο.... διαβασα ομως οτι με το ΚΑΤΕ παιζει λιγο δυκολια ή κανω ακριβως τα ιδια? σε εναν οδηγο διαβασα ειναι λιγο αλλιως τα πραγματα. Σε ευχαριστω και παλι =============== Ιουλ 26th 2017, 1:55pm =============== αληθεια αφου το ξεκλειδωσουμε τι γινεται? καταλαβαινουμε κατι στο κινητο ή οχι? πρεπει να γινει κατι αλλο?

• Ξεκλειδωμα Boot Loader

Μήνυμα

Καλημερα σας ο συζυγος μου εκανε σημερα αιτηση ξεκλειδωματος απο την ΜΙ για το REDMI 4 Pro (MARKW), αφου αρχικα ειχε φτιαξει λογαριασμο. Εγω εχω φτιαξει λογαριασμο και δεν εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα για το δικο μου. Η απαντηση ηρθε κιολας σε λιγα λεπτα ,,,,,,,,,,,,,??????????? ΒΟΗΘΕΙΑ παρακαλω!! Η ερωτηση ειναι εφοσον στειλουν τον κωδικο υπαρχει περιθωριο χρονου να γινει η διαδικασια? Εαν δεν την κανει τελικα και αφου παρει τον κωδικο πειραζει? Προσπαθει να εξοικειωθεί σιγα σιγα αλλα φοβατα…

• ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ

Μήνυμα

Ευχαριστω για τις απαντησεις ..... Ακολουθησα τη συμβουλη σου, και περιμενω να δω... Εχθες επισης, εγκατεστησα το CPUZ (συγνωμη εαν δεν κανει να το πω) και παρακολουθησα τις θερμοκρασιες των διαφορων ασιθητηρων και τμηματων, με μεγιστες καπου στους 59 κελσιου,. Αληθεια ειναι, εχω προβληματιστει διοτι εως τωρα το κινητο δεν ειχε κανει κιχ. Εχω απεγκαταστησει FB kai messenger και παλι ζεσταινεται. Μαλλον θα φαει φορματ. Αυτη τη στιγμη εχει εγκατεστημενη την 8,2,4,0 global stable rom. Εαν κανω επαν…

• ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ

Μήνυμα

ευχαριστω , κατι μου ειπε ο ανδρας μου αλλα βλεπεις .....μου ειναι ψιλοαπαραιτητη.... =============== Ιουλ 24th 2017, 3:27pm =============== Λοιπον, αφαίρεσα το facebook, μέσω προγράμματος έβαλα να καθαρίζεται η cache κάθε 1 λεπτό και τη ειδοποιηση για αυξημένη θερμοκρασία στους 40, προκειμένου να κλείσει την εφαρμογή (όποια είναι αυτή) άμεσα μόλις ανέβει η θερμοκρασία. Μόλα ταύτα ακόμη τηγανίζεις αυγό. Μόνο πράγμα είναι να βγάλω το messenger και μετα .....επαναφορά..... Βοήθεια. Ευχαριστώ.

• ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ

Μήνυμα

καλησπερα σε ολους. εχω το REDMI NOTE 3 SE (kate) και ξαφνικα σημερα, δυο φορες, ανεβασε ξαφνικα θερμοκρασια (45 κελσιου) και εβγαλε μηνυμα υπερθερμανσης. Εχει Global Stable Rom 8.2.4.0 mhrmidl εγκατεστημενη και ειναι απειραχτο γενικως Επειδη μου φανηκε παραξενο μετα τοσο καιρο που εχω το κινητο και σκιζει, ειπα να κανω μια εκκαθαριση με γνωστη app και να σβησω καποια αχρηστα.... για την ωρα συνηλθε......λεμε?/?!!!!??/? καμια ιδεα για την αιτια παιδια?

• Καλησπερα σε ολους. Για τα κινητα θεματος αλλα , υπαρχει τροπος να εγκατασταθει το ΑΤΜΟS χωρις να ρουταρουμε και κανουμε ολες αυτες τις διαδικασιες καθως παιζει πολυ ασχετοσυνη και φοβαμαι μη κανω κανα λαθος. Συγγνωμη για τη χαζη ενδεχομενως ερωτηση αλλα εχω διαβασει ολα τα σχετικα αρθρα και να σημειωσω οτι δεν εχω ζητησει ξεκλειδωμα απο κινα για καμια συσκευη απο τις δυο καθως επισης και δεν εχω φυσικα κανει ρουτ σε αυτες. Αν εχετε την καλοσυνη απαντηστε, αλλιως δεν το βαζω και ησυχαζω.... Ευχα…

• ΑΓΟΡΑ XIAOMI Redmi 4 Pro Dual 32GB

stavroulabi - - RedMi 4 PRO (Markw)

Μήνυμα

οπως ειπα νωριτερα, ειχε το LENOVO k5 (5" οθονη - οχι FHD) ενταξει, γκριναζε λιγο για το μεγεθος, αλλα ειναι πιο βολικο και τελικα το συνηθισε. ειναι ακομα υπο σκεψη...

• ΑΓΟΡΑ XIAOMI Redmi 4 Pro Dual 32GB

stavroulabi - - RedMi 4 PRO (Markw)

Μήνυμα

καλησπερα σε ολους αφου ο ατυχος συζυγος μου ζηλεψε και ειδε κι αποειδε με ενα LENOVO K5 (πηγε 2 φορες για επισκευη και τη δευτερη ειπαν δεν προλαβαινει να φτιαχτει - παρτε κατι αλλο) προκειται να αγορασει το κινητο του θεματος. πιστευει οτι λογω επεξεργαστη, μεγεθους και τιμης (για τα δικα του δεδομενα) ειναι μια χαρα σε σχεση το ΝΟΤΕ (5,5) και τον mediatek παροτι το ΝΟΤΕ ειναι 10πυρηνο. Η αγορα ειναι απο μεγαλη αλυσιδα λογω της επιστροφης του Κ5. παρακαλω καταθεστε τις αποψεις σας το συντομοτε…

• Καλημερα. Πως μπορουμε να βαλουμε ελληνικα στο ευρετηριο επαφων για να βρισκουμε τα ονοματα χωρις να ψαχνουμε ολες τις επαφες? Υποψη, ολα τα ονοματα και οι ρυθμισεις των επαφων ειναι κανονικα στα ελληνικα. Ευχαριστω.

• Αγορα Redmi Note 3 pro

stavroulabi - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

οκ ευχαριστω ολους που ασχοληθηκατε μαζι μου. Θα εξοικειωθω και βλεπουμε. Τωρα ομως μου εκανε ενα κουφο........ Ξαφνικα αρχισε να αναβοσβηνει κοκκινο περιθωριο στην οθονη και τρομαξα.... ετσι στο ξεκαρφωτο..... Του πειραξα την αυτοματη ενταση της οθονη και το ..σταυρωσα....τωρα κανονικα. Εχω 7 ημερες περιθωριο να το δωσω πισω....το ματιασα γαμωτο Καμμια ιδεα?

• Αγορα Redmi Note 3 pro

Μήνυμα

ok εννοειται οτι δε με ενδιαφερει και θα φαω κανονικα αποψε.....(αστειευομαι) ελα ομως που δεν το λενε ουθενα αυτο που μολις ειπες.... Τεσπα, το κινητο ειναι αερας.... πεταει, να μην το ματιασω... με τα υπολοιπα ομως που μου λεει να ανβαθμισω αλλα μετα δε με αφηνει? τι θα αναβαθμιστει, η RΟΜ ή κατι αλλο και αν ναι χρειαζεται? αυτα γιατ σας τα εσπασα. διαβασα και τους οδηγους αλλα δεν εννοω γιατι να το κανω ολο αυτο. εαν μυ κολλησει ή χαλασει, δεν εχει μονο του reset/recovery? Ευχαριστω (επιτυχημ…

• Αγορα Redmi Note 3 pro

Μήνυμα

εχω χαθει............ δε μπορω να συνδεσω το κιν με το PC suite, to laptop ομως το βλεπει...... και οταν παω να συνδεσω με το PC suite, ζηταει αναβαθμιση..... και οταν παω να κανω αναβαθμιση ...... χε.....μεσα, αντε θα το παρατησω..... αν εχει κανεις κεφι ας μου πει αλλιως δε ξερω....

• Αγορα Redmi Note 3 pro

Μήνυμα

ΝΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΑΥΤΟ ΕΧΩ!

• Αγορα Redmi Note 3 pro

Μήνυμα

Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση. Ανεβαζω 2 φωτο για να δειτε τι συμβαινει και μου λετε εαν φυσικα θελετε. Λαμβανω αυτο το μηνυμα καθε φορα ου παω να κανω Update. Σημειωτεο εχω ανοιξει λογαριασμο στο ΜΙUI. επισης αφου κατεβασα τα απαραιτητα προσπαθησα να συνδεσω το τηλ. με το λαπτοπ (WIN 10) αλλα μου λεει οτι YOU NEED TO UPDATE YOUR DEVICE TO USE MI PC SUITE UPDATE BEFORE CONNECTING .....???????????? Ελπιζω να σας κατατοπισα.

• Αγορα Redmi Note 3

Μήνυμα

Καλησπερα και ευχαριστω πολυ για την υποδοχη και την αποδοχη. Αγορασα εχθες το τηλεφωνο του θεματος απο μεγαλη ελληνικη αλυσιδα καταστηματων και θα ηθελα να ξερω αν και τι πρεπει να κανω για να το χρησιμοποιησω. Παντως απο εχθες δεν το εχω αφησει ησυχο....ειναι φοβερο. Ειναι υποχρεωτικο να κανω καποιες ενεργειες απο τις πολλες που διαβαζω και δεν πολυκαταλαβαινω ή απλα συνεχιζω να το απολαμβανω? Πρεπει να το "ξεκλειδωσω"? Εχει Εκδοση Android 6.0.1 MMB29M επιπεδο ενημερωσης Android Security Code …