Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 54.

• Καλή Τύχη σε όλους!!! Ευχαριστούμε παιδιά!

• Μέσα και η δικιά μου ψήφος! Πάμε για τη νίκη παιδιά! username: alexandro673

• Λοιπόν αυτό που παρατήρησα επιπλέον ότι αυτό γίνεται όταν έχω συνδεδεμένο bluetooth ακουστικό.(plantronics) Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το ίδιο πρόβλημα έχω κ εγώ ρε γμτ και στην 7.6.8 και στην 7.6.10 με ενεργοποιημένο κ απενεργοποιημένο το volte. Καμιά άλλη ιδέα;;; Το παρατηρώ με μια συγκεκριμένη επαφή βέβαια που εκείνος έχει το google pixel. Σαν δίκτυο έχω vodafone. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλή τύχη σε όλους!!!

• RE:

alexandro673 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από Kostis_87: “Όντως έχετε δίκιο... Το παρατήρησα και εγώ... Θα δούμε αύριο με την ενημέρωση..” Σε ποια εταιρεία κινητής είσαι κ σε ποια περιοχή;;; Έχεις 4g;;; Το συγκεκριμένο fix νομίζω ότι βοηθάει αν δεν είναι 4g. Εγώ πάντως με την ίδια rom κ κινητό το 3/64gb κρατάει 2 μέρες με normal χρήση. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από ail31ou: “Παράθεση από alexandro673: “Παιδιά τη βοήθεια σας...Σήμερα παρέλαβα το 2ο redmi pro το οποίο όμως είχε ξεκλείδωτο bootloader από το μαγαζί...Τι κάνω τώρα???? Flashαρω ή όχι??? Η rom που φαίνεται να φοράει είναι η MIUI Global 8.0| Stable 8.0.1.0.0 (MHQCNDG) που 99% πρέπει να είναι custom δικιά τους αλλά το θέμα είναι πως προχωράω να βάλω την ελληνική τώρα???? Μη γίνει και τουβλο...Τελικα ” Τσεκαρες αν εχει ξεκλειδωτο bootloader και τελικα ηταν οντως ξεκλειδωτο?Στην συνεχεια…

• Παιδιά λίγο τη βοήθεια σας θέλω να αγοράσω ένα car charger και 2 καλώδια usb charger ενα με micro και ενα με type c. Θα φορτίζω το redmi pro και ένα xiaomi note 3 pro se. Επειδή έχω ακούσει ότι έχουν δημιουργηθεί προβλήματα με κάποιες μάρκες, ποια είναι αξιόπιστα και δοκιμασμένα;;;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “μονο nillkin... :thumbsup:” Καλύπτει full την οθόνη ή αφήνει κενά περιμετρικά? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

alexandro673 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από zisistil: “Αγαπητέ αν δεν το πληρώσεις το τελωνείο δύο είναι οι πθανότητες ή θα βγεί χαρτί καταστροφής μετά από καιρό ή θα επιστραφεί όντως στον παραλήπτη με όλο τον λογαριασμό μαζί κάτι που μάλλον δεν θα του αρέσει και πολύ μιας και σε είχε προειδοποιήσει για τυχόν τελωνείο.” Δεν παίζει από το πωλητή να ζητήσουν λεφτά τελωνείου. Απλά είναι risky η επιστροφη, πως πού πότε θα φτάσει κ στο τέλος στο refund θα αφαιρέσει τα μεταφορικά που τώρα σου είπε free λα μετά σε επιστροφη θα στα χ…

• Το 1ο 2/16GB το 2ο 3/32GB και τα 2 και το 3ο 3/32GB με επιπλέον μία μπάντα 4g παραπάνω την 800 που στην Ελλάδα τη χρησιμοποιεί η wind. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από giwrgosalim: “Δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο της xiaomi! Δινει 7.1 στο redmi note 4 κι οχι στο redmi pro...” Γιατί ρε που το γράφει αυτό;;;; Δεν το αναφέρει απλά ακόμα δεν είναι σίγουρο! Τυφλός είμαι;;;;! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση λογικά αυτά που λες αλλά απαντάω και μόνος μου μέσω fastboot έκανα fastboot oem lock και κλείδωσε και μετά με official τρόπο ξαναξεκλείδωσα απλά για το σίγουρο του πράγματος!

• Παιδιά τη βοήθεια σας...Σήμερα παρέλαβα το 2ο redmi pro το οποίο όμως είχε ξεκλείδωτο bootloader από το μαγαζί...Τι κάνω τώρα???? Flashαρω ή όχι??? Η rom που φαίνεται να φοράει είναι η MIUI Global 8.0| Stable 8.0.1.0.0 (MHQCNDG) που 99% πρέπει να είναι custom δικιά τους αλλά το θέμα είναι πως προχωράω να βάλω την ελληνική τώρα???? Μη γίνει και τουβλο...

• Παιδάκια μάλλον έχω σταθεί τυχερός γιατι 2 Redmi pro παρέλαβα αυτή τη βδομαδα και τα 2 χωρίς τελωνειο με απλή αποστολή το ένα asendia το άλλο SF. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά έχω ένα θεματακι με το κινητό μου, το Bluetooth headset και εφαρμογή auto Bluetooth connection. Χρησιμοποιώ την εφαρμογή αυτή για να ανοίγει κ να κλείνει το Bluetooth κατά εισερχόμενη/εξερχόμενη κλήση και μετά το πέρας αυτής. Το πρόβλημα είναι ότι αφού ανοίγει το Bluetooth και συνδέεται με το headset στη κλήση by default έχει το ακουστικό και όχι το headset. Όταν το κάνω χειροκίνητα όλα κομπλέ μόνο μέσω της εφαρμογής το έχω το prob δοκίμασα 2-3 εφαρμογές αλλά το ίδιο prob. Το headset είνα…

• Παράθεση από jimarios: “8abeb4b248d25e9f98bdc374e5b99bd8.jpg εγώ για κάτι τέτοιο μιλάω Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” To ΥΕΔ Θεσσαλονίκης είναι ακριβώς το ίδιο με άλλα λογια! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από giwrgosalim: “καλη τιμουλα; για απλη αποστολη; αν δεν ηταν το μαυρο χρωμα θα ελεγα οτι το βρισκεις με 180$...αλλα ακομα κι ετσι το βρισκεις 200$ που δεν εχει και την απιστευτη διαφορα αλλα ειναι πιο κατω... τουλαχιστον απ οτι ειδα λιγο στα γρηγορα ειναι αξιοπιστο το καταστημα! ” Δεν τη θεωρώ απλή αποστολή μέχρι 25 μέρες (αν ισχύει...) Αλλά όχι πες μου που βρίκσεις μαύρο χρώμα κάτω από αυτή τη τιμή!!!

• Εγώ την έριξα την παραγγελία DX(deal extreme) από ευρωπαική αποθήκη (αν κατάλαβα σωστά!) redmi pro 3/64 black μαζί με ασφάλεια τελωνείου και αποστολή σε 7-25 μέρες και τελικό κόστος (με χρήση coupon 5$) 212$.... Τώρα ξανά αναμονή....