Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 54.

• To ali το σκέφτομαι το χρόνο το DX λέει 7-25 εργάσιμες μέρες αλλά δεν ξέρω αν έχει αγοράσει κανείς απο εκεί αλλά βλέπω επίσημη διανομή κινητών της umi και ίσως είναι αξιόπιστο και σωστό σε αποστολές!!! Όσον αφορά το χρυσό έχω το Redmi Note 3 σε χρυσό και κατέληξε στα χέρια της γυναίκας μου. Δεν είναι χρυσό γυαλιστερό αλλά δεν αισθάνομαι και ωραία με αυτό (θέμα γούστου βέβαια). Απλά δεν ξέρω στα ίδια λεφτά πάνω κάτω αν αξίζει περισσότερο το MI5 λόγω snapdragon αλλά από την άλλη σκέφτομαι τη μπατα…

• Ξέχασα να αναφέρω ότι θέλω μόνο μαύρο το πολύ λευκό ούτε λόγος για χρυσό!!! Κοίτα δεν έχω εμπειρία από eglobal αλλά ούτε από DX και το τελευταίο μου δίνει ασφάλεια τελωνείου αν το πιάσουν!!! Οπότε δεν δίνω τα παραπάνω στο eglobal. Οι τιμές που βρίσκω είναι 206ευρώ μαύρο redmi pro και 211 άσπρο MI5.

• Παιδιά εμένα μου ήρθε το ένα redmi pro 64GB από Banggood και απέφυγα το τελωνείο αλλά σε 60 μέρες!!! Το άλλο χάθηκε από yeso521 (πλεον είμαι αισίως στις 82 μέρες!!! - Δεν τρέφω ελπίδες). Καλούμε τώρα να πάρω ένα κινητό και είμαι ανάμεσα στα εξής redmi pro 64GB από DX.com ή MI5 32GB από Geek ή από ali Dreami!!! Τι προτείνετε και για κινητό αλλά και για κατάστημα!!! Για μένα παίζει ρόλο η τιμή και δεν θέλω να ξεπεράσω τα 210-220€!

• Παιδιά αν και έχω πάρει refund λέτε τελικώς να έρθει RS703539266NL ή μπα;;;; Να ενημερώσω κι εγώ ότι αύριο παραλαμβάνω αυτο RU474159682CH.... Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Συγχαρητήρια σε όλους μας για τη νίκη μας!

• RE:

alexandro673 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “@alexandro673 Δες RS662334447NL Ένα μήνα plus απο Ολλανδία Ελλάδα. Θα παραλάβεις,αλλά του χρόνου :D” Κυριολεκτικά ή μεταφορικά;;;!!! :p :p :p Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά επειδή άρχισα να αγχώνομαι πραγματικά πλέον... Σας επισυνάπτω την εικόνα του πακέτου με τα στοιχεία αποστολής από το yeso521. Τι λέτε;;; Θα παραλάβω ποτέ ή μπαααα;;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26102/ Dispute έκανα αλλά και αυτό θέλει το χρόνο του...αλλά εμένα σε προτεραιότητα είναι να παραλάβω τo κινητό όχι να γίνει refund και ξανά από την αρχή η παραγγελία (+ ότι το είχα βρει σε προσφορά τότε και τώρα δεν παίζει σε αυτή τη τιμή)!!! Η γκαντεμιά είναι ότι 2-3 κινητά που είχ…

• Παρακολουθα τα newsletter μέχρι την επομενη προσφορά! Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από panospat88: “Παιδιά καλησπέρα . Παρήγγειλα απο yeso521 ένα redmi 3 pro και το παράξενο είναι ότι ενώ μέσα σε 4 μέρες πήγε το δέμα απο κίνα στην ολλανδία τώρα το trucking έχει απο 18/11 να δείχνει ότι είναι ακόμα στην ολλανδία . Έχει ανείς εμπειρία απο το συγκεκριμένο μαγαζί και την συγκεκριμένη μετααφορική ?” Φίλε μου από τον ίδιο πωλητή και εγώ από 16/11 δείχνει ότι έφυγε από Ολλανδικά και μέχρι τώρα δ υπάρχει αλλαγή....υπομονή αυτή την εβδομάδα αν αλλάξει κάτι και μετά dispute στη…

• Απλά δεν είδα αλλαγή από τότε που έφυγε και μου κάνει εντύπωση ότι δεν έχει φτάσει αεροδρόμιο! Αλλά το άλλο το κινητό που περιμένω χθες έκλεισε από ΚΔ αεροδρομιου αεροδρόμιο και το είχα αγοράσει από GearBest 16/11 και μου κάνει εντύπωση... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από alexandro673: “Παιδιά την άποψή σας θα ήθελα σχετικά με μια παραγγελία που έκανα από yeso521 10/11 κ tracking number RS703539266NL. Φαίνεται ότι έχει φύγει από Ολλανδία 16/11 αλλά από τότε καμία αλλαγή ξανά. Να αρχίσω να ανησυχώ? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Παιδιά δυστυχώς δεν έχω τίποτα νεότερο σχετικά με τη παράδοση... Σε επικοινωνία με τον yeso μου είπε να μην ανησυχώ αλλά εμένα με έχουν ζώσει τα φίδια!!!! Τι λέτε να κάνω;;;

• RE:

alexandro673 - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Παράθεση από diaton101: “Εκανα το Update. Ολα πηγαν καλα Και ω του θαυματος... Υπαρχουν τα Ελληνικα!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25178/” Έχει πλήρη ελληνοποιημενη global rom ? Με εντυπωσιάζει αν ισχύει κάτι τέτοιο.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τώρα πέταξε....! Black Friday το είχαν τόσο....και πήρα κ ένα 176 από Banggood με κουπόνι 20% που μου έδωσε λόγω εγγραφής στο newsletter! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χρέωση από Data

Μήνυμα

Παιδιά αυτό ισχύει σε όλες τις εταιρείες και είναι action σε κάθε σύνδεση κτλ. Οι εταιρείες δεν χρεώνουν αναλογικά αλλά ως batch MB. Το 1 ευρώ είναι για 50MB/μερα, υπάρχει και χρέωση 3ευρω για 200mb και 5ευρω για 500MB ανάλογα το account μπαίνει default αυτό και δεν κόβεται γτ τότε δ λειτουργούν data(πρέπει να παίρνετε τηλ να μπαίνει και να βγαίνει αλλιώς). Με την αλλαγή APN δεν θα χεις πρόβλημα αλλά τα κινητά τραβανε αυτόματα τις ρυθμίσεις κ μπορεί να στο αλλάξει χωρίς ειδοποίηση. Τρόπος αποφυγ…

• Παιδιά τη βοήθεια σας έχω εγκαταστήσει την official fastboot dev rom (6.11.24) για το KATE με το τροποιημένο emmc_appsboot.mbn_UNLOCK_MARSHMALLOW για να κάνω το unofficial unlock του bootloader και να περάσω την επίσημη ελληνική rom XTRV 6.12.1 αλλά όταν δίνωτην εντολή για το unlock του bootloader μου βγάζει failed όσο και να το δοκίμασα και δεν με αφήνει! Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να περάσω την official ελληνική ή όχι??? Με το unlock εργαλείο της xiaomi μου βγαζει το γνωστό προβλημα verify σ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Μην ανησυχεις καθόλου. Εγω χθες παρελαβα κάτι που ήταν στην Αθήνα από 30 Οκτ.” Πέρασε τελωνείο ή όχι;;; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Καλό θα ήταν να στείλεις και ένα email στο κατάστημα...αν και πολύ πιθανό να έχει κολλήσει στο δικό μας αεροδρόμιο :/” Να έχει κολλήσει τελωνείο;;; αλλά δεν θα άλλαζε τοποθεσία ή δεν θα χα κάποια ενημέρωση? Να μιλήσω με yeso521 δλδ? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παιδιά την άποψή σας θα ήθελα σχετικά με μια παραγγελία που έκανα από yeso521 10/11 κ tracking number RS703539266NL. Φαίνεται ότι έχει φύγει από Ολλανδία 16/11 αλλά από τότε καμία αλλαγή ξανά. Να αρχίσω να ανησυχώ? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παιδιά αγόρασα επίσης και ένα Redmi Pro 3GB/32GB που αναμενω να έρθει με το καλό. Δεν ξέρω ποιο από τα 2 θα κρατήσω... Αλλά το πρόβλημα τώρα είναι ότι το ένα θα το δώσω για χρήση σε άλλον και εκείνο θα πρέπει να έχει ελληνικά σαν γλώσσα. Από ότι κατάλαβα στο Redmi Note 3 Pro SE (Kate) δεν μπορούν να περαστούν τα ελληνικά σαν γλώσσα ακόμα;;; Εσείς ποιο θα προτείνατε να κρατήσω;