Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 204.
-
απο χθες ειμαι και κατοχος redmi note με τον mtk εβλα την 4.9.19, τα θεματα δεν δουλευουν στην συγκεκριμενη ρομ ;
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από SomniusX: “εγώ έπιασα 43162” πως τα κατάφερες από 32.176 να πας με Aosp 43.162 ? και ο @saleakos 43.118 ? με την Aosp σα να θυμάμαι περίπου 32.000 και κάτι έβγαζε ” Το σκορ το εκανα με antutu v5.0 απλα μου εκανε αναβαθμιση το σε 5.1 και μετα τραβηξα την φωτο παντως και με 5.1 γυρω στις 41500 μου βγαζει, ειχα πει και πιο πανω οτι με το 5.1 επεσε το σκορ, κατι καναν για να ειναι πιο συμβατο με τον snapdragon 805 ( τα πρωτα σκορ ηταν απογοητευτικα) και πηρε η μπαλ…
-
aosp ROM v4.9.18
-
Επανερχομαι για ενα σχολιο πανω στην μπαταρια της aosp, ειμαι στο 65% με 16 ωρες στην μπαταρια με 2 ωρες και 50 λεπτα οθονης, ειναι η πρωτη φορτιση που το χρησιμοποιω απο 100% με αυτην την ρομ, το τηλεφωνο χθες το βραδυ το εβαλα ενα 8ωρο σε airplane mode δεν επεσε ουτε 1% και σημερα κανα 2ωρο με ανοιχτο wifi απλα δεν το σκαλιζα και παλι δεν επεσε καθουλου, πολυ καλα δειγματα, αν δεν ειναι καλυτερη ειναι σιγουρα κοντα στην αυτονομια της miui, εχει καποιες ατελειες η ρομ αλλα φτανει να εχουμε upda…
-
Παράθεση από SomniusX: “μου αρέσει η Google Camera γιατί έχει αυτό το ψευδο-depth-of-field τέσπα είμαι στην .15 ακόμα.. θα κάνω την .18 όταν τελειώσω με όλα.. ξέρεις τι θέλω.. τον Nova Launcher με κάποιο τρόπο να μου τα βάλει σε φακέλους βαριέμια να τα φακελώνω έξω ένα ένα. .το έκανα την περασμένη βδομάδα και μου έφυγε ο πάτος.. edit αρχίζω και [Xposed Tool] HKThemeManager v7.1- Change Th⦠| Xposed General | XDA Forums για κάτι themes και άλλα, αφού έχει άνεση, ram και το 64άρι μου δεν γεμίζει…
-
Παράθεση από SomniusX: “ναι your nexus, και είχες την .10 ρε γιατί και στην .15 λέει your nexus, επίσης έχει updater και μου λέει να πάω στην .18 είτε καρφώ είτε OTA.. να το δοκιμάσουμε λες?? χεχ τέσπα ... λοιπόν δεν έχω tdb, το είχα αλλά είχα δοκιμάσει και χωρίς.. το θέμα είναι ο χρόνος, μάλιστα.. λοιπόν πάω να την κουμπώσω μόλις περάσουν όλα μου τα backup πίσω στο δίσκο του κινητού, 28gb σαβούρα, όχι νταξ και σαβούρα, βίντεο φωτό και apps :P” δεν εχεις να χασεις και τιποτα, εφοσον κανεις backu…
-
λοιπον φιλε την δοκιμασα τωρα την 18, δεν αντεξα την περασα πανω απο την 10 ξερα διχως wipe διχως τιποτα, εγκατασταθηκε κανονικα αλλα αργησε παραπανω γυρω στα 8-9 λεπτα, bootαρε κανονικα με ενα ωραιο bootanimation αλα windows, αλλα μου εξαφανιστηκαν τα gapps και πρεπει να τα ξαναπερασω, πες μου λιγο σε τι φαση ησουν πριν την περασες, με τι ρομ, σε ποιο system, αν ειχες ενεργοποιημενο το tdb κλπ μπας και βρουμε το προβλημα, αν δεν βαριεσαι ΥΓ. παω να κανω reboot (by the way εχει 3-way reboot τωρα…
-
Παράθεση από SomniusX: “και για τα dpi έχω κάνει post DPI, More Screen Real-Estate - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr γιατί δεν γίνεται με τα τόσα που έχει, έχω τρελαθεί, μπορείς να πεις ότι έχω συνηθήσει με την Slimkat :P” ναι οντως κουμουτσες τα εικονιδια, αλλα εβαλα nova launcher και ειναι κομπλε
-
ολες αργουν να μπουν μην ανησυχειτε μπορει να παρει και πανω απο 5 λεπτα, αλλα μπαινουν, εγω απο το thread που ποσταρα πριν του xda εβαλα αυτην Qcom-mi3w_ivan-4.9.15-DAvnljin6r-4.4.4.zip - Google Drive στο 2ο link v2 που λεει, και το zip που κατεβαινει εχει κατι κινεζικα " 原生安卓4.9.10 for mi3、4WC ", για την γλωσσα ναι, αυτο που βρηκες ισχυει, αλλα ξαναλεω εγκατασταση στο system 1 με απενεργοποιημενο το tdb και με ολα τα wipe που εγραψα πιο πανω, μετα αν θες ενεργοποιεις το tdb και περνας και miui…
-
λοιπον, πριν λιγο εβαλα αυτην την ρομ , AOSP Rom Leaked | Xiaomi Mi 3 | XDA Forums στην οποια πραγματικα δουλευουν ολα, και sensors και τα λοιπα, η οποια λεει φτιαχτηκε απο εναν dev που εχει τον source code της xiaomi, δεν βρηκα καποιο bug, τουλαχιστον εμφανες, θα σκαλισω περισσοτερο αυριο, η ρομ ειναι pure aosp και παει τεζα, πρεπει απαραιτητα να εγκατασταθει στο system 1 με ολα τα wipes συν format system και data απο το mount and storage και το true dual boot απενεργοποιημενο, επισης δεν εχει …
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΑρκει να μην κανετε update το antutu σε 5.1 γιατι πεφτει το σκορ
-
Παρατηρησε κανενας πτωση στο antutu μετα την τελευταια ρομ; τωρα βεβαια μπορει να ειναι και η αναβαθμιση του antutu σε 5.1 αλλα μιλαμε για πτωση 2000 βαθμων To antutu ηταν τελικα, η ρομ μια χαρα ηταν