Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
Τα εκανα και το αρχειο που μου ειπες ειναι 10 bytes... Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν εχω root explorer.Πως αλλιως μπορω να το τσεκαρω; Τη rom την περασα μεσω mi recovery και οχι twrp.Δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παλιοτερα με αλλη ρομ ειχα ξανά παρατηρήσει.Το εχω 16 μηνες το κινητο. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ειμαι με dev 6.1.28 redmi note 3g.Εχω παρατηρησει προβλημα με gps. Δεν βρισκει κανενα δορυφορο..Εχει κανεις ιδιο προβλημα; Τι να κανω Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εννοώ ότι με την προηγούμενη dev 5.12.31 στο ίδιο σημείο εντός σπιτιού έπιανα πολύ καλύτερο σήμα και μεγαλύτερη ταχύτητα σε σχέση με την τωρινή.Επίσης το sygic μου βγάζει ανακριβές σήμα gps και δεν μπορεί να εντοπισει τη θέση μου .Τι να κάνω?
-
Για το xiaomi redmi note 3g του πέρασα την 6.1.28 και βλέπω μειωμένη απόδοση στο wi-fi το κινητό κολλάει πολύ και ας κανω συνεχώς εκκαθάριση δεδομένων.Την πέρασα μέσω updater και όχι μέσω twrp.
-
Καλημέρα.Τλκ αργά χθες το βράδυ το πρόβλημα λύθηκε με αναβάθμιση στη dev 5.12.31. Το πρόβλημα ήταν με τη stable 5.2.10 και δεν μπορούσα να συνδεθώ στο δίκτυο.Τώρα γιατί συμβαίνει αυτό δεν μπόρεσα να καταλάβω πάντως το wi-fi λειτουργεί στο redmi note με το ασθενές σήμα όπως σας είχα πει. Δεν ξέρω αν έχει αντιμετωπίσει κανείς τέτοιο πρόβλημα με το wi-fi.Δλδ σε σύγκριση με άλλο redmi note φίλου με ίδια rom στο ίδιο σημείο εγώ έβρισκα τα μισά δίκτυα wi-fi και αυτός τα διπλά από μένα. Αυτό δεν κατάφε…
-
Ρομ έχω αλλάξει πάρα πολλές φορές από την κοινότητα αλλά το πρόβλημα με το wi-fi έχει να κάνει με το ασθενές σήμα που έχει η συσκευή. Είμαι δίπλα στο router και δεν μπορώ να μπω στο ιντερνετ.Απλά εχθές άλλαξα το ρουτερ και από το βράδυ και μετά δεν μπορώ να μπω. Στην αρχή μπήκα κατέβασα και εφαρμογές. Αυτό είναι το προβλημα τώρα.Τεσπα αν και περιμένω με αγωνία την stable v7 θα πάω σε dev να δοκιμάσω την τύχη μου.Ευχαριστώ
-
Το δοκίμασα και αυτό και πάλι το ίδιο.Αναγράφει κάτω από το δίκτυο Σύνδεση... και μετά αποσυνδέεται και θέλει πάλι κωδικό.Έπειτα δεν βρίσκει το δίκτυο. Γενικά έιχα πρόβλημα με το wi-fi από όταν πρωτοπήρα το κινητό (ασθενές σήμα) αλλά τώρα δεν μπορώ να μπω καθόλου και δεν μπορώ να βρω λύση για το πρόβλημα μου καθώς ούτε στο εξωτερικό βρίσκω ανταλλακτικό εν μέσω capital controls.
-
Καλημέρα στην παρέα.Κάτοχος εδώ και 1,5 χρόνο περίπου ενός xiaomi redmi note 3g και αντιμετωπίζω από χθες το εξής πρόβλημα:Αντικατέστησα το παλιό μου modem (zte zxh108ns) με ένα καινούριο (speedport w724v type ci). Όταν το εγκατέστησα δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Κατέβασα και κάποιες εφαρμογές μάλιστα. Αφού έφυγα εκτός σπιτιού για και επέστρεψα αργότερα μετά βίας έβρισκε το δικτύο και συνεχώς μου ζητούσε να βάλω τον κωδικό.Και πάλι όταν έβαζα τον κωδικό δεν μπορούσα να μπω. Με το laptop μου…
-
Καλησπέρα. Ξέρετε αν θα έχουμε stable rom miui v7 για το redmi note 3g?
-
Καλησπέρα σε όλους. Ένας φίλος μου κατάφερε να γρατζουνισρι την κάμερα του redmi note 3g και πλέον οι φωτογραφίες βγαίνουν με τρομερή θολούρα. Γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να το επισκευάσουνμε εντός Ελλάδας και ποσό περίπου μπορεί να κοστίσει όλο αυτό; Ή ακόμα και που μπορούμε να παραγγειλλουμε καινούρια κάμερα για το κινητό;
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από liakos23: “Καλησπέρα σε όλους. Εχω το redmi note 3g eďition και με την τελευταία αναβάθμιση ή δόνηση δε λειτουργεί ούτε στις κλήσεις ούτε στο ξυπνητήρι. Γνωρίζει κανείς τι μπορε να φταίει; Εψαξα και στις ρυθμίσεις αλλά πάλι τίποτα.” Είναι πρόβλημα της τελευταίας ρομ. Η 5.7.3 το διορθώνει. Την Παρασκευή μάλλον θα διορθωθεί με την νέα ρομ. Στάλθηκε από το XIAOMI NOTE 3G μου μέσω Tapatalk.” Σ ευχαριστώ πολύ!! Ελπίζω να διορθωθεί όπως να διορθωθεί και το πρόβλη…
-
Καλησπέρα σε όλους. Εχω το redmi note 3g eďition και με την τελευταία αναβάθμιση ή δόνηση δε λειτουργεί ούτε στις κλήσεις ούτε στο ξυπνητήρι. Γνωρίζει κανείς τι μπορε να φταίει; Εψαξα και στις ρυθμίσεις αλλά πάλι τίποτα.