Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 117.
-
Το είχα πριν κ νόμιζα πως ήταν απο αυτή την επιλογή αλλα συνεχίζει να το κάνει με φλας απενεργοποιημένο. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γνωρίζει κανείς γιατί ανοίγει μόνη της η κάμερα στο παρασκήνιο; Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν βγάλουν κανένα fix π.χ στην eu έκδοση? Φαντάζομαι θα ανεβεί κ εδώ. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα παρέα, να αναμένουμε την εβδομαδιαία δόση μας; Ρωτάω επειδή την προηγούμενη εβδομάδα ήταν να μην πάρουμε αλλά τελικά πήραμε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εγώ με mi4 είμαι και δεν έχω προβλήματα σχεδόν καθόλου. Το μόνο που παρατήρησα είναι πώς αν κάνεις restart με δεδομένα ανοιχτά τότε δεν λειτουργεί κανονικά, δηλαδή δεν λειτουργούν τα δεδομένα, πρέπει να κλείσεις τα δεδομένα πάλι και να ξανακάνεις restart κ επανέρχεται. Όλα τα άλλα λειτουργούν τέλεια, και η μπαταρία κρατάει 2 μέρες χαλαρά με data&wifi συνέχεια ανοιχτά(ενναλάξ). Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγω με twrp την πέρασα χωρίς κανένα θέμα μέχρι στιγμής. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αποτοξίνωση και εμείς χαχαχα Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, τόσο καιρό σπάω το κεφάλι μου να δώ γιατί στις εφαρμογές του παρασκηνίου είναι πάντα ανοιχτή η κάμερα (ενώ την κλείνω). Και παρατήρησα τώρα πως αν είναι επιλεγμένο το φλας για εισερχόμενες κλήσεις αυτόματα δουλεύει και η κάμερα. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να περιμένουμε νέα ρομ αύριο γιατί μπερδεύτηκα? Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σύστημα Android: 31% Λειτουργικό Android: 26% Με KitKat δεν ήταν πιο μικρά τα νούμερα ή είναι ιδέα μου; Παρ' όλο αυτά η μπαταρία κρατάει πολύ καλά, 2 μέρες με wifi και 4G ανοιχτό συνέχεια, και με χρήση 8-10 ώρες.
-
Εμενα δουλεύει απο την πρώτη μέρα μια χαρά πάντως. ελπίζω να μη μου τύχει στο μέλλον. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βάλε το inbox by gmail Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κ εμένα όλα μια χαρά έπειτα από αρκετές δοκιμές, μόνο η μπροστινή κάμερα έχει λίγο delay σε σχέση με πρίν. Και αυτό για την υπερθέρμανση που προανέφερα δεν παρουσιάστηκε ξανά. Ίσως έφταιγε το ότι ήμουν στο ήλιο με την φωτεινότητα σχεδόν φουλ. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γιατί factory reset? :unsure: Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τη χρονιά της γάτας δλδ Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχετε κ εσείς θέμα με φωτεινότητα 80% περίπου αναπαραγωγή βίντεο από youtube 5 λεπτών να ζεσταίνεται υπερβολικά πολύ;;; Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπερθέρμανση μπαταρίας σε βιντεο στο youtube (διάρκειας 5 λεπτών). Μεγάλη υπερθέρμανση!! Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
True!!! Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα πέρασε κανονικά μέσω updater. Όλες οι ρομ που δοκίμασα περάσαν νορμάλ. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Paypal θα μου πάρει χρόνο (Νέα κάρτα κτλ). Paysafe έχω διαθέσιμη αυτή την στιγμή Αν αλλάξει κάτι ώς τότε βλέπουμε, ευχαριστώ και πάλι. Συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε ήδη.