Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 149.
-
Όλα καλά με την v9.5.6.0 σε mi6. Έπρεπε μετά την εγκατάσταση να κάνω τατα φορμάτ για να συνεχίσω, μου έκανε ριμπουτ σε ρεγκοβερυ.
-
Καλησπέρα. Σε εμένα γιατί δεν ήρθε μαιλ με την νέα ρομ?
-
Καλησπέρα. Εγώ που έχω περασμένη την νέα ρομ στο μι6, χρειάζεται να ξανά εγκαταστήσω τη ρομ που μου στείλατε με εμαιλ, αν ναι χρειάζεται να κάνω την ίδια διαδικασία? Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα. Όλα εντάξει στο mi6 αν και έκανα μία μικρή βλακεία τέλος όλα καλά.
-
Ούτε η σταβελ?
-
Καλησπέρα. Μήπως μπορείτε να μου ξαναστείλετε το email με τις ρομ γιατί ενώ το είχα ξαφνικά δεν το βρήσκω ευχαριστώ.
-
Παράθεση από fog: “@kiriakos1963 Καλησπέρα. Θα πρέπει να συμπληρώσεις στο προφίλ σου, εκτός από τη συσκευή -που την έχεις δηλώσει- και το είδος της rom που θες να λαμβάνεις με email (stable, dev ή και τις 2). Eίναι η καταχώρηση ακριβώς πάνω από την καταχώρηση συσκευής: Λήψη VIP mail (ROM) ” Ευχαριστώ το τακτοποιησα.
-
Χριστός Ανέστη. Εγώ δεν λαμβάνω email.
-
Καλησπέρα. Παιδιά χρειάζομαι την βοήθειά σας. Μετά από επανενγκατάσταση με φούλ φορμάτ της XTRV 8.3.22 μου γράφει στο άνοιγμα το εξείς. Αυτή η συσκευή είναι κλειδωμένη από κάτω στα ξένα ( this device is associated with an existing Mi Account. for security reason, you need to enter password to verify the device. και μου έχει δυο επιλογές α) Ενεργοποιήτε αυτή τη συσκευή β) Open wlan setting Αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί δεν μπορώ να βάλω τον κωδικό του rooter δεν μου εμφανίζει το πληκτρολόγιο.…
-
Καλημέρα σε όλους. Πρώτη φορά σε συνάντηση, εμπειρία τρομερή. Μακάρι να μπορέσω να βρεθώ και σε άλλες συναντήσεις. Ευχαριστώ πολύ και για το δώρο.
-
Θά έρθω και εγώ. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk