Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-78 από 78.
-
Ανενεργή SIM
ΜήνυμαΧωρίς να είμαι σίγουρος φαίνεται να είναι θέμα software. Λέω να βάλω κάποια άλλη έκδοση developer. Για Ελληνική ξέρω πως δε χρειάζεται factory reset είτε upgrade είτε downgrade. Για EU ισχύει το ίδιο?
-
Ανενεργή SIM
ΜήνυμαOK
-
Ανενεργή SIM
ΜήνυμαΟΚ, στη κατάσταση SIM δεν έχει καθόλου σήμα φυσικά (0dBm).
-
Ανενεργή SIM
ΜήνυμαΤο έβγαλα, restart αλλά τα ίδια. Αυτή τη στιγμή είναι ενεργοποιημένες και οι 2 SIM στις ρυθμίσεις αλλά είναι σα μη δουλεύει η κεραία του κινητού..
-
Ανενεργή SIM
Μήνυμα1η φορά που του βάζω SIM. Θα δοκιμάσω με 2 ταυτόχρονα και ενημερώνω. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια μέχρι τώρα.
-
Ανενεργή SIM
ΜήνυμαΌχι, τα πήρε μόνο του. Έβαλα και το αρ. SIM μπας και παίξει αλλά τίποτα. Στις ρυθμίσεις φαίνεται να βλέπει το Internet με τα δεδομένα αλλά όχι το voice. Τι να πω, είναι κουφό..
-
Ανενεργή SIM
ΜήνυμαΝαι φυσικά. Όταν ξεκινάει το κινητό. Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή, το έχω ψάξει.
-
Ανενεργή SIM
ΜήνυμαΝαι έχει μια μπλε ειδοποίηση, τη πάτησα αλλά δεν έβγαλε κάτι..
-
Ανενεργή SIM
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Μόλις πήρα τη καινούργια microSIM (Vodafone) και αφού τη βάζω στο κινητό (slot 1) δε τη βλέπει με τίποτα. Στο Λογαριασμός Mi στις ρυθμίσεις έχω βάλει τα στοιχεία μου αλλά στις συσκευές λέει Mi Phone μη ενεργοποιημένο. Στη διαχείριση SIM είναι επίσης απενεργοποιημένη χωρίς να μπορώ να το αλλάξω. Πρέπει να κάνω κάτι για τη δει? Η SIM δουλεύει στο παλιό κινητό μια χαρά.
-
Καταρχήν πολλά συγχαρητήρια για το forum και την εξαιρετική πληροφόρηση από όλους. Για να μην ανοίγω νέο θέμα πριν λίγο παρέλαβα από ΕΛΤΑ το Mi4C 32GB που είχα παραγγείλει από everbuying στις 26/12. Εννοείται χωρίς τελωνείο αφού είχα επιλέξει απλό ταχυδρομείο. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Όσον αφορά τη ROM, το κινητό φοράει την 5.11.19 developer από xiaomi.eu. Μπορώ να περάσω την ελληνική ή θέλει τη γνωστή διαδικασία από τα guides? Μου έβγαλε ήδη πως υπάρχει update στην 6.1.7 αλλά υποθέτω εννοεί πάλι…