Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-78 από 78.

• Ανενεργή SIM

Despotas - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Χωρίς να είμαι σίγουρος φαίνεται να είναι θέμα software. Λέω να βάλω κάποια άλλη έκδοση developer. Για Ελληνική ξέρω πως δε χρειάζεται factory reset είτε upgrade είτε downgrade. Για EU ισχύει το ίδιο?

• Ανενεργή SIM

Μήνυμα

OK

• Ανενεργή SIM

Μήνυμα

ΟΚ, στη κατάσταση SIM δεν έχει καθόλου σήμα φυσικά (0dBm).

• Ανενεργή SIM

Μήνυμα

Το έβγαλα, restart αλλά τα ίδια. Αυτή τη στιγμή είναι ενεργοποιημένες και οι 2 SIM στις ρυθμίσεις αλλά είναι σα μη δουλεύει η κεραία του κινητού..

• Ανενεργή SIM

Μήνυμα

1η φορά που του βάζω SIM. Θα δοκιμάσω με 2 ταυτόχρονα και ενημερώνω. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια μέχρι τώρα.

• Ανενεργή SIM

Μήνυμα

Όχι, τα πήρε μόνο του. Έβαλα και το αρ. SIM μπας και παίξει αλλά τίποτα. Στις ρυθμίσεις φαίνεται να βλέπει το Internet με τα δεδομένα αλλά όχι το voice. Τι να πω, είναι κουφό..

• Ανενεργή SIM

Μήνυμα

Ναι φυσικά. Όταν ξεκινάει το κινητό. Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή, το έχω ψάξει.

• Ανενεργή SIM

Μήνυμα

Ναι έχει μια μπλε ειδοποίηση, τη πάτησα αλλά δεν έβγαλε κάτι..

• Ανενεργή SIM

Μήνυμα

Καλησπέρα. Μόλις πήρα τη καινούργια microSIM (Vodafone) και αφού τη βάζω στο κινητό (slot 1) δε τη βλέπει με τίποτα. Στο Λογαριασμός Mi στις ρυθμίσεις έχω βάλει τα στοιχεία μου αλλά στις συσκευές λέει Mi Phone μη ενεργοποιημένο. Στη διαχείριση SIM είναι επίσης απενεργοποιημένη χωρίς να μπορώ να το αλλάξω. Πρέπει να κάνω κάτι για τη δει? Η SIM δουλεύει στο παλιό κινητό μια χαρά.

• Είμαι ευχαριστημένος από την αγορά, όλα πήγαν καλά από everbuying. Δε τους είχα ζητήσει κάποια ROM συγκεκριμένα και ήρθε με αρκετά πρόσφατη developer. Το πήρα με απλό ταχυδρομείο μη τυχόν για τελωνείο. Όλα κομπλέ όμως.

• ΟΚ, θα αντέξω με 63000 Άλλωστε το κινητό πετάει σε όλα.

• Χαμηλά είναι? Εγώ είδα score από 50000 και πάνω σε διάφορα reviews.

• Πέρασα την GTV και ορίστε το Antutu. Ευχαριστώ και πάλι όλη τη κοινότητα εδώ και ιδιαίτερα τους developers για την εξαιρετική τους δουλειά!

• Ευχαριστώ. Από everbuying το πήρα: Wholesale XIAOMI Mi4C 4G Smartphone 5.0 inch Android 5.1 Snapdragon 808 64bit Hexa Core 32GB ROM IPS Screen 13.0MP + 5.0MP GPS (METAL GRAY) | Everbuying

• ΟΚ, ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω όταν βρω χρόνο, κάτσε να του βάλω και SIM πρώτα!

• Η δική μου εμπειρία: - Everbuying - everbuying.net - Xiaomi Mi4C 32GB - Παραγγελία στις 26/12/15, απλό ταχυδρομείο - Παρέλαβα στις 13/1 από ΕΛΤΑ Γενικά πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.

• Έλεγα να περάσω απευθείας μέσω του κινητού την 6.1.7 γιατί αλλιώς θα πάρει χρόνο. Πιστεύεις θα υπάρχει πρόβλημα αν συνεχίσω με την developer EU?

• Καταρχήν πολλά συγχαρητήρια για το forum και την εξαιρετική πληροφόρηση από όλους. Για να μην ανοίγω νέο θέμα πριν λίγο παρέλαβα από ΕΛΤΑ το Mi4C 32GB που είχα παραγγείλει από everbuying στις 26/12. Εννοείται χωρίς τελωνείο αφού είχα επιλέξει απλό ταχυδρομείο. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Όσον αφορά τη ROM, το κινητό φοράει την 5.11.19 developer από xiaomi.eu. Μπορώ να περάσω την ελληνική ή θέλει τη γνωστή διαδικασία από τα guides? Μου έβγαλε ήδη πως υπάρχει update στην 6.1.7 αλλά υποθέτω εννοεί πάλι…