Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-226 από 226.

• Πρόβλημα συγχρονισμού Mi Band

elpa02 - - Mi Band

Μήνυμα

Προφανως δε βοηθαει η εφαρμογη απο το play. Θα εγκαταστησω την αλλη κ βλεπουμε Sent from my S308 using Tapatalk

elpa02 - - Mi Band

Μήνυμα

Τοτε εχω και αλλο θεμα με δαυτο γιατι το τρεξιμο δε το βλεπει. Εκτος και αν δε τρεχω αρκετα γρηγορα για τα γουστα του? Μηπως θα πρεπε να το φοραμε στο ποδι? Μπας και υπαρχει κανα λουρακι-θηκη για κορδονι?

elpa02 - - Mi Band

Μήνυμα

Πολλες φορες δονειται χωρις να εχω ειδοποιησεις. Το κανει οταν συνδεεται ή χανει την συνδεση με το τηλεφωνο η για αλλο λογο ?γιατι καθε φορα ψαχνομαι και δε βγαζω ακρη. Επισης καταγραφει ξεχωριστα το περπατημα απο το τρεξιμο? Sent from my S308 using Tapatalk

elpa02 - - Mi Band

Μήνυμα

Προφανως οχι απο το play store εε? Sent from my S308 using Tapatalk

elpa02 - - Mi Band

Μήνυμα

εχω εγκατεστημενη την 1.8.441 αν εννοεις το mifit. Ποια να εβαζα

elpa02 - - Mi Band

Μήνυμα

μια βδομαδα σχεδον που εχω το Miband εχω 2 θεματακια To ενα ειναι οτι αποσυνδεεται συνεχως απο το κινητο με αποατελεσμα να μην παιρνω ειδοοιησεις. Πως μπορω να καταλαβω αν αν φταιει το band η κατι αλλο? Το δευτερο ειναι οτι το μετρημα βηματων ειναι πολυ σχετικο. πχ κανονικο περπατημα με το χερι που φοραω το miband στην τσεπη μετραει με ακριβεια ενω αν το χερι ειναι ελευθερο χανει 1/3 βηματα. Σε αλλη περιπτωση τρεξιμο σε διαδρομο κατεγραψε σωστα ποση ωρα ετρεχα αλλα η αποσταση ηταν εκτος πραγματι…