Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 64.
-
δεν το εχω ξανακανει. αν θες πες μου λιγο τα βηματα! Ευχαριστω!
-
ναι. σταματει εγκατασταση σχεδον μολις γραφει release keys και κανει reboot. πριν που πηγα να κανω reboot απο μονος μου μου εγραψε στο twrp οτι δεν υπαρχει OS.
-
εβαλα για κενζο απο mic. μολις παω να κανω εγκατασταση την ρομ κανει reboot το κινητο και μενει στο mi logo. δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταει. και την official δοκιμασα και την Ελληνικη.
-
δεν ξερω. θα δοκιμασω να φλασαρω και την official rom. αλλιως θα δοκιμασω αλλη twrp. =============== Ιαν 8th 2017, 6:45pm =============== δεν βρηκα αλλη twrp για το kate και δεν ξερω αν κανει του kenzo. αν εχει καποιος καποιο link να κατεβασω.. ευχαριστω
-
την τσεκαρα. ειναι ενταξει. αλλα παλι το ιδιο προβλημα. ειδα ομως και κατι αλλο. μου γραφει στην zcx_twrp απο κατω boot_dm_verify not found
-
πως θα δω αν εχει κατεβει κανονικα ομως. τωρα την κατεωαζω ξανα.
-
τι εννοεις αν κατεβηκε σωστα. πως θα το δω αυτο?
-
ναι. θα δοκιμασω ξανα. υπαρχει περιπτωση να φταει το οτι ειναι απο sd και οχι απο την μνημη του τηλεφωνου?
-
ναι. μεσω twrp προσπαθω. το εχω κανει check αυτο αλλα οταν μου βγαζει skiping md5 μετα απο 2-3 δευτερολεπτα κανει reboot απο μονο του και μενει στο mi logo
-
εχω ξεκλειδωσει επισημα bootloader εχω βαλει στην sd την ελληνικη ρομ παω να την φλασαρω και μου βγαζει no md5 file found.
-
Καλησπερα! εχει κανεις λυση για unable to mount system σε twrp recovery?
-
ναι σιγουρα kate ειναι
-
την δοκιμασα αλλα δεν ανοιγει καν το κινητο. καποιες φορες μενει στο λογοτυπο για πολυ ωρα και σβηνει.. καποιες φορες bootloop. εμφανιζει και μια μπαρα καποιες φορες οτι φορτωνει αλλα και παλι τπτ. μια φορα καταφερα να την περασω αλλα εσβηνε καθε μερα απο μονο του.
-
Καλησπερα σας!! προσπαθω να βαλω την kate_global_images_V7.5.2.0.MHRMIDE_20160712.0000.26_6.0_global στο kate. το τηλεφωνο ειχε μπρικαρει μετα απο αποτυχημενες προσπαθειες για ξεκλειδωμα. εχει φτασει 1900 δευτερολπτα και σταματησε να αναβοσβηνει το edl κοκκινο φωτακι. προσπαθω μεσω edl απο το miflash 2016.04.01
-
ok θα περιμένω λιγο! Ευχαριστώ! =============== Δεκ 29th 2016, 11:12am =============== τωρα πάντως είναι ανοιχτό κανονικά φορτιζει έχει κάνει και ενημερωσεις σε εφαρμογές όπως πρεπει. Θα δειξει!
-
εκανα install την ρομ που λεγαμε πριν. το τηλεφωνο ανοιξε το δουλεψα κανονικα αλλα κανει restart μονο του. διαβασα γεβικα πως εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα. αν βαλω developer rom θα ελυθει το προβλημα?
-
εντωμεταξυ οτι κινητο εχω παρει τα κανω root εχω περασει ρομ αλλες.. τετοιο πραγμα πρωτη φορα επαθα. Ευχαριστω παιδια και συγνωμη για την ταλαιπωρια!!! Καλη Χρονια να εχουμε!!
-
qualcom stable , specila edition και mtk εχει =============== Δεκ 28th 2016, 9:56pm =============== specila edition logika
-
εκει που κατεβασα την ρομ γαι snapdragon ελεγε kenzo. πωπωωωωωωωω =============== Δεκ 28th 2016, 9:51pm =============== kenzo ηταν ολες. δοκιμασα 7.2 8.0.6 με την οποια ξεκλειδωσα και τον bootloader κιολας
-
redmi note 3 4g 2gb ram 16gb rom