sorry για την ερωτηση αλλα ενας πιτσιρικας εχει ξεχασει το mi account και δεν θυμαται τιποτα .ουτε mail ουτε κωδικους.το κινητο ειναι redmi 5 plus.ξερει κανενας τι μπορει να κανει??
εχει ενασ φιλοσ το κινητο και εχει τωρα μεσα την miui hellas 5.0.1 stable v7.2.1.0.πωσ θα βαλει την 9 και ποια 9 γιατι ειδα υπαρχουν δυο.απλα update θα κανει η κατι αλλο?
δεν το ειδα καθολου γιατι το φορτισα και μετα εβαλα fastboot και ξεκλειδωμα και δεν εδωσα βαση =============== Μαι 26th 2017, 7:17pm =============== giannisagal μενουμε κοντα ρε φιλε
μα δεν υπαρχει 8.2.1.0.εγω βλεπω στο miui.com την V8.1.4.0.MCCMIDI (MIUI8) =============== Μαι 26th 2017, 4:41pm =============== στο site που μου ειπεσ υπαρχει και η 8.2.6.0.δε νομιζω να ειναι η original global stable
- θελω βοηθεια.ηρθε ενα redmni 4a και ειναι ξεκλειδωτο γραφει.μαλλον το ξεκλειδωσε ο κινεζοσ χαχαχ.θελω να του βαλω την global stable και παω fastboot αφου γραφει ξεκλειδωτο και μου γραφει cannot find the flash_all_except_storage.bat.θελει παλι απο την αρχει να του βαλω china dev και να ξεκλειδωσω?